- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Хм ...
Бих искал да помоля за савет ... Значи как бихте ми препорачали да предразположа едно момиче кам анален секс в смисал да не я боли толкова много ...Ако може кажете ми вие как сте го направили или просто ми кажете някаква идея моля [-o<
![]()
Повече френска любов и лубриканти![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Ама тя знае ли, че искаш да го правите.Все пак не каза най-важното.
Иска утре да го направим но просто искам савет как да я предразположа да не я боли толкова ...
Бъди нежен, не бързай, наблюдавай и реакцийте. Това е достатъчно.
Ще ползвате ли лубрикант? Няма да е лошо да я понамажеш или със слюнка, но наистина обилно и съответно и тя да ти направи френска. За мен най-удобно е да сте настрани застанали.
ами ползвайте лубрикант ... трябва търпение ... не бързай да и го вкараш, първо почни с един пръст, като усетиш че се е отпуснала и влиза по лесно пробваи внимателно и бавно с 2 пръста като се поотпусне вече може да преминеш към вкарване на пениса и да не й го вкараш още отначало целия, пак постепенно и бавно ... все пак е 1-ви път ... хубаво е да ползваш презерватив и следователно лубрикант на водна основа за да не се развали презерватива ...
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
Никакви лубриканти. Може малко вагинален секрет. Много бавно. Трябва да го търкаш, да го търкаш...и да си страшно търпелив. И най-важното - първия път никакво вкарване надълбоко. Боли!
Възможно ли е да бъде по-красиво?
че какво им е лошото на лубрикантите !? според мен е много по лесно с тяхПървоначално написано от `Death`Whore``
btw ние като го правихме за 1st път приятелката ми каза че е нямало болка, ползвахме лубрикант ... към края имаше дълбоко проникване дори тя се натискаше леко към мен
хМММ при мен първите пъти стигахме до средата и повече от това не издържах. Имай предвид, че нея сигурно ще я заболи още, когато си вкарал сантиметър-2 от него. С течение на времето ще свикнете, но първият път и като усещане/извън болката/ не ми беше много приятно.
Мен от главичката не ме болеше изобщо. От лубрикантите е гадно дори с пръст - затова не обичам непосрествено преди анален да бърка с пръст. С лубриканта се влиза навътре по-лесно и боли.
абе при всеки е различно ... но внимателното проникване при първите опите е задължително ако момчето иска да не причинява излишна болка на приятелката си ...
сега дали с лубрикант, вагинални сокове или слюнка ... въпрос на избор и на предпочитание![]()
ЪЪъ...внимателното проникване е задължително винаги - и при вагинален, и при анален секс.
мисля че знаеш какво имах предвид ... но както и да е ... нека кажем че трябва да е повече от внимателно ...Първоначално написано от `Death`Whore``
така става ли или пак греша !?![]()
Приема се заради култовия ти аватар![]()
хахха .... niceПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
ем кво да правя в обясненията не съм много добър ... но вярвам че в леглото не съм чак толкова злеама не съм аз човека който да го каже
btw надявам се тва за аватара да не е било много иронично ... филма е супер як ... и много ме е яд че убиват Брендан Лий, мога да кажа че ми е любим актьор ...
Не беше иронично, разбира се. Филмът е много як...и да, гадно се е получило...![]()
много извън темата забихме ... ама вярвам че пича е схвамал най - важнотоПървоначално написано от `Death`Whore``
OffTopic :
Следващата роля на Брендън Лий е щяла да бъде на Нео - Матрицата ...
Не мога да си го представя в ролята на Нео, но...сигурно е щяло да се получи добре...
А няма проблем пишете си сванах горе-долу кво да правястискайте ми палци
![]()
ами сигурно щеше да е яко ... но както и да е ...
mails_ , човече, успех ... и после може да споделиш резултата \/
Е, какво и да не стане от първия път голяма работа. На мен ми се струва много странно да се притеснявам, че няма да се справя с нещо в леглото...да не съм на изпит...
Успех
OoOo pi4 ti be6e onzi deto priqtelkata mu be6e na 13 .... deto tq pita6e za svirkite...Първоначално написано от mails_
xax ni6to li4no prosto sq se setih... amm kato za momi4e na 13... mislq 4e baq 6a si q boli analno ama trqaa da e dobre navlajneno i d a si mnoo vnimatelen....ne se pritesnqvai i ti za da ne se panikiosa tq o6te poe4e axa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HoUsE MuSiC mAkeS mE sTaNd,MaKEs mE DaNcE,MaKeS mE fEeL a LiVe LiStEn AnD uNcOvEr ThE rEaL eMOtIon...FeEL tHe pOwEr Of hOuSe,MakE yOuR bOdY mAdNeSS!HoUSe MuSiC wILL sAvE tHe World!!