.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Ada
    Guest

Притеснена съм

Здравейте,значи имам един въпрос към вас защото съм малк притеснена.вчера с приятеля ми го направихме 2 пъти..първия път той свърши(в презерватива) след това си починахме малко и той сложи друг презерватив и започнахме отново.Проблемът е че втория презерватив се скъса но той не беще свършвал в него защото бяхме почти в началото и веднага след като усети че е скъсан го извади.Та въпроса ми е има ли някаква вероятност от първия път да е останала някаква сперма и след скъсването да е попаднала в мен като ние не почнахме веднага втория път и тя би трябвало да е засъхналаа и той веднага извади презерватива щом усети че е скъсан..нз много съм притеснена.Благодаря предварително ако ми помогнете

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не си бременна!

Guest
    Tav tema mai sam e vijdal, i te ti kajime kato na drugoto momi4e. 4eka6 9 meseca ako ne ti doide hodi6 pri go6o i toi go izteglq za 2 leva. Ae da rodi6 svinq

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Tav tema mai sam e vijdal, i te ti kajime kato na drugoto momi4e. 4eka6 9 meseca ako ne ti doide hodi6 pri go6o i toi go izteglq za 2 leva. Ae da rodi6 svinq
    ти си много прост ве чесно

Град
    Пловдив
    има хиляди такива ЕДНАКВИ теми! търсете, стига сте писали нови. каквото са отговорили на другите, това ще отговорят и на вас, няма смисъл от повече такива тъпи въпроси.
    не, не си бременна. сама го знаеш, но питаш! овца...
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Ne Si BrEmEnNa SpokS mAcKa..pochti nevazmojno e.. \/ no nqma da e zle da si napravish edno testche sled nqkolko dena

Град
    BG SOFIA
    offf vsichk ipishete 1 i shushtooo lelelelele az do sa kolko put isum go rpavil se ne shto e stanalo tolova lesno nemoej se zabremenee taka che kvo se kosish tolkova

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Винаги ми е било чудно... Защо хората не се къпят след секс??? Най-малкото - става въпрос за елементарна хигиена... И още... Защо никой не си купува тест за бременност? 3 лева е, по ангелите...

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Съмнявам се че си бременна,спокс

Цитирай Първоначално написано от Schneeflocke
    Винаги ми е било чудно... Защо хората не се къпят след секс??? Най-малкото - става въпрос за елементарна хигиена... И още... Защо никой не си купува тест за бременност? 3 лева е, по ангелите...
    Добре казано!

По темата: За да се стигне до забременяване, сперматозоидите трябва да се впръскат навътре в жената,следователно дори и да е останало нещо,вероятността да си бременна е нищожна според мен.

аре стига се филмира....не би трябвало да си бременна...но все пак си направи тест
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

spoko...6te ti se razmine
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

Нищо ти няма, не си бременна.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Оби Уан Доган
    Guest
    Аз пък ще ти кажа че си бременна пък! ( не бе бъзикам се ) няя от кво да са притесняваш!

Guest
    стискам палци да е момиченце

Guest
    ДОРИ ДА Е ОСТАНАЛА ЗАСЪХНАЛА СПЕРМА, ТО СПЕРМАТОЗОИДИТЕ СА УМРЕЛИ, НЕ МОГАТ ДА ЖИВЕЯТ В ОБИКНОВЕНА СРЕДА ДЪЛГО ВРЕМЕ, А АКО СА ОЦЕЛЕЛИ, ТО СЛЕД ТОВА ВЛАГАЛИЩНИТЕ КИСЕЛИНИ СА ГИ УБИЛИ, ШАНСЪТ ДА СИ БРЕМЕННА Е 0,0000001%, ТАКА ЧЕ СПОКОЙНО

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Schneeflocke
    Не смятам, че сексът е нещо мизерно. Ако не е свършил върху тялото ми съвсем. Обичам да усещам неговия ароман по мен!

Ne si bremenna ... shtim ne e svyrshil v teb vsi4ko e Ok !!!!
    Да Ме СлуШаш Не НасТоЯваМ, Да Ме СраВнЯваШ С НяКой ЗаБраНяваМ, МоЖеш Да Ме ПоМниШ аКо иСкаШ, Не ЗаБраВяМ, иЗоБраЗяВаМ, Че СъБаРяМ, Не Се оТваРяМ, аМа ВляЗа Ли ЗаТфаРяМ!!!

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    iskam da se kazva marielka dano e momi4ence
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Град
    In your dreams

Re: Притеснена съм

Цитирай Първоначално написано от Ada
    ...тя би трябвало да е засъхналаа...
    Няма такова нещо! 100% е останала сперма по члена му от първия акт! Но виж сега, дали при скъсването е попаднала където трява, дали изобщо е станало нещо. Прекалено много ако-та има, но все пак шанса си осава, та дори и да е 0.0000001%. Но все пак имаи в предвид, че някои двойки се опитват да заченат месеци наред и не става, та от такава случайност, едва ли ще стане нещо

не по добре звучи Хорхехита ако е момиче,а ако е момче.... ще е Хорхе

Здравейте,значи имам един въпрос към вас защото съм малк притеснена.вчера с приятеля ми го направихме 2 пъти..първия път той свърши(в презерватива) след това си починахме малко и той сложи друг презерватив и започнахме отново.Проблемът е че втория презерватив се скъса но той не беще свършвал в него защото бяхме почти в началото и веднага след като усети че е скъсан го извади.Та въпроса ми е има ли някаква вероятност от първия път да е останала някаква сперма и след скъсването да е попаднала в мен като ние не почнахме веднага втория път и тя би трябвало да е засъхналаа и той веднага извади презерватива щом усети че е скъсан..нз много съм притеснена.Благодаря предварително ако ми помогнете
    има но е мн малка ! но за колко малко сте починали едни сперматозоиди тряят околко 5 6 мин. но се пак отсава малко по каналчетата и там кислорода неможе да ги утрепииииии

Град
    In your dreams

Цитирай Първоначално написано от HaPySHeH
    има но е мн малка ! но за колко малко сте починали едни сперматозоиди тряят околко 5 6 мин. но се пак отсава малко по каналчетата и там кислорода неможе да ги утрепииииии
    Ъ, пич, знеш ли, че написа една голяма глупост! С изключение на това "има но е мн малка", всичко друго е пълна глупост Не е нужно много да ровиш, за да почетеш и да се пообразоваш в тая насока. В същия форум, та даже и в същия радел(б*х мааму, каква случайност ) има доста информация по въпроса. Интересно ми е, защо пише, че някоя тема е "Важна", като, май малко хора им обръщат внимание, а после пишат глупости и други им се връзват, и стават чудесии...

Guest
    ако трябва да сме напълно честни - има и вероятност да си бременна. Малка, но я има. Факт! Сперматозоидите запазват жизненост до 24 часа. Направи си тест след 2-3 седмици да си сигурна и най-вече спокойна!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си