.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37

Тема: Дарба

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Мдам.. може би е възможно..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Цитирай Първоначално написано от RhytmiX
    Цитирай Първоначално написано от namina
    Цитирай Първоначално написано от RhytmiX
    Ne vqrvam 4e imat darba.Prosto te sa si vtulpili 4e sa ne6to po-osobeno kakvito poe4eto hora iskat da budat
    ако не вярваш и в БАБА ВАНГА те заплювам!!!!
    Ne vqrvam
    Е, чак пък да го заплюваш - това си е негов избор, той си решава дали да вярва или не...

Специално за Ванга съм склонен да вярвам, въпреки, че докато не се убедя от личен опит няма да повярвам наистина. Аз съм човек, който обича да изледва духа и нещата, които се крият под материята.
    Убеден съм, че тепърва има да откриваме неща, за които дори не подозираме....
    На който му се убива време...

Guest
    Аз да кажа за интуицията- способността да предчувстваш...всякакви неща, от това какъв цвят карта ще извадиш от тестето и какъв е отговора на въпрос с избираеми отговори от контролното ти, до това с каъв характер човек ти предстои да се запознаеш, или изведнъж ей така от нищото ти изникне, че нещо лошо се е случило на някой, обаждаш му се и се оказва точно така. Та знам един сайт, който всъщност някой и преди беше писал в този форум- soulrise.ru, в който има игри за развиване на интуицията. Аз откакто го открих почти всеки ден си играйкам, и мога да кажа, че наистина развиват!!! Сега много по-често 'познавам' къде ще сложи компютърът точка в един кръг например, или кой сектор от един друг кръг ще се окаже зелен, след като го натисна...Случва ми се и да познавам неща точно от такъв тип и извън игрите-поне няколко пъти знам със сигурност някакси, че ей сега ще ми стане кофти от нещо и съм познавала доста пъти точно както казах кой е отговора на въпрос с абцд за който и идея си нямам или колко точно грешки допуснах на някой тест(понеже сега решавам тестове нонстоп, използвам случаите да изпробвам интуицията си.)Разбира се на всеки му се е случвало да знае такива работи без да може да обясни, но все ми се струва, че при мен се случва много по-често. Също със сигурност знаех, че са ме приели там, където сега уча-наречете го просто самоувереност или нещо подобно, обаче както казах не може и на вас да не ви се е случвало да знаете нещо с абсолютна сигурност-все едно ви извира отвътре някаква вълна от сигурност, като помилите по определен въпрос. Съжалявам за многото повторения Исках да кажа едно- има интуиция и можете да я развиете, че даже и сайт са направили хората.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Аз да кажа за интуицията- способността да предчувстваш...всякакви неща, от това какъв цвят карта ще извадиш от тестето и какъв е отговора на въпрос с избираеми отговори от контролното ти, до това с каъв характер човек ти предстои да се запознаеш, или изведнъж ей така от нищото ти изникне, че нещо лошо се е случило на някой, обаждаш му се и се оказва точно така. Та знам един сайт, който всъщност някой и преди беше писал в този форум- soulrise.ru, в който има игри за развиване на интуицията. Аз откакто го открих почти всеки ден си играйкам, и мога да кажа, че наистина развиват!!! Сега много по-често 'познавам' къде ще сложи компютърът точка в един кръг например, или кой сектор от един друг кръг ще се окаже зелен, след като го натисна...Случва ми се и да познавам неща точно от такъв тип и извън игрите-поне няколко пъти знам със сигурност някакси, че ей сега ще ми стане кофти от нещо и съм познавала доста пъти точно както казах кой е отговора на въпрос с абцд за който и идея си нямам или колко точно грешки допуснах на някой тест(понеже сега решавам тестове нонстоп, използвам случаите да изпробвам интуицията си.)Разбира се на всеки му се е случвало да знае такива работи без да може да обясни, но все ми се струва, че при мен се случва много по-често. Също със сигурност знаех, че са ме приели там, където сега уча-наречете го просто самоувереност или нещо подобно, обаче както казах не може и на вас да не ви се е случвало да знаете нещо с абсолютна сигурност-все едно ви извира отвътре някаква вълна от сигурност, като помилите по определен въпрос. Съжалявам за многото повторения Исках да кажа едно- има интуиция и можете да я развиете, че даже и сайт са направили хората.
    Интересно, но сайта няма Английска версия Или има, а аз не я намирам? - ако има ми кажи, плс

Guest
    Няма Но това не пречи- аз също не разбирам руски. Кликни върху картинките на игрите, искат ти да се регнеш, регваш се(няма препращане до имейл) и играеш

Според мен това, което казваш ти, са просто внушения. И на мен ми се е случвало да мисля за някого и изведнъж да ме потърси след месеци...но да предчувстваш верния отговор в тест?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Според мен това, което казваш ти, са просто внушения. И на мен ми се е случвало да мисля за някого и изведнъж да ме потърси след месеци...но да предчувстваш верния отговор в тест?
    Честно казано много често ми се случва тъкмо да си помисля за някого и той да ми се включи в скайп.. или да ми звънне по тел...

Guest
    Е никога ли не ти се е случвало Иначе нямам доказателство освен моя случай, защото досега никой на когото съм казвала не се е навивал да пробва. Такива сме хората-невярно до доказване на противното, ама нека друг да докаже, че да не си губя аз времето. Разбираемо е, де

Предчувствия съм имала, но те не са постоянни. А и доста често не са верни

има ,има....има всякакви.
    По-лошото е ,че има и такива които вярват
    Всеки може да си внушава.,ама що така потдаваме на манипулаций никога не ми е било ясно;/
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Guest
    `Death`Whore``То не всичко е интуиция Ида, забравих да кажа, че има и обратна интуиция(според мен).Тоест и това също ми се е случвало да имам възможност да реша да пстъпя по няколко начина и да избера най-лошия вариянт. Аз затова и бях търсила информация за интуицията преди- стана ми ясно, че не са само съвпадения.Както и да е. Сори, ако нафлудих прекалено много

Прекалено много задълбаваш в нещата. Живей си живота и не се опитвай да разгадаеш човешкия мозък.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си