.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Guest

Iskam da si kupq leshti

Zdraveite!Az iskam da si kupq leshti oshte ot minalata godina,no kogato otidoh v optikata i mi obqsniha kakvi riskove nosqt leshtite za ochite se otkazah.Sega pak iskam da si kupq i nezavisimo ot riskovete shte si kupq.Ta da si doidem na vyprosa nqkoi moje li da mi kaje kade v Pld ima hubava optika,kolko struvat leshtite s dioptyr i kolko vreme mogat da se nosqt? Izvinqvam se ako veche ima takava tema.Blagodarq vi predvaritelno

Преди доста време, когато бях малък ходих на очен и ми казаха да нося очила 0,5 и че ако не ги нося дълекогледството можело да се превърне в късогледство и така ... затова, че аз все още се "оглеждам" за лещи и имам нужда да знам цените също ...

-
    Guest
    Ami az kato hodih na oftalmolog i napravo si kazah,4e neiskam o4ila, a iskam leshti i toi mi dade... no ne mi e kazval kakvi riskove nosqT???na vas kakvo sa vi kazali?
    Ina4e ima na razlichni ceni... az si vzemam 3 mese4ni, koito mogat da se nosqt i za 6 meseca. ednata struva 15lv,dovolna sym ot tqh. nemoga da vi kaja to4no na koq firma sa v momenta, no tova e cenata. Ima i po-skypi,koito mogat da se nosqt za okolo godina.
    Drugoto,koeto mi kazaha e,4e e hubavo da se nosqt po 7 chasa na den,no az gi nosq pove4e,za6toto denqt mi e dosta po-dylyg

Guest
    Blagodarq vi mm az mislq kym kraq na meseca da ida do pld da si vzema ot tam ) ama se chudq dali za 3 meseca ili za godina shte vidim Pak shto se otnasq do cenataa az misleh che sa pone 100 lv. a te bili mnogo evtini ) :P

damss..i az 6e si zema..no ne sam ot pld i nemoa ni6o da kaja za optika..
    :]

-
    Guest
    Li4no moe mnenie e, 4e e po-dobre 3-mese4ni... za6toto znaete,4e sa meki i moje da se skysat ili ne6to da se povredqt po-rano i ne si struva da se nabutvate...
    I mejdu drugoto ako ste s mnogo malyk dioptyr sy6to ne si struva da si tormozite ochite s chujdi tela
    Az sym s golqm i mi e po-udobno ot ochila...dori ponqkoga zabravqm, 4e gi nosq

рони777
    Guest
    Здравейте!Блазя ви че можете да си купите лещи!!!Аз много искам да си взема сини или зелени лещи но родителите ми не ми дават...ве4е направо ме вбесяват!
    сега се мъча да ги обедя защото просто много искам да си взема ле6ти!!!
    [/b]

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    По Въпроса . Нося лещи от 2 години рискове няма освен ако не си дебил. Цените са следните ( безцветни лещи 10 лева бр.) (светни лещи- сини зелени кафеви сиви. 50 лв бр мисля че бяха.) (лещи с неестествен цят( х-чета ,червени, усмивчици, бели и черни и т.х. 120 лв броя.) Начи тфа са цените за 3 месечни лещи дипотера няма значение към цената. Най-добре е с 3-месечни защото иначе се натрупват налепи и дразнят окото. Важно е да имаш добра лична хигиена и да са ти подходящи очите за лещи.
    Роговицата няма да си я махнеш тея истории са измислици.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Blagodarq vi otnovo.Znachi na men mi bqha kazali che ako ne postavqm pravilno leshtite shte stana kribogleda i tem podobni neshta ot, koito dosta se uplashih i se otkazah Roditelite mi nqmat nishto protiv da si kupq ,za koeto mnogo se radvam.Dioptyra mi e dosta golqm -2,5 i -2,75 dali shte ima nqkakyv problem? [-o< Molq se da nqma ,zashtoto ot 4 klas nosq ochila(tazi godina shte byda 10) i vinagi sym iskala da gi mahna
    JiVeI TaKa ChE KoGaTo uMrEsH i DqVoLa Da Ti zApALi SvEsht!!!

-
    Guest

-

tova sa pylni gluposti! Nemoga da ti opi6a kolko mnogo 6te ti olekne) No predi da gi vzemesh govori s oftalmolog ili s nqkoi tam v aptekata... za6toto mai trqbva le6tite ti da sa s 0.5 po-malko ot diptyra ti.. pone na men taka mi kazaha i moite sa takiva. I o6te ne6to... naistina im i le6ti za po 10lv... vednyj si vzeh ot tqh, no vyob6te ne mi haresaha... ne6to nq bqha napraveni kakto trqbva i byrzo gi smenih!

Aide uspeh i da se radvash na noviq si jivot)

Ми то цената май си зависи и от пролема- астигматизъм, диоптри и т.н. Обаче съм чувала, че трябва на определено време да се сменят. Първо трябва да отдеш на лекар, не се доверявай на тези в оптиките, те може да направят така, че да купиш продуктите им.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си