.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

един различен..

здравеите,нз,дали темата е точно за тук..както и да е..случвало ли ви се е ,да движите с "различен",такъв,който никой не харесва и всеки нарежда,без видима причина,някой,който стой вечно изолиран..мн е гадно..от скоро към компанията ни се присъедини едно момче..вярно,пада си малко особняк,но кой не е?и всички постоянно му се злобят.."айте да го разкараме.." и е супер грубо държанието им..и ако не сме аз и гаджето ми..той горкият..и напоследък доста се спречкваме с другите от компанията,защото ние защитаваме въпросното момче,а те искат да го "чупим"..как бихте постъпили?
    обичкам си наскоОо!!

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    какво вие "виждате" в него, което другите не виждат ?

Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
    какво вие "виждате" в него, което другите не виждат ?
    ами,това,че е самотен,че има нужда от приятели..
    обичкам си наскоОо!!

Вие не сте социална фондация. Ако ви е приятно с него - движете с него. Ако другите имат проблем с това, значи не са кой знае колко добри приятели...
    На който му се убива време...

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Ами, имах един такъв случай и как приключи ще се запитате?
    -Ами, въпросното момИче си намери друга компанийка (по-скоро аз й я намерих ) и все я подтиквах да тръгва да си движи с тях нали, и в последствие се оказа, че там си е намерила доста добри приятели и до ден днешен продължава да си излиза с тях

Град
    Anfield
    Цитирай Първоначално написано от miloto na miloto:P
    явно има причина за това. да не е метъл

Цитирай Първоначално написано от miloto na miloto:P
    явно има причина за това. да не е метъл
    защо?ако е метал,тва значи ли ,че не може да има фр ?по въпроса..не,не е метал
    обичкам си наскоОо!!

Град
    Anfield
    хмм, ако беше метАл щеше да улесни решението на загадката защо не го харесват...
    а той опитва ли се да се сприятели с твойте приятели ?

Мега фен Аватара на machoka
    сигурно е Имо...

Guest
    Мисля, че знам какво му е. От малък е бил много срамежлив, и после за да проговори и малко да се открои да стане отворен е започнал да критикува и да се отделя...И сега прекалено много е дистанциран от всички станало му е навик...Но според мене тея хора са всичките ужасно срамежливи(защото грешно са ги възпитавали от малки деца), и просто досега не са намерили решение. Фройд Дали не съм права, как мислиш?
    Ако съм права- излезте поне няколко пъти сами с него и го разпитвайте и му разказвайте разни неща за вас, и просто го подтикнете да говори и той за себе си...Би трябвало да помогне.

хмм, ако беше метАл щеше да улесни решението на загадката защо не го харесват...
    а той опитва ли се да се сприятели с твойте приятели ?
    ами да,но те не го харесват..предубеждения..и аз нз..не е и емо..нормален човек..
    обичкам си наскоОо!!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Мисля, че знам какво му е. От малък е бил много срамежлив, и после за да проговори и малко да се открои да стане отворен е започнал да критикува и да се отделя...И сега прекалено много е дистанциран от всички станало му е навик...Но според мене тея хора са всичките ужасно срамежливи(защото грешно са ги възпитавали от малки деца), и просто досега не са намерили решение. Фройд Дали не съм права, как мислиш?
    Ако съм права- излезте поне няколко пъти сами с него и го разпитвайте и му разказвайте разни неща за вас, и просто го подтикнете да говори и той за себе си...Би трябвало да помогне.
    интересна теория
    обичкам си наскоОо!!

Guest
    Machoka,LunaTriCk не успях да ви разбера.Вие искате да отритнете различния.
    Просто този човек е уникал;ен не е като масата глупци които така са завзяли малкия ни красив свят и са го превърнали в нещо по зло и от ада.Не всеки различен от другите има някаква дългока депресия,не всеки уникален е страшен.Просто всички искат да имат свой собствени копия.А тези глупци населили малкия ни свят са едни и същи-масата хора е една и съща.Повечето хора са еднакви.Ако не всички,с изключение на аутсайдерите като този човек който ти отчаяно защитаваш.Е той ще остане уникален и отритнат завинаги.Защо мислите че различните получават признание чак след смърта си?
    Всеки нагрубил този човек е комплексар и го е страх от това че има човек с по дълбоко мислене от неговото.
    ДА УМРАТ ДАНО!

Ако ми харесва човекът, ми е все едно дали другите го харесват. Аз самата подбирам приятелите си и предпочитам да съм сама, отколкото в нежелана компания. А приятелите ти щом не го харесват, да не общуват с него - излизайте сами с приятеля ти с него. Какво толкова.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    Anfield
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Machoka,LunaTriCk не успях да ви разбера.Вие искате да отритнете различния.
    Просто този човек е уникал;ен не е като масата глупци които така са завзяли малкия ни красив свят и са го превърнали в нещо по зло и от ада.Не всеки различен от другите има някаква дългока депресия,не всеки уникален е страшен.Просто всички искат да имат свой собствени копия.А тези глупци населили малкия ни свят са едни и същи-масата хора е една и съща.Повечето хора са еднакви.Ако не всички,с изключение на аутсайдерите като този човек който ти отчаяно защитаваш.Е той ще остане уникален и отритнат завинаги.Защо мислите че различните получават признание чак след смърта си?
    Всеки нагрубил този човек е комплексар и го е страх от това че има човек с по дълбоко мислене от неговото.
    ДА УМРАТ ДАНО!
    какъв е този култ към аутсайдерите ? не познаваш човека, а вече го правиш жива легенда...
    Защо мислите че различните получават признание чак след смърта си?
    ако с тази мисъл живее...не е живот

Мега фен
    Град
    София
    Попринцип ми е кофти эа такива хора и гледам поне аэ да се държа добре с тях...
    [size=7][b][u]fosse cos

Голям фен Аватара на pathetic
    Интересно ми е дали обича да убива котки.

„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“

Цитирай Първоначално написано от pathetic
    Интересно ми е дали обича да убива котки.

само кучета
    обичкам си наскоОо!!

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Този човек, след като е провъзгласен за аутсайдер, е безсмислено да опитвате да го интегрирате в компанията. По-добре да си намери други хора, с които да излиза.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    сигурно е Имо...
    е това тука направо ме втрещи.Мачока нали точно ти пусна темата за различните групи и как не трябвало да се делим ...така да се каже...?

Мега фен Аватара на machoka
    'абе никой ли не схваща хумора )))

Guest
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    'абе никой ли не схваща хумора )))
    На шега хората казват, това което мислят найстина... като могат да отместят смисъла и гледната точка, като кажат... "Ама аз си направих майтап"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си