- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- къде обичате
Млади дами къде обичате най-много да ви се изпразват.Чакам отговорите ви с нетърпение.
НИКЪДЕ!![]()
ne obi4am da me klepat![]()
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
Готин въпросПървоначално написано от Анонимко
Яко Жега..!!!
Не обичам в устата, но любимо... може би в/у лицето![]()
Давала ли си да ту се изпразнят на лицето.
Да и то не един път и какво от това?Сама си искам. Не страдам от такива предразсъдъци.
А в устата поне пробвала ли си.Само да поемеш спермата без да гълташ.
Браво ....... :P .трябва другите да взимат пример от тебПървоначално написано от shadow4e
е, то за мен най-малоумното е да свърши в устата и после да го изплюешНе ме е гнус от приятеля ми! Правила съм го и то не един път, ама вкусът е гаден, защото е горичв /сигурно защото пуши и пие бира
/, а не обичам абсолютно нищо горчиво. То кафе мразя
Ама то и той не си иска да ми свършва в устата, защото естествено и за него е много по-яко, когато и на мен ми е яко. Само ако не трябва нещо да изцапаме.
Явно се разбираш с приятеля си.Той раззбрах няма желание да ти се празни в устата,да не говорим за гълтане на сперма.Искал ли е от тб да го направите анално.
Много си категорична в разсъжденията shadow4e.Искаш ли да коментираме по темата само двамата в ICQ-то.Отговори съгласна ли си.
Какво стана бе shadow4e защо замлъкна.
Това, че практикувам разни такива неща, не означава, че съм курваДаже се чудя как досега някой не ми е казал, че съм такава
![]()
Бях навън досега, но айсикюто не си го давам, не за друго, а просто няма какво да обсъждаме толковаТова, което съм казала е във форума, повече от това не споделям с никого.
Хммм, а моето мнение е, че в тези неща, които правя няма абсолютно нищо лошо и всяко нещо е с времето си. На 12-13 години скачах на ластик и играх на КЪРПървата ми целувка с момче може и да беше преди 2 години т.е. на 16, но досега приятелят ми не се е оплаквал
![]()
Но мисля, че темата не е за мен, а за всички момичета.![]()
Не съм казал ,че си курва.Мисля,че тона на коментарите ми не е обиждащ.
А ти трябва да порастнеш.Първоначално написано от Technof@n
Не, нямах предвид тебПървоначално написано от Анонимко
А по принцип, че ми се е случвало. Някой като разбере от някой форум, че ми харесва да ми свършват в/у лицето и ме е наричал така. уточнението беше просто да не стават грешки
По-скоро се отнасяше към balgarianbg, защото пред моя приятел съм отпусната на 100 процента, обаче и да скъсам с него, ще им трябва адски много време, за да мога да допусна някого другиго толкова близо до мен, да съм убедена, че ме уважава и че тези, неща, които правим са просто част от взаимното ни удоволствие
За мен има разлика и м/у просто свирка и м/у свирка с чувство, от която наистина да се възбуди и момичето, а не само пъшкането да му е готино на момчето
Да, и тонът т не ми е прозвучали обидно и не съм го възприела лошо
Technof@n, хахахха предпочитам да оценяват предимно умственият ми капацитет. За мен той е по-важен. Звучи някакво... Как може да съм ти идол като нито си ме виждал, нито ме познаваш. Може пък и да съм някоя глупавичка лигла, отхвърлена от обществото и да си измислям по форумите, понеже примерно си нямам друга работа![]()
Всищност аз мисля достатъчно преди да пиша, но незнам дали мога да кажа това и за теб.Първоначално написано от Technof@n
Защо ти е идол, защото практикува нещо различно, което повечето момичета не искат да практикуват с теб?
Няма момиче, което не иска, има момче, което не знае как да си поиска.
Ако питаш мен на него му е най-приятно да свършва вътре в мен, но тъй като не е възможно много често.... се задоволява с коремчето ми или в устата...тук с shadow4e се различаваме значително, аз не понасям да свършва на лицето и по косата ми и той го знаене мога да кажа точно защо, но определено ми е много неприятно, докато в устата няма никакъв проблем, още повече че той спортува и се храни здравословно (аз нямам вина
) и много рядко съм усещала неприятен вкус (даже в момента не се сещам за такъв случай)... така че въпроса е вие да се грижите за себе си за да ни бъде приятно на нас да ви доставим удоволствието което искате
![]()
Обичкам си те Слънчо!!!
абре момичета...как така определяте точно къде ще свърши пи4а смисал такъв тои като тръгне да се празни понякога доста хвърчи ,така че лесно побада в коса,очи, нос....
Затварям си очите просто, защото е ужасно, когато влезне. Окото се зачервява и може после цял ден да седи такаПървоначално написано от ОneWingedAngel
Относно косата и да попадне малко не е проблем, ще се измия, няма да се разтопя я!
stra6no me vuzbujda svur6vaneto v ustata!Poburkva me!
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
Става и някаде по менНо не на лицето или в устата ми
![]()
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..