- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Елексир (може и магически. Хахах.)
Здравейте.
Значи, оказа се, че в тва заведение, в което работя, бившото ненаситно мъжленце го посещава, и то доста редовно.
Ето го и проблемът ми.
Какво бих могла да му сипя в бирата или уискито, което си поръча![]()
Мислех за морска сол, ама тва си е бая брутално.
И сега ми трябват някакви идеики и бих желала да ми помогнете.
Сигурна се, че доста хора от форума са правили нещо от този сорт, и който го е правил (или му е било правено), нека сподели какво как и колко точно са му сипали в чашката![]()
какво целиш със това?Ако искаш да му правиш мръсно се изпикай в халбата с бира...
хаха.. чувала съм, че някои откачалки правят магии с менструална кръв.. аз ти препоръчвам да се изпикаеш или изплюеш в бирата му..
предполагам , че е ебавка.. не мисля, че наистина искаш да му праиш "любовен елексир"... ако греша, много жалко за теб..
Това лоши неща ли са?Първоначално написано от Анонимко
Някои хора се кефят![]()
Защо мислиш, че искам да му направя мръсно.Първоначално написано от Zealot
Просто ще бъде нещо малко и безобидно :P Колкото шоу да става.
Пък и аз му мисля всичко най-добро.
не ти говоря за 'любовен' елексир. А нещо забавно, бе, не разбирате ли :Pне мисля, че наистина искаш да му праиш "любовен елексир"... ако греша, много жалко за теб..
Евала че те е напуснал, явно не е бил пълен глупак.
Детски идиотщини. Порастни.
Ако си чувала, в "Ку-Ку" магазините има най-различни прахчета които предизвикват какво ли не: оригване , пръцкане, кихане, хълцане...
Отиди и се консултирай с продавачката! Надявам се да стане това , което искаш!![]()
![]()
А също искам да знам в какви отношения сте ,че искаш да му направиш някакъв номер?!
ахах, адската идея..Първоначално написано от cokaina_
![]()
~!1912!~
Бараба гърл помогни ми!Първоначално написано от BaRaBa_GiRL
ТОЙ Е БУФЕР!
![]()
A замисляла ли си се,че след това може да подаде някъкво оплакване...........
sloji mu razhlabitelno
Ами ако не разбере от къде му е дошло?Първоначално написано от Mimka_sweet
Абе, не ви говоря за нещо, дето да му разтрои стомаха или нещо подобно.
А тва дето го каза cokaina_
Това с оригането и хълцането ме зарибиПървоначално написано от cokaina_
![]()
охооо..Първоначално написано от cherinka
тфа с оригането и хълцането не е зле..
ама кфа ти е целта по точно.. ф къф смисал имаш на предвид - "нещо забавно" ?
~!1912!~
ами, имам предвид, че те в заведението се събират доста солидна компанийка буфери и всички са супер гъсти и искам той някак си да се изложи пред тях.Първоначално написано от BaRaBa_GiRL
Защото, представи си, ако започне да се орига или да хълца - ще им прави много смях![]()
Нее, аз му казах, че ще започвам там работа, той вика честито и му викам "обещавам да не ти плюя в салатите" и той вика " ти па внимай да не ми напрайш нещо на бирата или усискитоПървоначално написано от ~egoistiC
че не знам къде ще те забутам
"
хахада, така е, емии.. ф некфи такиа магазинчета ако утидеш, има сякфи простотии.. има разтфорими хапчета
дето променят гласа
смисал праат го по тънък такъф, като на некфа жена.. сеш се ;D или например разхлабително.. хаха.. де а знам.. утидеш ли ф такъф магазин ше избереш нещо..
))
~!1912!~
ako iska6 da go zagubi6 kato klient....davai,vapreki 4e samnqvam se zavedenieto da e tvoe,za da si pozvolqva6 takiva raboti!!!
mnogo si prosta da znae6!Moje li da te pitam na kolko godini si?
miloto mom4e..... charry prosti mu!!!!! Za6to tr da mu otmu6tava6 i da go pravi6 za smqh!!!! Zabravi go i ne se zatormozqvai s gluposti!!!!
oleeeee Danielche( BaRaBa_GiRL) taka li be?!?!?! neznaeh che si takava zlobarka.... e kak moje da ste tolkoa jestoki s momchetata be ... c c c c ....![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
taz cherinka mnogo luda mnogo me kefi![]()
a po temata, tova s ky-ky magazina e i nai dobre....no s pyrdeneto
![]()
Не го знам какъв е тоя, ама добре че те е напуснал.