- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета,задоволяват ли ви приятелите ви?
Еми..това е въпросът,интересно ми е като го правите свършвате ли и по колко пъти?
От секс не свършвам, само с пръсти или с език, но и без да съм свършила, пак се чувствам задоволена и то често още по средата на актаПо принцип ако свършваше за 5 минути, нямаше да се чувствам задоволена, но и затова си има начини
Важното е двамата партньора да се раздават и да правят всичко с желание.
Моята приятелка свършва по 3-4 пъти минимум.
Дааа, напълно доволна.![]()
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Не винаги стигам до края, но винаги след секс или дори след ласки съм се чувствала напълно щастлива и задоволена. А и мисля, че по-важно е да се раздаваме един на друг и да показваме на другия любовта си от това да стигна до края всеки път![]()
Обичкам си те Слънчо!!!
Първоначално написано от ThePainIsReaL
Съгласна!![]()
Собственост на Canis_Dirus
Аз никога не съм напълно задоволена, но той е невероятен мъж.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
imah edin priqtel koito mai naistina neznaeshe kvo pravi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
postoqnno me karashe da mu go lqpam posle vika dai da se smenim i beshe ujasno imah chuvstvoto che nikoga ne e bil s momiche
Имам си тигър в леглото... Направо е неземен... *touched by him = melting....*![]()
Приятеля ми не ме оставя без оргъзъм. вярно, повечето са след френска любов, ама са уауууууу. Поне по 3-4 пъти 1 след друг, докато клитора ми не може да издържи повече. Аз си искам още де и действаме вагинално![]()
I az sym zadovolena na 6 sled vseki pyt![]()
![]()
Да Ме СлуШаш Не НасТоЯваМ, Да Ме СраВнЯваШ С НяКой ЗаБраНяваМ, МоЖеш Да Ме ПоМниШ аКо иСкаШ, Не ЗаБраВяМ, иЗоБраЗяВаМ, Че СъБаРяМ, Не Се оТваРяМ, аМа ВляЗа Ли ЗаТфаРяМ!!!
Моят пък в началото (когато карахме само на френска) си умираше от густо да ми доставя удоволствие..после малко по малко....тва желание започна да отслабва..и накрая,след като започнахме да го правим..след 5-6 път започна да ме оставя така....просто...след като той свърши,се опитваше да ме накара да свърша чрез собствените си пръсти..,но аз не исках това..И..дойде момента,в който след секс просто ставаше и започваше да си играе на компа...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
x_XПървоначално написано от Анонимко
Мхм..и аз така реагирах...но ние и заради тва вече не сме заедно..човека просто не ме обичал вече..Първоначално написано от Unexpected Error
Първоначално написано от loli-po
moqt priqtel e nai golqmoto sakrovi6te,ne si go davam na nikoi.vinagi sled sex sam na sedmoto nebe i kogato svar6vam nemoje da mi maxne 24karatovata usmivka ot liceto .TOI E PERFEKTNIQ NADQVAM SE 4E I TOI NQMA ZABELEJKI KAM MEN![]()
Еми не свършвам абсолютно всеки път, но толкова ми е идеално![]()
Първоначално написано от Aleandra
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
abe momicheta daite da wi pitam .. poneje oshte ne moga da se kontroliram i swyrshwam za 5-6 minuti , obache moga da prodylja wednaga sled kato sym swyrshil ... ta wyprosa mi e ima li znachenie dali sym swyrshil 2-3 pyti za 20-30 minuti ili 1 pyt za syshtoto wreme ?
Даже ми е много!
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
ta nqkoq dama shte mi otgowori li ?Първоначално написано от Анонимко
![]()
ДаЗадоволява ме
![]()
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..