.

Виж резултатите на анкетата: Koe e nai-podhodq6to za parva sre6ta?

Гласували
56. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Skromno kafe do u4ili6te/ofisa

18 32,14%
  • Nqkoq discoteka

2 3,57%
  • Kino

4 7,14%
  • Nqkade na tiho v parka

32 57,14%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Град
    nqkade tam

Koe e nai-predpo4itano za parva sre6ta?

edna interesna anketa, za interesni hora, s interesni otgovori

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Ами не знам,всички отговори са подходящи.Като за първа среща по-скоро трябва да се опознаете и т.н..Зависи и от интересите на момчето или момичето.Аз бих предпочела дискотеката,защото някак си хората се отпускат във вихъра на танца и се опознават Кафето е малко изтъркано,върши работа все пак.На кино не всеки обича да ходи.Та така. :P
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Guest
    Първа среща... на първата среща със сегашното ми гадже скачахме с бънджи нечовешки яко беше. После ходихме да пием бира и бяхме толкова превъзбудени, че всичко се случваше като насън

Кафето или парка В кафето има повече начини за избягване на конфузното мълчене (ако се стигне до там...)
    На който му се убива време...

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Теми такива бол ги има.
    И във всяка една винаги съм си натяквала мнението, че СРЕД ПРИРОДАТА на първа среща е най-добре.
    Дали в парк, дали на разходка около някое езеро, дали в някаква хубава горичка в покрайнините, дали по пясъка на морето, дали на някакви скали.. важното е небето да се вижда, гледката да е красива, да сте на чист въздух и прочие! Само двамата!

ОБЩО ВЗЕТО СЪМ ЗА РОМАНТИКАТА!

"Nqkade na tiho v parka"

В парка
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

На кино е ужасно тъпо. Не си говорите, няма никакъв контакт, а и давате сума ти пари за глупости.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Супер фен Аватара на Qnchety
    Паркът е мн романтично и спокойно място. Морския бряг също !

От написаните в анкетата в парка!
    А любимото ми е Боулинг, дартс, тенис: Екшън срещи, отличен шанс за докосване на тялото й, докато й показваш как да играе по-добре. (И съответно да играеш правилно.)
    Light The Universe

и аз съм за парк разхождате се .. говорите си опознавате се.. кафето вече ми е тъпо а кино в русе вече и няма.. но като за първа среща... нз както каза `Death`Whore`` няма никакъв контакт на дискотека .. абе нз не ме кефи

парка
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

Някъде, където да сте сами.

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    На нас първата ни среща беше в гробищата, тъй че аз съм по по- нестандартните места. Иначе кафенето не е лоша идея, аз не си падам по парковете.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Guest
    И пицария става ( а там и бирички има )

На тихо в парка да може да се поопознааем.
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Моят избор е на тихо място в някой парк

еди-коя-си
    Guest
    Най-хубавата ми първа среща беше в сладкарница взехме си тортички, хапвахме от на другия ииии послееее шоколадови целувки!!! Супер беше :Д

Nqkade na tixo v parka

Град
    под клоните на едно дърво
    хммм абре навсякъде е добре но и аз мисля че парка е най-приемливо, се пак ще се опознавате за кво ви е филм или кафе

Guest
    ami az predpo4itam da otidem na kafe

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си