- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Зараза
Скоро правих секс с една доста съмнителна бройка.Направих го спрезерватив.След като я обладах вагинално при изваждането на члена видях,че същия е покрит с лепква течност подобна на рядка кръв.При свалянето на презерватива си оцапах ръката с тази кръв.По ръката ми имаше рани от ремонт на колата.Възможно е кръв от дамата да е попаднала в раните.Може ли да съм се заразил със СПИН.Помогнете със съвет.
мисля че нищо ти няма!
мисля че нямаш съмнение за притеснения!
но се пак отиди на лекар защото недай си боже ако си заразен колкото по рано отидеш на лекар талко по добре за теб за да можеш да се излекуваш!![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ако си заразен със СПИН, в коетос е съмнявам, няма да разбереш веднага. Той може да бъде засечен след 4-6 седмици от заразяването.
И все пак мисля, че няма причина за притеснение.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Аз бих ти препоръчала след месец да си пуснеш едни пълни изследвания. и до тогава да ограничиш до 0 половите си контакти. може да не е СПИН, но всяка болест е неприятна!
няма да е СПИН,може да е нещо друго но за спин се сумнявам![]()
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
ти да не си доктор бе може и да е СПИН!Първоначално написано от palomaaa
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Съгласен съм с теб.Но мисля че ти няма нищо и друг пат не чукай такива бройки по добре да седиш на сухо защото понякога и кондомите не помагат.Първоначално написано от krem4et0
то за тва при такива рискови полови контакти е хубаво момичето да маха презерватива, че ако и има нещо да не се зарази мъжа с някоя болест ...
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
Ако не знаете - презерватива трябва да се сваля от дамата - точно поради такива причини. Може да се осъществи зараза точно чрез някакви ранички по ръцете.