.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Град
    Е отсреща

Питане към момичетата.

Въпроса е следния (( кажете ми понеже връзката ни е в самото начало...но като се има напредвид че от адски мн време търся момиче което да си струва...и един ден я срещнах за първи път някак си ми доиде отвътре и и казах че тя е всичко което искам!!!заклевам се за 1ви път...падаме си харесва всичко което правя...обича както и аз да се забавлява...и накрая Как да я задаржа?!?!просто като си помисля...след време как няма и да се интересува от мене(винаги е така ;( )...Не искаМ да Я загубя...Никога не съм намИрал Отговора
    Какво да и казвам какво не...да не споменавам...от което да и стане гадно...отегчено

Аз съм едва на 16 ....
    Обичам я Аддски много...моя проблем е че немога да си хвана момиче без да съм влюбен в нея!!!(на края аз съм изхвърления парцал)тези чуства в момента са различни...не съм ги изпитвал преди...

Благодаря предварително!!!
    Съжелявам че го написах толкова неразбираемо

Град
    Sofia
    Никога не можеш да кажеш колко дълго ще продължи една връзка, зависи само от вас двамата. От това какви характери сте, до колко сте склонни на компромиси и естествено колко сте влюбени. Но ако мислиш още от сега, че връзката ви е обречена, тя наистина ще бъде такава. Радвай се на това, което имате без да мислиш за края. Ако тя е толкова страхотна, а ти толкова много искаш дълга връзка, значи всичко ще върви като по вода. Това, че в миналото си бил нараняван, не означава, че и сега ще стане така. Смело напред. Стискам палци за вас

"Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса."

Guest
    mi draj se vnimatelno s neq,pokazvai i 4e q obi4a6 e takiva raboti....tq ako te obi4a 6e e s tebe!

Град
    Е отсреща
    Цитирай Първоначално написано от Bebun
    Никога не можеш да кажеш колко дълго ще продължи една връзка, зависи само от вас двамата. От това какви характери сте, до колко сте склонни на компромиси и естествено колко сте влюбени. Но ако мислиш още от сега, че връзката ви е обречена, тя наистина ще бъде такава. Радвай се на това, което имате без да мислиш за края. Ако тя е толкова страхотна, а ти толкова много искаш дълга връзка, значи всичко ще върви като по вода. Това, че в миналото си бил нараняван, не означава, че и сега ще стане така. Смело напред. Стискам палци за вас
    Адски Много Благодаря...така и си мислех

@гост това го правя всеки ден!!!доказвам и че нищо неможе да ме спре за да съм с нея!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Просто не мисли за края, той почти винаги идва и, ако мислим постоянно за него обричаме връзката...Сега бъдете заедно, обичайте се и се веселете, но не мисли.

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    az sa6to mislq 4e ne trqbva da misli6 za kraq. vqrno e 4e na tazi vazrast toi idva dosta barzo...ne ne pri si4ki e taka. kogato nameri6 4ovek s koito da si pasvate do takava stepen 4e da osdtanete zavinagi zaedno.....4ak togava se ot4aivai....
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Абе я си гледай кефа и стига си си тормозил младата главица с такива екзистенциални проблеми

kakto i drugite sa ti kazali 6te ti kaja i az sa6toto-ne misli za kraq,za6toto taka nqma da useti6 hubavoto vav va6ata vrazka.vse pak si o6te na 16 ne moje6 da kaje6 4e nikoga nqma da sre6ne6 druga i 4e nqma da obi4a6 kakto sega obi4a6 tova momi4e.radvai se na tova koeto ima6! 6te vidi6 4e kolko i vluben da si sega 6te doide vreme kogato 4uvstvata 6te ohladneqt tak4e ne misli za tova kak da q zadarji6,a prosto se zabavlqvai dokato vse o6te si s neq
    Hubavite neshta se sluchvat,kogato nai-malko gi ochakvame....

Град
    Е отсреща
    хм...точно в това е проблема толкова мн държа на нея,толкова много мисля за нея,толкова много я обичам,че всичко това ме кара към края...и ми показва после какво ще е...да прави сте...след време...не искам да идва това време!!!!!!(при всеки е така)
    (единственото момиче до сега...)(тя сама ми каза че всяка една дума от устата ми излиза по силно,по различно...)(същото е и при мен усещам го...като и казвам всяка една мила дума ми се насълзяват очите ;((((( нз как но е болезнено...)

Другото е че...скоро има състезание и мисля с приятели да ходим на палатка там...като и казах много и хареса...но цялата работа е в техните.
    Най вероятно няма да я пуснат...ще се притесняват...

Мега фен Аватара на sasha_90
    1 съвет:не мисли за края!

Съжалявам ако ще те разочаровам, но от колко време сте заедно? Може би месец или няколко, щом смяташ че тя е идеална и безгрешна... повярвай ми такива хора няма и докато я смяташ за такава целият свят ще ти изглежда розов и в един миг ще се сгромоляса.... за това как да я задържиш универсално лекарство няма, бъди мил и грижовен, изслушвай я (защото обикновено въобще не слушате какво ви говорим), подкрепяй я, когато има нужда от теб..... но по-добре по-скоро осъзнай, че тя не е идеална и перфектна, за да не се окаже в даден момент че не обичаш нея, а образа който си си създал.
    Късмет!
    Обичкам си те Слънчо!!!

Супер фен
    Не мисли,отдай се на връзката ,ако тя наистина е правилният човек,край няма да има

Град
    Е отсреща
    Както казах връзката е в самото начало...не броя дни това е тъпо няма смисъл даже г/д нз...2 седмици сиг...адски смешно за тези мисли но си е факт!!!който немога да променя...това ме притеснява като съм бил с друго момиче преди време не съм мислел за края!!!А сега точно за това мисля и просто ме е страх да не я загубя!!!винаги съм до нея като има нужда,винаги я подкрепям...всичко!ще се постарая!!!прекалено много съм напрегнат...всички мисли в нея водят

друго е хубавото като съм с нея съм на 7мото небе!а и едно да кажа...тя по изневяра не си пада...личи си не е такава!

Благодаря на всички!

Guest
    [quote="GiRo"]хм...точно в това е проблема толкова мн държа на нея,толкова много мисля за нея,толкова много я обичам,че всичко това ме кара към края...quote]
    No neinite stupki me vodqt kum kraq,a stigna li tam,nqma da sum az...

Well_f
    Guest
    Намери баланса между това, да и показваш, че я обичаш и същевремено да не я притискаш... Това е доста важно! Просто давай й лична свобода, вярвай й и всичко ще е ок!
    (Хъм... личен опит, за съжаление!)

Обичайте се и дано всичко е наред! Wish you luck!

Град
    Е отсреща
    Цитирай Първоначално написано от Well_f
    Просто давай й лична свобода, вярвай й и всичко ще е ок!
    еми...ъъъ лична свобода...та тя през повечето време иска да сме заедно

Не се стреми да И се харесваш. Колкото и клиширано да звучи, бъди себе си. Тя харесва теб и ако чувствата И прераснат в обич, ще остане с теб.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си