- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не си търся гадже
А сега, ново 20...айде стегас тва търся си гадже, колкото повече се впрягате, толкова по-нервни ставате иии...нищо не се получава. Спокойно, любовта и сама ще ви намери без много-много да си давате зор. Така де, нали уж романтиката е и малко спонтанност. Спокойно, света няма да свърши, нито пък необвързаните мацки/пичове, имате всичкото време. Айде, чао и умната.
Mersi za saveta![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Когато най-малко съм очаквала, тогава е цъфвал някой сладур...![]()
Съгласна! =D>Първоначално написано от Дъжд
Дъжд написа:
А сега, ново 20...айде стегас тва търся си гадже, колкото повече се впрягате, толкова по-нервни ставате иии...нищо не се получава. Спокойно, любовта и сама ще ви намери без много-много да си давате зор. Така де, нали уж романтиката е и малко спонтанност. Спокойно, света няма да свърши, нито пък необвързаните мацки/пичове, имате всичкото време. Айде, чао и умната.
Да наистина е така =D>
Евала. Един да е разбрал истината :P
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
СъгласнаПървоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
![]()
НЕ съм убедена ,че е вярно ,но както се каэва : Хубавите неща стават сами!И все пак нищо не пада от небето![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Така си е,рано или късно всеки намира своята половинка.
Но докато я намерят хората,които пускат теми тук са разочаровани и просто споделят и искат съвети,все пак за това е този форум,за да си помагаме.Но си много права,спор няма.
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
oo mi da tq lubofta sama sha doide pri teb sha doide sha ti zvunne na vratata i sha kaje az sum tvoita lubof
![]()
![]()
![]()
btw-po vuprosa.... ima logika... ;]]]
Неподходящ размер на снимка в подпис!
4e si prav,taka e ! no ni6to novo pod slanceto za men, az s6ato sam na toq princip i nikoga ne sam si tarsila gadje.....ili lubov.....tq sama me namira![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
4e si prav,taka e ! no ni6to novo pod slanceto za men, az s6ato sam na toq princip i nikoga ne sam si tarsila gadje.....ili lubov.....tq sama me namira![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Napalno saglasna![]()
я ми я дай тая жица да се обеся на неяПървоначално написано от 182+44_4adel
пътя на моя живот е осеян с лайна от сатанинското стадо на самия Дявол
вчера окончателно се убедих
И какво? Да чакам нещо да ми падне от небето ли(аз не очаквам нищо освен дъжд от там, но е възможно и някоя саксия, да се прекатури от някой прозорец върху главата ми...)?!
Глупаво е да стоиш и да чакаш да стане нещо, без усилия - какъв резултат?!
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Но защо, о, мой идооле?Първоначално написано от Seizure of Power
![]()
По темата: Аеее, не мое то само да паднее.. тема във форума не подобрява нещата с нищо... Ама друго си е така да се оглеждаш.. Случайността е доста избирателна.. аз малко хубаво точно от нея съм видяла в любовен аспект. Най-добре сичко мъжко(женско за другия пол) да е "просто приятел", пък после каквото ще да става(98% от случаите - нищо, но кфо ти пука!)![]()
е, не е заради любов деПървоначално написано от (:
аз такъв шит не признавам
финансови неволи (мен само това ме вълнува)
![]()
AHahha.. колко непрактично..Ама значи поне не сички сърдечни болки са несравними с нещо материално(смятано според описателността на изказа ти, по-конкретно описващ.. ъъ.. живота ти)
![]()
я пак ?Първоначално написано от (:
![]()
Не сме чак извън пътя умни - сложните неща по един път батеПрепрочитай и усмисляй.. след третия път ако не си фанал нищо, може и да няма смисъл.. Ама как звучи, а?
![]()