.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Топките :D

Guest

Топките :D

Ае тука от бая време ме сърбят топките (скротума) мазах ги с крем здраве спира за ден два после ако спра да се мажа пак почва ако почна да се чеша почервенява иначе няма нищо необичайно по кожата никви белези обриви нищо съвсе нормално си е само дето ме сърби. Някфи идеи ако имате казвайте щот не ми се хои да ми барат топките

Guest
    А да и не е акто да не се къпя сяка сутрин се къпя и на малкия отделям специално внимание само не ми казвайте че съм прихванал нещо от някфа кака

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    ВЪЗможно е от какичката да е.Не съм сигурен,но може и да са гъбички това.Ама пак казвам,че не съм н навътре с тия неща.
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Кеф
    Guest
    Мацунгер,какво те е страх?Веднага тичай при лекар,той ще ни обара,пипне и види топките /АКО ИМАШ ТАКИВА ДЕ/ и ще ти даде нужнито лечение!Айде марш на лекар,ама леко,че можеш да си изгубиш топките по уличака

Guest
    Цитирай Първоначално написано от slavito007
    ВЪЗможно е от какичката да е.Не съм сигурен,но може и да са гъбички това.Ама пак казвам,че не съм н навътре с тия неща.
    тенкю пич

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си