- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ужас харесвам
Харесвам едно момиче.По-малка е от мен значи малолетна.И тя ми е навита.Много искам да ми врътне една свирка и ако ми има толкова мерак,колкото показва към мен,да й се изпразня в устата.Какво да правя.
Ти на колко си и тя на колко е?
Друг въпрос е с какво свързваш думата "харесвам".... явно за теб означава с*кс за една нощ.... а какво да правиш, ами сам си реши, но по-добре първо разбери дали въпросното момиче също очаква просто с*кс или иска обвързване и любов...
Обичкам си те Слънчо!!!
Така като чета по думите ти щом казваш че момичето е непалнолетно значи следователно ти си и с какъв акул си ти на 5 годишно или защо не питаш баща ти как да поискаш едно момиче да ти духа а пр*стак.
абе такива като теб най-ги мразя използват младите девойки за секс![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
MyaXhAxAhA "mladite devoiki"Първоначално написано от namina
![]()
![]()
![]()
Koi znai kfa ebliva pu*ka e ...... 6tom mu se natiska i si go tarsi sama da i go dade!!!!Az pak toq pi4 vuob6te ne go obvinqaam xa....nikoi nqaa kat mu se natiska nqkoe mlado svejo gadje i da mu tegli mainite!!!
![]()
![]()
![]()
HoUsE MuSiC mAkeS mE sTaNd,MaKEs mE DaNcE,MaKeS mE fEeL a LiVe LiStEn AnD uNcOvEr ThE rEaL eMOtIon...FeEL tHe pOwEr Of hOuSe,MakE yOuR bOdY mAdNeSS!HoUSe MuSiC wILL sAvE tHe World!!
Бе да ти варти сфирка , ама внимавай ....![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
razlikata mejdu maloletna i nepulnoletna e tamun edin sudeben proces!Първоначално написано от HagpycaH
Ili s drugi dumi maloletna zna4i pod 14 a nepulnoletna pod 18!
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
da te poprava ..... maloletna si do 15 godi6na vyzrast vkliu4itelno a ot 16 do 17 god vkliu4itelno si nepulnoletna!Първоначално написано от key_of_hell
![]()
HoUsE MuSiC mAkeS mE sTaNd,MaKEs mE DaNcE,MaKeS mE fEeL a LiVe LiStEn AnD uNcOvEr ThE rEaL eMOtIon...FeEL tHe pOwEr Of hOuSe,MakE yOuR bOdY mAdNeSS!HoUSe MuSiC wILL sAvE tHe World!!
blagodarq za popravkata i vse pak razlikata si ostava v sudebniq proces!Първоначално написано от [!
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
e da taka eПървоначално написано от key_of_hell
![]()
Ти верно какъв съвет искаш ..... за какво??????????![]()
Какво е смелост? - Да тичаш по релсите срещу влака и да викаш "Дръпни се, ще те блъсна"
Да се изясним:
малолетни – до 14 години, за които се смята, че никога не са достигнали нужната възраст за психическа и социална зрялост, която позволява да бъдат подложени на наказателна репресия;
непълнолетни – от 14 години до 18 години, за които се предполага, че не са достигнали нужната възраст за психическа и социална зрялост, която позволява да бъдат подложени на наказателна репресия;
пълнолетни – след 18 години, за които се смята, че винаги са достигнали нужната възраст за психическа и социална зрелост, която им позволява да бъдат подложени на наказателна репресия.
Ти на колко си?
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
т.11
Това с празнеунето в устата ми дойде в повече![]()