- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Елексир (може и магически. Хахах.)
Сложи му английска сол-ще има да ходи през 10 секунди до тоалетната :P Днес съм зла. може и бром, за да не го вдигне, ама няма как да си проличи сред мъжката част от компанията.
A staroto razhlabitelno k1de ostana??![]()
аре стига сте се надъхвали
много добре знаем, че нищо няма да стане
А с каква цел го правиш всичко това?!?
е кфо бе, просто даам съвети, като иска да го изложи, начи има некфа причина, само тя си знае най дууреПървоначално написано от Dead`Paladin
ама пък е и БУФЕР, така, че кфо
![]()
~!1912!~
О__o
просто му дай топла бира...или като я сипеш, преди да му я занесеш я разтръскай силно :р
недей да му слагаш нищо
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
е да и тфа е идея.. ама ако не си поръча бира..?![]()
~!1912!~
ще си поръча...мъжете знаят защоПървоначално написано от BaRaBa_GiRL
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Cherinka, аз лично бих те уволнил ! ( И бих направо те убил, ако ръцете ми не бяха вързани от закона )
Ти си типичната проставела със селски комплекси, която е толкова тъпа, че не може да намери сили да каже на съответния човек в лицето му това, което мисли а решава да използва възможно най-комплексарските и долнопробни номерца.
И дами, това че някой ви е отрязал не е повод да мислите как да му направите мръсно... Вашето са пълни комплекси, но да не отварям темата... Всички го приемате толкова повърхностно, ще кажете, че ви слагам отново под общ знаменател.
Морска сол не; но английска...Първоначално написано от cherinka
![]()
За кой път да повторя, че няма да е нищо мръсноПървоначално написано от Ето, че и аз съм тук
![]()
Взех едни хапчета за оригане![]()
![]()
![]()
Но първо ще ги пробвам на мен, за да видя добре ли са и дали действат.
..ама още не мога да се престрашя..