.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    За абсолютно всичко-от секс до космически полети. Няма ограничение.
    Мда няма
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

За всичко.

Еми говорете си за квото имате интереси влюбена двойка мой да си говори за всичко от което се интересува 1 или 2 мата
    Vladoka rulzzz

mi za vsi4ko koeto si govori6 i s priqtelite si 4e i pove4e 6toto s gadjeto si pove4e vreme i se otpyska6 opoznava6 go i ve4e moje da my spodelq6 dosta tvoi taini.az sus moq gledam da se smeem pove4e i si lafim glyposti......
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от cashmere
    az mn vlubeni dvoiki detu da si govorqt ne sam vijdala poe4etu se celuvat prez cqlutu vreme (ne 4e ima ne6tu lo6u) a aku izob6tu si govorqt (pone tez koitu poznavam vkl az i moq priqtel) si govorim kolko mn se obi4ame obqsnqqme si edin na dr kolko ni e hubuu zardno i taka vlubena rabota
    Извинявай, ама какво си обичате, като не се познавате? В смисъл ти опознаваш човек не само от действията му, но и от разговор. Тъпо е да се мляскате и лигавите по цял ден. Да, и аз го правя, но винаги се случва да прекъснем лиготията и да си поговорим. не е нужно да се обясняваме в любов през 5 минути. достатъчна атестация за чувствата е склоността да споделяш!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си