- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Koe e nai-predpo4itano za parva sre6ta?
edna interesna anketa, za interesni hora, s interesni otgovori![]()
Ами не знам,всички отговори са подходящи.Като за първа среща по-скоро трябва да се опознаете и т.н..Зависи и от интересите на момчето или момичето.Аз бих предпочела дискотеката,защото някак си хората се отпускат във вихъра на танца и се опознаватКафето е малко изтъркано,върши работа все пак.На кино не всеки обича да ходи.Та така. :P
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Първа среща... на първата среща със сегашното ми гадже скачахме с бънджинечовешки яко беше. После ходихме да пием бира и бяхме толкова превъзбудени, че всичко се случваше като насън
![]()
Теми такива бол ги има.
И във всяка една винаги съм си натяквала мнението, че СРЕД ПРИРОДАТА на първа среща е най-добре.
Дали в парк, дали на разходка около някое езеро, дали в някаква хубава горичка в покрайнините, дали по пясъка на морето, дали на някакви скали.. важното е небето да се вижда, гледката да е красива, да сте на чист въздух и прочие! Само двамата!
ОБЩО ВЗЕТО СЪМ ЗА РОМАНТИКАТА!
В парка![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
На кино е ужасно тъпо. Не си говорите, няма никакъв контакт, а и давате сума ти пари за глупости.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Паркът е мн романтично и спокойно място. Морския бряг също!
От написаните в анкетата в парка!
А любимото ми е Боулинг, дартс, тенис: Екшън срещи, отличен шанс за докосване на тялото й, докато й показваш как да играе по-добре. (И съответно да играеш правилно.)![]()
Light The Universe
и аз съм за паркразхождате се .. говорите си опознавате се.. кафето вече ми е тъпо а кино в русе вече и няма.. но като за първа среща... нз както каза `Death`Whore`` няма никакъв контакт
на дискотека .. абе нз не ме кефи
![]()
На нас първата ни среща беше в гробищата, тъй че аз съм по по- нестандартните места. Иначе кафенето не е лоша идея, аз не си падам по парковете.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
И пицария става ( а там и бирички има )![]()
На тихо в парка да може да се поопознааем.
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Моят избор е на тихо място в някой парк![]()
Най-хубавата ми първа среща беше в сладкарницавзехме си тортички, хапвахме от на другия ииии послееее шоколадови целувки!!! Супер беше :Д
Nqkade na tixo v parka![]()
хммм абре навсякъде е добре но и аз мисля че парка е най-приемливо, се пак ще се опознавате за кво ви е филм или кафе
ami az predpo4itam da otidem na kafe