.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    ZLence
    Guest

Moderated: Има ли начин гинекологът да разбере, че...

MI horica imam edno vapros4e... ae na6ite iskat da me vodqt na genekolog poneje se samnqvat 4e ne sam devstvena... a az naistina ne sam oba4e problema e 4e 6te si imam stra6no golemi problemi sas tqx ako razberat 4e e taka pak i lo6oto e 4e ba6ta mi ima stra6no mn poznati poneje e lekar ii ima li nqkaf na4in da ne razberat istinata?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Гинеколог веднага би разбрал, мацко. Sorry...
    Собственост на Canis_Dirus

Re: HELP NOW!!!:(

Цитирай Първоначално написано от ZLence
    MI horica imam edno vapros4e... ae na6ite iskat da me vodqt na genekolog poneje se samnqvat 4e ne sam devstvena... a az naistina ne sam oba4e problema e 4e 6te si imam stra6no golemi problemi sas tqx ako razberat 4e e taka pak i lo6oto e 4e ba6ta mi ima stra6no mn poznati poneje e lekar ii ima li nqkaf na4in da ne razberat istinata?
    И аз имах такъв пробелм на скоро с наще.. казах им да ми имат доверие и че знам как да се предпазвам и знам какво правя..обясни им че не си малка и че можеш да мислиш с главата си! Най-добрия начин да научат че не си девстена е да го чуят от тебе вместо да те водят на лекар...така че..според мене трябва да им кажеш ти вместо да им го акзва гинеколога...ам..а ти на колко години си?

ZLence
    Guest
    mi na 16

mi na 16
    Е..достатъчно голяма си..На твое място бих им казала аз вместо да се стига до гинеколог...

Град
    Plovdiv
    Найстина ако има кажеш ще е най-добре .... а ако беше на 13-14 ок разбирам да ти саздадат некав голям проблем но на 16 ... не си изобщо малка и това е съвсем нормално ....

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Е, да, но, ако родителите й са консервативни? Тогава какво правим?
    Нашите са такива и супер зле приеха факта, че вече не съм девствена, а не бях малка. Майка ми не ми обели и дума 1 месец, а после беше на "да", "не" и "не знам".

Успех, мила.
    Собственост на Canis_Dirus

Град
    Plovdiv
    Найстина например мойте родители ми купиха няколко кутии презервативи като разбраха и то разбраха щото веднаж зех от презервативите на майками ... но се пак ... ако родителите и са по гаднички може да и направят проблем но от генеколога не може да се измакне .... ако я заведат няма начин да се прикрие ...

Guest
    ami akop va6ite ne sa v staqta kogato toi te preglejda(edva li 6te sa tam) po4va6 da my sa moli6 da ne im kazva i tva e!Drugo nqma kvo da pravi6

Град
    Sliven
    Ot kolko godishna vazrast vodish polov jivot?..A za problema ti.Mislq 4e nqma kak da ne razberat.A nali znaesh 4e v na4aloto shte ti se ponakarat malko i posle 6te im mine.Tova e normalno te sa roditeli

az bih im kazal ako bqh na tvoe moqsto 4e se eba kat kurva
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Най-добре им кажи ти. Много по-добре е да го разберат от теб.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    По принцип всички български лекари са положили Хипократовата клетва:
    "Всичко, каквото видя или чуя при изпълнението на своята професия или извън нея и което не бива да се разправя, аз ще го пазя в тайна и ще го смятам за нещо свещено."
    Но за съжаление има и закони - до 18 години няма лекарска тайна от родителите... Затова им кажи. Все някак ще се разберете...

Гинеколкога 100% ще разбере - това, което можеш да направиш, е да погоовриш с лекаря и да го помолиш да не казва!
    На който му се убива време...

Мега фен Аватара на koalka
    Гинекологът ще разбере, но ти можеш да го помолиш да не им казва.Все пак не си на 12 или 13, а на 16.Все пак малко или много си порастнала на акъл(най-вероятно) и имаш съзнание.

Guest
    бутни 50 лв на гинеколога да си трае

xAxAxAxA eM po dobre ti im kaji vse pak si devoika na 16 godini

Няма начин гинекологът да не разбере.

6te razbere mi,po-dobre im kaji sama

Нямаш шанс.Това е гинеколог.Той може да разбере само като си сабуеш гащите.А като си на 16,по добре ти им кажи истината,отколкото да разберат от друг човек.Ще им стане убидно и неудобно.

Щом си решила, че си достатъчно зряла да правиш секс, трябва и да си достатъчно зряла да си понесеш последствията... все пак се радвай, че не съобщаваш на родителите си, че си бременна...
    Now is your time to die
    We've gathered here to say goodbye
    No more you'll cry
    No reason left for you to fight
    Feel pain no more
    Emotions never felt before
    Where do we go, we go she'll never know

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Гинеколога няма как да не разбере..така, че най-добре кажи сама на вашите..по-добре да научат от тебе, отколкото от него.. все пак не си малка на 16 си

milichka kaji na vashite zashtoto e po lo6o...pri men sashto e taka az vodq polov jivot ...maika mi postoqnno me pita spala li si s mom4e i az vinagi i otg che ne sam prosto zashtoto sa strashno konservativni....sled vreme shte i kaja...no sega vse o6te ne mi se iska da razbirat....no pri men nashite mi imat doverie prosto zashtoto nikoga ne sam pravila ne6tu(ili pone te ne znaqt) s koeto da gi nakaram da se samnqvat v men...i taka
    kolkoto do tfoq problem... misle 4e shte bade po dobre da sedne6 i da pogovori6 s maika si nasame..ta po moje da te razbere,zashtoto ako otidesh da go kaje6 na bashta si ...oo ne se pak toi e bashta ti si negovoto malko momi4ence i nqma da mu e lesno da ponese tazi misal...!!!
    e uspeh mili4ka!!
    Towa e lubowta-svetulki w ochite!
    Towa e lubowta-dokoswane w dushite!!!
    Shumna sam Baby,no ne Evtina!!!
    Kuchka sam Baby,no ne tvoqta!!!!

Re: Moderated: Има ли начин гинекологът да разбере, че...

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    ако ваще неса в стаята е те неби тряяло да са ватре помолиго деам дай му некой леф ли ддз

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Трябваше да попиташ дали има начин да Не разбере,щото ще разбере
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си