Мдам.. може би е възможно..![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Е, чак пък да го заплюваш - това си е негов избор, той си решава дали да вярва или не...Първоначално написано от RhytmiX
![]()
Специално за Ванга съм склонен да вярвам, въпреки, че докато не се убедя от личен опит няма да повярвам наистина. Аз съм човек, който обича да изледва духа и нещата, които се крият под материята.
Убеден съм, че тепърва има да откриваме неща, за които дори не подозираме....
Аз да кажа за интуицията- способността да предчувстваш...всякакви неща, от това какъв цвят карта ще извадиш от тестето и какъв е отговора на въпрос с избираеми отговори от контролното ти, до това с каъв характер човек ти предстои да се запознаеш, или изведнъж ей така от нищото ти изникне, че нещо лошо се е случило на някой, обаждаш му се и се оказва точно така. Та знам един сайт, който всъщност някой и преди беше писал в този форум- soulrise.ru, в който има игри за развиване на интуицията. Аз откакто го открих почти всеки ден си играйкам, и мога да кажа, че наистина развиват!!! Сега много по-често 'познавам' къде ще сложи компютърът точка в един кръг например, или кой сектор от един друг кръг ще се окаже зелен, след като го натисна...Случва ми се и да познавам неща точно от такъв тип и извън игрите-поне няколко пъти знам със сигурност някакси, че ей сега ще ми стане кофти от нещо и съм познавала доста пъти точно както казах кой е отговора на въпрос с абцд за който и идея си нямам или колко точно грешки допуснах на някой тест(понеже сега решавам тестове нонстоп, използвам случаите да изпробвам интуицията си.)Разбира се на всеки му се е случвало да знае такива работи без да може да обясни, но все ми се струва, че при мен се случва много по-често. Също със сигурност знаех, че са ме приели там, където сега уча-наречете го просто самоувереност или нещо подобно, обаче както казах не може и на вас да не ви се е случвало да знаете нещо с абсолютна сигурност-все едно ви извира отвътре някаква вълна от сигурност, като помилите по определен въпрос. Съжалявам за многото повторенияИсках да кажа едно- има интуиция и можете да я развиете, че даже и сайт са направили хората.
![]()
НямаНо това не пречи- аз също не разбирам руски. Кликни върху картинките на игрите, искат ти да се регнеш, регваш се(няма препращане до имейл) и играеш
![]()
Според мен това, което казваш ти, са просто внушения. И на мен ми се е случвало да мисля за някого и изведнъж да ме потърси след месеци...но да предчувстваш верния отговор в тест?![]()
![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Е никога ли не ти се е случвалоСпоред мен това, което казваш ти, са просто внушения. И на мен ми се е случвало да мисля за някого и изведнъж да ме потърси след месеци...но да предчувстваш верния отговор в тест?Иначе нямам доказателство освен моя случай, защото досега никой на когото съм казвала не се е навивал да пробва. Такива сме хората-невярно до доказване на противното, ама нека друг да докаже, че да не си губя аз времето. Разбираемо е, де
![]()
Предчувствия съм имала, но те не са постоянни. А и доста често не са верни![]()
има ,има....има всякакви.
По-лошото е ,че има и такива които вярват![]()
Всеки може да си внушава.,ама що така потдаваме на манипулаций никога не ми е било ясно;/
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
`Death`Whore``То не всичко е интуицияИда, забравих да кажа, че има и обратна интуиция(според мен).Тоест и това също ми се е случвало да имам възможност да реша да пстъпя по няколко начина и да избера най-лошия вариянт. Аз затова и бях търсила информация за интуицията преди- стана ми ясно, че не са само съвпадения.Както и да е. Сори, ако нафлудих прекалено много
![]()
Прекалено много задълбаваш в нещата. Живей си живота и не се опитвай да разгадаеш човешкия мозък.![]()