- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Помощ!
Xaxaxaxa izvinqvai ama az sam na 14 a maika mi na 35 i dqdo mi do predi 3 godini q revnuva6e o6te ot ba6ta mi!!!Ai ne se otmqtai ot temata ako obi4a6!!!Първоначално написано от _Cuddly_
![]()
![]()
HoUsE MuSiC mAkeS mE sTaNd,MaKEs mE DaNcE,MaKeS mE fEeL a LiVe LiStEn AnD uNcOvEr ThE rEaL eMOtIon...FeEL tHe pOwEr Of hOuSe,MakE yOuR bOdY mAdNeSS!HoUSe MuSiC wILL sAvE tHe World!!
Pfff ti pak na mnoo golqma li se prai6 a??Pff mnoo mraza takia izkazvaniq ve4e ka4ili si bahti opitnata ebliva ku4ka!!!!!Ai vijte se maina i togaa govorete!!!Първоначално написано от namina
![]()
![]()
HoUsE MuSiC mAkeS mE sTaNd,MaKEs mE DaNcE,MaKeS mE fEeL a LiVe LiStEn AnD uNcOvEr ThE rEaL eMOtIon...FeEL tHe pOwEr Of hOuSe,MakE yOuR bOdY mAdNeSS!HoUSe MuSiC wILL sAvE tHe World!!
Първоначално написано от [!
Не обичам!![]()
Ако се опитваш да ми обясниш, че това поведение е нормално за 13-годишна (ще се въздържа от някои по-точни определения), няма да успееш.
Собственост на Canis_Dirus
Purvo nikoi ne te pita dali obi4a6 ili ne xaxa i vtoro kade go pro4ete tfa 4e odobrqvam tova povedenie xaxa pffff ai kat neznaete maina ne govorete po dobre!!!Първоначално написано от _Cuddly_
![]()
![]()
![]()
![]()
Съкровище, ти написа "ako obi4a6". Аз ти казвам - не обичам. Щом я защитаваш, считам, че смяташ това, което прави, за разумно.
Както и да е. Аз казах мнението си по въпроса. Не желая повече да спамя темата.
П.С.
И се пише "не знаете", а не "neznaete"![]()
Собственост на Canis_Dirus
Awe ti mnoo ne6ta moi6 da s4ita6....vajnoto e az kfo sam kazala xaxa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Пражила секс нашта... хахахаха, НЕ!!!![]()
Кат почнеш да пекаш, пак са обади.
А па тия моралисти шибани, дето я обвиняват, че се е на*бала на 13 - ахаххаха, аре ве, на вас кога ви беше сефтето, че се правите на много чисти, възпитани и възвишени?! На 15? Хахахаха, гооооляма разлика..
Лично моето не е било на 15, а по-късно. И има голяма разлика във физическото и психическото състояние на 13 годишно дете и 15 годишно момиче.Първоначално написано от dark slammer
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
еблива кучка съм да нещо против!!!![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
не пускай излишни мнениеПървоначално написано от [!
![]()
ако мислиш че си интересна много се лъжеш
по точно си жалак/а![]()
Ще помоля да не се отклонявате от темата с излишни постове.
Благодаря!
абе ти [!]p3rSoNaL s7yLe[!] много се заяждаш ама гледай да не си изпатиш!![]()
Tъй като се измести от основния въпрос темата щек бъде заключена.