- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Az go haresvam a toi haresva neq ....
zna4i zapoznah se naskoro s edno mn sladko mom4ezapoznahme se az i moqta priqtelka oba4e skoro razbrah 4e az go obi4am ama ima eidn problem toi haresva priqtelkata mi koqto ne go haresva izob6to i i predlaga a az gi gledam i mi stava super gadno toi i obra6ta superr mn vnimanie gu6ka q cynka q a az tera gi gledma i da se praq 4e ni6to ne ijdam
(( pls kajete mi kak toi d ami obarne vnimanie
![]()
Nqma smisal da se tormozish.Toi haresva neq,ne teb.Shtom e taka edva li ima veroqtnost da ti obyrne vnimanie.Po-dobre se ogledai i si haresai drug.Uspeh
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
spored men trqbva da razbere6 dali sa istinski 4ustvata mu kam neq.
Харесва приятелката ти----->едва ли ще ти обърне внимание.
Не се ядосвай и натъжавай.Има и други хубави момчета.
trqq da preodoleesh che po nqkoi put v jivota ne vsiochko stava kak to iskash i ako naistina go obichash shte go ostavish da bude shtastliv s drta
OoO gorkata mn mi e poznato vsi4ko tova moqta ''est'' fr se gy6ka s mom4eto koety mn obi4amsega mi e mn gadny tq naro4ny gy prai za da me nervi q dai skype stava li az znam kak da ti pomogna
{{}}
Ела при мен...![]()
![]()
Incomplete..........
ne se zanimavai s nego...nqma smisal....toi haresva NEQ![]()
Поддържай връзка с него, но не храни големи надежди. Ако той харесва приятелката ти, сигурно няма да ти обърне голямо внимание, но не се отказвай.
Ти не можеш да направиш нищо, за да промениш чувствата му. Не трябва обаче и да се измъчваш заради това. Той не е единственото момче, което ще харесваш. Да, сега ще ти е гадно, но ще видиш, че скоро ще ти мине.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Imam absuliotnu sa6tiq problemno ne moje6 da napravi6 ni6to
И какво искаш - да я зареже и да дойде при теб??? Бахти и "приятелката".......