.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Guest

позволение

Позволявате ли на приятеля си да ви снима по време на секс.Правила ли сте си снимка по време на орален секс,

Град
    Sofia
    Моята още се притеснява
    Голям размер на картинката! /machoka/

Guest
    От какво ще се притеснява.Значи ти няма доверие.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    По време на орален, да, ама после ги изтрихме. Май само една има той някаква, ама то не беше точно секс... По принцип няма лошо в снимките, но трябва задължително да са с човек, в който си сигурен, че няма да ги разпространи

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    По-скоро не може да се отпусне. Все ми казва , че трябва да се напие повечко , за да не й пука
    Голям размер на картинката! /machoka/

Цитирай Първоначално написано от love_girls
    По-скоро не може да се отпусне. Все ми казва , че трябва да се напие повечко , за да не й пука
    Значи ти няма пълно доверие.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Защо правите такива изводи.. нямала му пълно доверие- дрън, дрън !..
    Просто някои по-трудно се отпускат. С гаджето сме заедно над 2 години.. но още нямаме такива снимки.. и да, ако се стигне дотам, бих се притеснила. Имам му пълно доверие, обичам си го много .. въпрос на човек и характер.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Оооо, това и според мен не е въпрос на доворие. Това е като с мен и стриптийза. Нима му нямам доверие?! Имам му, но не мога да се отпусна и това е.

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Просто някои по-трудно се отпускат. С гаджето сме заедно над 2 години.. но още нямаме такива снимки.. и да, ако се стигне дотам, бих се притеснила. Имам му пълно доверие, обичам си го много .. въпрос на човек и характер.
    Защото ако му има пълно доверие и е напълно сигурна, че той не би разпространил тези снимки, няма какво да я спре.

Ами снимал съм се, да... готино е
    На който му се убива време...

Guest
    с жената сме заедно от 11 и пак си нямаме - просто тя се притеснява. Не от снимането а от записа - иначе редовно се гледаме на ТВ-то "онлайн"

Снимки по време на секс нямаме. Имаме гушнати в леглото. И не е защото му нямам доверие, просто нито аз, нито той иска да го правим за момента.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен
    ние с моята приятелка сме си правили снимки даже и клипче около 20-30 мин ... само че се наложи да ги изтрия от компа щот трябваше да го нося на ремонт а записвачката ми не работеше ... трябва да си направим пак яко е ... и след като си имаме доверие и можем да се отпуснем пред камерата ... защо не
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

Ако отслабна още, бих се снимала с удоволствие.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    mAinA cItY...
    moje bi ima pri4ina zatova 4e mu nqma doverie....
    HoUsE MuSiC mAkeS mE sTaNd,MaKEs mE DaNcE,MaKeS mE fEeL a LiVe LiStEn AnD uNcOvEr ThE rEaL eMOtIon...FeEL tHe pOwEr Of hOuSe,MakE yOuR bOdY mAdNeSS!HoUSe MuSiC wILL sAvE tHe World!!

Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от Unexpected Error
    Защото ако му има пълно доверие и е напълно сигурна, че той не би разпространил тези снимки, няма какво да я спре.
    Пишеш големи глупости. При сериозни връзки не може и да става въпрос за това, че някой би разпространил снимките без съгласието на другия, проблемът се крие другаде, не в доверието. А това, че ти не искаш да го осъзнаеш, не е мой проблем.

Град
    София
    О-о-о ние си имаме цяла папка със снимки и клипчета. Много е забавно после да си ги гледаш, когато неможете да се видите защото единия е зает
    В живота не е важно колко пъти вдишваш,...
    а колко са моментите, които те оставят без дъх...

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от DarkPrincess
    О-о-о ние си имаме цяла папка със снимки и клипчета. Много е забавно после да си ги гледаш, когато неможете да се видите защото единия е зает

i nie s moito milichko sme taka

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Аз искам, но той не дава... Как, с моята развратна природа, попаднах на такова нормално, не-перверзно момче???

Пишеш големи глупости. При сериозни връзки не може и да става въпрос за това, че някой би разпространил снимките без съгласието на другия, проблемът се крие другаде, не в доверието. А това, че ти не искаш да го осъзнаеш, не е мой проблем.
    Не казвам, че е така, а предполагам...

А аз нямам какво да осъзнавам, осъзнай се ти. И по-леко с нервите дето хабиш за глупости, не е на добре.

Vse oshte nqmame, no imame planove skoro da si napravim .. az sy6to ne mislq 4e e vypros na doverie ... moje da e poradi pri4inata 4e nqkoi ot tqh dvamata ne se 4uvstva syvsem komfortno, no v nikakyv slu4ai ne e ot strah 4e 6te byde razprostraneno ...
    Да Ме СлуШаш Не НасТоЯваМ, Да Ме СраВнЯваШ С НяКой ЗаБраНяваМ, МоЖеш Да Ме ПоМниШ аКо иСкаШ, Не ЗаБраВяМ, иЗоБраЗяВаМ, Че СъБаРяМ, Не Се оТваРяМ, аМа ВляЗа Ли ЗаТфаРяМ!!!

Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от Unexpected Error
    Не казвам, че е така, а предполагам...

А аз нямам какво да осъзнавам, осъзнай се ти. И по-леко с нервите дето хабиш за глупости, не е на добре.
    Хихи .. (: имах предвид да осъзнаеш, че женската психика е много по-сложна от това, което предполагаш. Проблемите са й в главата на момичето и то не трябва да бъде съдено, че нямала доверие. Ти точно това беше направил, което прозвуча твърде рязко и категорично.

Явно не съм се изразила добре в горния пост и си го приел като лична нападка. Както и да е.. Peace

Хихи .. (: имах предвид да осъзнаеш, че женската психика е много по-сложна от това, което предполагаш.
    You're telling me..
    Проблемите са й в главата на момичето и то не трябва да бъде съдено, че нямала доверие. Ти точно това беше направил, което прозвуча твърде рязко и категорично.
    Извинявам се, че съм се изказал така. Но според мен проблемите не са само в момичето, просто момчето не знае как да я накара да се чувства абсолютно спокойна и доволна, за да се снима.

Факт е, че повечето момичета не искат да имат не само голи, но дори и разсъблечени снимки защото не са доволно от телосложението си, мислят се за дебели, etc. ДОРИ И ДА НЕ Е ТАКА.

Явно не съм се изразила добре в горния пост и си го приел като лична нападка. Както и да е.. Peace
    Ами малко нервно прозвуча, затуй. Не съм искал да те обидя, извинявай!

Голям фен Аватара на Devilka
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Снимки по време на секс нямаме. Имаме гушнати в леглото. И не е защото му нямам доверие, просто нито аз, нито той иска да го правим за момента.

Калина
    Guest
    За първи път се снимах със сегашния ми приятел иии настоящ мъж(:
    Смятам,че е доста възбуждащо след това...когато съм сама (примерно) или пък той...

И смятам,че тук опира до мислите в главата на момичето.Бившият ми ме предразполагаше,но аз не се съгласих да правя подобни неща с него.
    До нагласа си е (;

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си