.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: KREK

KREK

Abe iskam da vi pitam kakfo to4no e krekut?nali e kokain koito se pu6i?6toto sa mi kazvali 4e e qko i se 4udq dali da sabera pari i da si zema i poslee........ da vijdam cvetno i kajete kfi sa posledicite ot pu6eneto mu pls
    sry 4e ne pi6a na kirilica obe6taam sledva6tiq pat 6te pi6a

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    http://www.drugs.314c.com/bg/drugs6.htm
    http://www.drugs.314c.com/bg/gallery.htm ето тук има и снимки на крек /и не само.../
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Да това е кокаин,които се пуши,но действието му е по-малко,а прострастяването по-голямо,така че няма много смисъл...то не че в останалите наркотици има...
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Гостче
    Guest
    Човече крекът е доста сериозно нещо и според мен никои не трябва да се занимава с него. Гледах преди година филм за няк'во гето в Америка само за krek филма се казваше Crackheads going wild.... филма доста ме разтресе така да се каже(филма е непрофесионален сниман с домашна видео камера). Та мисълта ми е че там наркоманите казваха че това е един от най-гадните наркотици или както те се изразяват във филма "Най-големия зараждащ се проблем за човечеството".... предполагам схвана мнението ми

Цитирай Първоначално написано от Гостче
    Човече крекът е доста сериозно нещо и според мен никои не трябва да се занимава с него. Гледах преди година филм за няк'во гето в Америка само за krek филма се казваше Crackheads going wild.... филма доста ме разтресе така да се каже(филма е непрофесионален сниман с домашна видео камера). Та мисълта ми е че там наркоманите казваха че това е един от най-гадните наркотици или както те се изразяват във филма "Най-големия зараждащ се проблем за човечеството".... предполагам схвана мнението ми
    stava li da mi dade6 link ili da kaje6 ot kade si go izteglil za6toto ne go namerih v zamunda i arena

Гостче
    Guest
    Crackheads Gone Wild 2006 така се казва филма човече иначе може да го намериш в mininova org това е сайт за торенти пак но не съм сигурен дали има достатъчно сийд ти ще си видиш сам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си