.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    питанчо
    Guest

Момичета,задоволяват ли ви приятелите ви?

Еми..това е въпросът,интересно ми е като го правите свършвате ли и по колко пъти?

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    От секс не свършвам, само с пръсти или с език, но и без да съм свършила, пак се чувствам задоволена и то често още по средата на акта По принцип ако свършваше за 5 минути, нямаше да се чувствам задоволена, но и затова си има начини Важното е двамата партньора да се раздават и да правят всичко с желание.

Моята приятелка свършва по 3-4 пъти минимум.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Дам.. задоволява ме .. достатъчно
    Напълно си ми стига.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Напълно си ми стига.
    +1

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

Дааа, напълно доволна.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Не винаги стигам до края, но винаги след секс или дори след ласки съм се чувствала напълно щастлива и задоволена. А и мисля, че по-важно е да се раздаваме един на друг и да показваме на другия любовта си от това да стигна до края всеки път
    Обичкам си те Слънчо!!!

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Напълно си ми стига.

Съгласна!
    Собственост на Canis_Dirus

Аз никога не съм напълно задоволена, но той е невероятен мъж.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Guest
    imah edin priqtel koito mai naistina neznaeshe kvo pravi postoqnno me karashe da mu go lqpam posle vika dai da se smenim i beshe ujasno imah chuvstvoto che nikoga ne e bil s momiche

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Имам си тигър в леглото... Направо е неземен... *touched by him = melting....*

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Приятеля ми не ме оставя без оргъзъм. вярно, повечето са след френска любов, ама са уауууууу. Поне по 3-4 пъти 1 след друг, докато клитора ми не може да издържи повече. Аз си искам още де и действаме вагинално

I az sym zadovolena na 6 sled vseki pyt
    Да Ме СлуШаш Не НасТоЯваМ, Да Ме СраВнЯваШ С НяКой ЗаБраНяваМ, МоЖеш Да Ме ПоМниШ аКо иСкаШ, Не ЗаБраВяМ, иЗоБраЗяВаМ, Че СъБаРяМ, Не Се оТваРяМ, аМа ВляЗа Ли ЗаТфаРяМ!!!

Guest
    Моят пък в началото (когато карахме само на френска) си умираше от густо да ми доставя удоволствие..после малко по малко....тва желание започна да отслабва..и накрая,след като започнахме да го правим..след 5-6 път започна да ме оставя така....просто...след като той свърши,се опитваше да ме накара да свърша чрез собствените си пръсти..,но аз не исках това.. И..дойде момента,в който след секс просто ставаше и започваше да си играе на компа...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    И..дойде момента,в който след секс просто ставаше и започваше да си играе на компа...
    x_X

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Unexpected Error
    И..дойде момента,в който след секс просто ставаше и започваше да си играе на компа...
    x_X
    Мхм..и аз така реагирах...но ние и заради тва вече не сме заедно..човека просто не ме обичал вече..

Цитирай Първоначално написано от loli-po
    Не винаги стигам до края, но винаги след секс или дори след ласки съм се чувствала напълно щастлива и задоволена. А и мисля, че по-важно е да се раздаваме един на друг и да показваме на другия любовта си от това да стигна до края всеки път

moqt priqtel e nai golqmoto sakrovi6te,ne si go davam na nikoi.vinagi sled sex sam na sedmoto nebe i kogato svar6vam nemoje da mi maxne 24karatovata usmivka ot liceto .TOI E PERFEKTNIQ NADQVAM SE 4E I TOI NQMA ZABELEJKI KAM MEN

Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    От секс не свършвам, само с пръсти или с език, но и без да съм свършила, пак се чувствам задоволена и то често още по средата на акта По принцип ако свършваше за 5 минути, нямаше да се чувствам задоволена, но и затова си има начини Важното е двамата партньора да се раздават и да правят всичко с желание.
    mmm и аз така,об6то взето нямам какво да добавя

Град
    At home...
    Еми не свършвам абсолютно всеки път, но толкова ми е идеално

Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Дааа, напълно доволна.

Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Guest
    abe momicheta daite da wi pitam .. poneje oshte ne moga da se kontroliram i swyrshwam za 5-6 minuti , obache moga da prodylja wednaga sled kato sym swyrshil ... ta wyprosa mi e ima li znachenie dali sym swyrshil 2-3 pyti za 20-30 minuti ili 1 pyt za syshtoto wreme ?

Даже ми е много!
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Guest
    abe momicheta daite da wi pitam .. poneje oshte ne moga da se kontroliram i swyrshwam za 5-6 minuti , obache moga da prodylja wednaga sled kato sym swyrshil ... ta wyprosa mi e ima li znachenie dali sym swyrshil 2-3 pyti za 20-30 minuti ili 1 pyt za syshtoto wreme ?
    ta nqkoq dama shte mi otgowori li ?

Град
    Някаде по Дунав
    Да Задоволява ме
    Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си