И аз гласувах, че има какво да се пооправи...харесвам се, но не винаги...косата ми много рядко седи както аз искам.Обикновено като се изкъпя и я намачкам стои идеално, но на сутринта на едно място е къдрава, на друго права и приятелите ми казват, че "Всеки косъм е с различно мнение и посока"...имам пяна за коса на Diploma,крем на Avon за суха кожа, душ гел на Fa, рол он на Fa, шампоан на Дева perfect care...искам да си купя лосион за тяло на Johnson`s Baby (не знам как точно се пише)..не се гримирам особено много, другите ми продукти не са на известни марки затова няма да ги споменавам.Обикновено, когато излизам се мажа с крем, слагам си гланц, оправям си косата, мажа се с лосион, вземам си дъвка и нямам нужда от нищо повече Не си слагам фон-дьо-тен или руж или някви такива истории, защото само ми запушват порите, пък и не мога да си слагам и затова предпочитам да се въздържа.Много мразя като видя някъде по улиците някое момиче, на което лицето му е чак оранжево и си личи от хиляда метра, че си е сложило един тон руж....абе момичета, той се използва само за лека розовинка, не за сменяне на цвета на лицето.....