.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)

interesen 4ovek sum!!!

Mnou kofti se polu4aa pri men.Predi pusnah 1 tema zatova 4e sum na 13 i ne sum imala gadje i me obstrelqha s komentari 4e otka4am i 4e ne e zaguba i podobni dobre de.Kazaha mi 4e vsi4ko 6te doide s vremeto si ok suglesna sum.Dosta ot ne6tata gi preodolqh,ama nemoga da stana gadje s nqkoi prosto za ideqta tr da imam 4ustva kum nego.Naposleduk dosa mom4eta koito pove4eto sa smotani se opitvat da me svalqt ama ne.I po svqsni se opitvat no 6tom q nqma trupkata nestava.Znam 4e vsi4ko zavisi ot men no mi se iska6e da go spodelq s nekoi.Ako mojete pomognete ako nemojete blagodarq za vnimanieto.Moje da ostavite nqkoi komentar :P

Дъжд
    Guest
    сама си разбрала, че любовта не е концерт по желание. иска сеу време, за да се срещнат двама души, в които да пламне искра един към друг. това не е нещо ненормално, че да трябва да го преодолееш. всъщности е хубаво, защото като че ли само курвите (извинявай за думата, дяволски точна е) не притежават подобен механизъм.

разбира се, можеш да се срещаш с някой и без да я има искрата, но това не е мн честно към другия човек, нали?

така че спокойно, цялото време на света е пред теб, ще откриеш този, когото можеш да обичаш. отпусни се и всичко ще е наред.,

УСПЕХ!!!!!!

мноо ясно, че треа да имаш чуфстфа ама иначе не разбрах за кфо по точно треа ти помогнем... ? :P
    ~!1912!~

Град
    Пловдив

Re: interesen 4ovek sum!!!

Свободна ли си четвъртък вечерта?

Определено НЕ СИ интересен човек - пускаш безсмислени теми като почти всички в този форум. Какъв е проблемът? Нямаш ли приятелка, с която да споделиш това? И на мен ми налитаха само смотаняци преди, все се намира някой, когото и ти харесваш.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    your mind,your body and your soul
    ahhaha i kak go razbra tova che ne e interesen chovek...samo ot edin nishto i nikakav komentar v teenproblem li?
    Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...

Адвокатите да не се обаждат.

Град
    your mind,your body and your soul
    ne interesno mi e prosto...kak go razbra tova.i shte se obajdam kogato pojelaq...v svobodna darjava se namirame.
    Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...

Споменах защо.

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Blue_Mushroom
    ne interesno mi e prosto...kak go razbra tova.i shte se obajdam kogato pojelaq...v svobodna darjava se namirame.
    По тая логика.. и от 1 пост не може да разберем дали Е интересн човек... точка на спора

Към авторката : Пътя го изминаваш ти, не ние - остави нещата сами да се случат, не търси това, което може да дойде само...
    Kill one person and you're a murderer, kill thousands and you're a conqueror, kill everybody and you've become a GOD!

Guest
    A 6to vsi4ki mom4eta koito ti nalitata i ti ne haresva6 opredelq6 kato " smotani" za pove4e ot tqh li se ima6? na 13 pikla sednala da se 4udi 6to nqma gaje.....u4i si urocite momi4e i se zanimavai s ne6to smisleno. za vruzki i ebane 6te ima6 vreme dostatu4no.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си