Ами напълно възможно е според мене
SAsuke rullllz
По темата напълно възможно е ,но не са много.Случайно темата да ти е хрумнала докато си гледала бтв?![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
едва ли
fate & faith are for the weak![]()
виж,не знам за тези дарби,но някои хора имат доста шокиращи дарби,например невъзможността да кажат "добро утро" и да се усмихнат.
Тц.
аз съм ТОЙ и не, не ми е хрумнала, докато съм гледал бтвПървоначално написано от Schwarz_Blume_B
![]()
Хмм...аз се зачудих, защото една приятелка на майка ми си е втълпила, че може да предсказва бъдещето и казала на майка ми, че аз съм щял да стана много властен, известен и богат човек![]()
![]()
Та за това се зачудих, дали е възможно да е права ... :P :P :P
остана и да ти каже, че ще станеш невзрачен, беден и самотен![]()
що пък не... може да има "Богоизбрани", само дето се получават шашми... има един дето верно познава много, чак в полицията са го викали да помогне за разрешаването на някой случай, ама той, като добил малко слава и почна да обарва и да кара да се събличат какичките, ходещи при него за помощ... и айде в падиза...
а иначе верно тфа са много редки случаи и повечето са мошенници... защо да ровят по кофите, като могат да вземат акъла и парите на хората...
иначе наскоро гледах "БТВ Документите" и ми е интересно вярвате ли и какво мислите и за чудотворните предмети, като например икони, реликви и други такива? мисля, че това също би могло да се включи в темата.
It Is A Good Day To Die...By The Way...Every Day Is A Good To Die...!
http://lovestyle.org/ ... http://www.xnetbg.com/
еми според мен е възможно да има такива хора !Най-нагледния пример според мене е баба ванга!!!
Има такива хора.
В кофти период от живота ми,наистина много опасен и важен и на мен ми се случваха видения,докато спя.
Знаех какво ще стане на другия ден или в близките 2-3 дни,1 месец,знаех какво ще ме питат,какво ще каже и какво ще стане след това.
Не съм луд и не използвам наркотици,никога не съм използвал такива неща.
Аз вярвам. Нямам обяснение защо, но вярвам.
![]()
Робинята на Quench
Защо пък не?![]()
На всички ни се е случвало де жа вю нали? Е при тях това явно е доста по силно изразено![]()
WE'LL SCAR YOUR MIND!
Според мен е възмо да има, но едва ли има в днешни времена!
Но според мен ако узнаеш бъдещщето си то няма да се сбъдне, т.е. няма начин знаеш бъдещето си... някой ако има такива умения може да научи чуждото но не бива да го споделя... може да се предизвикат страшни анумалии!
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Разбира се, но те са наистина малко. Врачките са измамници, но Ванга например не е.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Първоначално написано от Sam90
възможно е 100% само си спомни за БАБА ВАНГА.усещала е лошите хора и ги е отпращала или тези които отивали при нея за глупости това баба ми го разказа пък и мама пък и е доказано.![]()
подкрепям `Death`Whore`` =D>
Повечето хора притежават тези дарби , просто не си ги усъвършенстват. Според мене има.
Вярвамтези хора са рядкост,но съществуват,даже имам нагледни примери...ееех да бях и аз от тях
![]()
You've been runnin' around for so long
You've been hurtin' yourself too much
You keep messin' around with darkness
You're the one whose losin'...
Ми един казал на мама че аз ше съм бедна а сестра ми богата и ще ме храни и на![]()
подкрепям и това мнение.......... ето на мен са ми хвърлили пъпа в конссерваторията и аз на там отивам да стана певица.Първоначално написано от `BItCH`
![]()
Ne vqrvam 4e imat darba.Prosto te sa si vtulpili 4e sa ne6to po-osobeno kakvito poe4eto hora iskat da budat![]()
I never eat a pig cuz a pig is a cop
ако не вярваш и в БАБА ВАНГА те заплювам!!!!Първоначално написано от RhytmiX
![]()
Ne vqrvamПървоначално написано от namina
![]()
I never eat a pig cuz a pig is a cop