- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- vuprossss
vapros kam momi4etata kakuv aromat use6tate kato se galite po kotenceto![]()
Ami pi4 neznam...![]()
![]()
ne sa mu izmislili o6te ime xaxax
HoUsE MuSiC mAkeS mE sTaNd,MaKEs mE DaNcE,MaKeS mE fEeL a LiVe LiStEn AnD uNcOvEr ThE rEaL eMOtIon...FeEL tHe pOwEr Of hOuSe,MakE yOuR bOdY mAdNeSS!HoUSe MuSiC wILL sAvE tHe World!!
Че пръстите ми да не са носове ?
em prosto go opi6i leko molq![]()
Burkai na nqkoq v pu*kata i si go opi6i sam mirisa......ama glei da fane6 nqkoq koqto ima nqkakfi higienni navici xaxaxaxa![]()
![]()
HoUsE MuSiC mAkeS mE sTaNd,MaKEs mE DaNcE,MaKeS mE fEeL a LiVe LiStEn AnD uNcOvEr ThE rEaL eMOtIon...FeEL tHe pOwEr Of hOuSe,MakE yOuR bOdY mAdNeSS!HoUSe MuSiC wILL sAvE tHe World!!
ok zna4i trqbva da brukna na maikati v putkata tapanar pitah seriozno te eba u mindila...Първоначално написано от [!
EeEeEe pi4 za pruv put da me citira6 i da ne ti se iznerva xaxa brao brao 6a sa seti6Първоначално написано от Technof@n
![]()
![]()
та преди да не си бил животноПървоначално написано от Technof@n
![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
ахам еми оточнявай щото излежда смешно същост по голямата грешка е моя че не чета иаз ...![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
Xaxxaa toi kaza "ve4e sam nov 4ovek" a ne "ve4e sam 4ovek" !!!Nau4i se da 4ete6 pi4!!!Първоначално написано от Levane
![]()
Мацка мисля че по горе се поправих Оо ама явно ти прескачаш редовете...
h1
asl?
wanna Fuck ?
Ба*ти въпросите![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
т. 11 от Правилника!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!