.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Hybrid View

Град
    California...why not?

Въпрос относно месечния цикъл

Ясно ми е, че има лекарства, чрез които може да се забави малко месечният цикъл. Потърсих в предишните теми името на някое такова, но тъй като не намерих, пускам тази тема и предварително се извинявам, ако вече го пише някъде.
    Та ако някоя от вас е ползвала такова, нека да напише името му плс и ако може да ми каже дали е необходимо лекарско предписание за нещо подобно.
    Благодаря предварително на всички отзовали се на молбата ми!
    Tuka ne6to banalno li trea da napi6a... hm da vidim mrazq oniq 12-godi6ni momi4enca, koito mn napereno mi zaqvqvat "Ku4ka sum i kfooo"... emi takova, mili4ka,... glupa4e si o6te

Guest
    edna fr iska6e da si zima takiva hap4eta no 1vo govori s lekar i toi kaza kategori4no da ne gi polzva.Po dobre probvai s tamponi ako 6e hodi6 na po4ivka no naistina ne ti prepora4vam da gi polzva6 poneje mogat da ti sazadadat mnogo pove4e problemi otkolkoto eventualno 6te ima6 ako ti doide kogat ne si iskala

Град
    California...why not?
    ми аз лично съм чувала, че не са вредни и затова питам... мерси за отговора все пак
    Tuka ne6to banalno li trea da napi6a... hm da vidim mrazq oniq 12-godi6ni momi4enca, koito mn napereno mi zaqvqvat "Ku4ka sum i kfooo"... emi takova, mili4ka,... glupa4e si o6te

DjUlI
    Guest
    Ей, госта..За тампоните ли искаш да кажеш, че са вредни??? Ако е така това, което си написал е пълна глупост. Тампоните са много по-добро решение отколкото да се тъпче с некви хапчета!! На авторката ще й кажа : Ползвай тампони мила! [/quote]

Супер фен
    Точно под твоята тема има друга, в която ще намериш полезна информация.
    Впрочем, пада се 3-тата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си