- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- позволение
Позволявате ли на приятеля си да ви снима по време на секс.Правила ли сте си снимка по време на орален секс,
Моята още се притеснява![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
От какво ще се притеснява.Значи ти няма доверие.
По време на орален, да, ама после ги изтрихме. Май само една има той някаква, ама то не беше точно секс... По принцип няма лошо в снимките, но трябва задължително да са с човек, в който си сигурен, че няма да ги разпространи![]()
По-скоро не може да се отпусне. Все ми казва , че трябва да се напие повечко , за да не й пукаПървоначално написано от Анонимко
![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Значи ти няма пълно доверие.Първоначално написано от love_girls
Защо правите такива изводи.. нямала му пълно доверие- дрън, дрън !..
Просто някои по-трудно се отпускат. С гаджето сме заедно над 2 години.. но още нямаме такива снимки.. и да, ако се стигне дотам, бих се притеснила. Имам му пълно доверие, обичам си го много .. въпрос на човек и характер.
Оооо, това и според мен не е въпрос на доворие. Това е като с мен и стриптийза. Нима му нямам доверие?! Имам му, но не мога да се отпусна и това е.
Защото ако му има пълно доверие и е напълно сигурна, че той не би разпространил тези снимки, няма какво да я спре.Първоначално написано от ThePainIsReaL
с жената сме заедно от 11 и пак си нямаме - просто тя се притеснява. Не от снимането а от записа - иначе редовно се гледаме на ТВ-то "онлайн"Първоначално написано от ThePainIsReaL
![]()
Снимки по време на секс нямаме. Имаме гушнати в леглото. И не е защото му нямам доверие, просто нито аз, нито той иска да го правим за момента.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ние с моята приятелка сме си правили снимки даже и клипче около 20-30 мин ... само че се наложи да ги изтрия от компа щот трябваше да го нося на ремонт а записвачката ми не работеше ... трябва да си направим пакяко е ... и след като си имаме доверие и можем да се отпуснем пред камерата ... защо не
![]()
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
Ако отслабна още, бих се снимала с удоволствие.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
moje bi ima pri4ina zatova 4e mu nqma doverie....Първоначално написано от Анонимко
HoUsE MuSiC mAkeS mE sTaNd,MaKEs mE DaNcE,MaKeS mE fEeL a LiVe LiStEn AnD uNcOvEr ThE rEaL eMOtIon...FeEL tHe pOwEr Of hOuSe,MakE yOuR bOdY mAdNeSS!HoUSe MuSiC wILL sAvE tHe World!!
Пишеш големи глупости. При сериозни връзки не може и да става въпрос за това, че някой би разпространил снимките без съгласието на другия, проблемът се крие другаде, не в доверието. А това, че ти не искаш да го осъзнаеш, не е мой проблем.Първоначално написано от Unexpected Error
О-о-о ние си имаме цяла папка със снимки и клипчета. Много е забавно после да си ги гледаш, когато неможете да се видите защото единия е зает![]()
В живота не е важно колко пъти вдишваш,...
а колко са моментите, които те оставят без дъх...
![]()
Първоначално написано от DarkPrincess
i nie s moito milichko sme taka![]()
Аз искам, но той не дава... Как, с моята развратна природа, попаднах на такова нормално, не-перверзно момче???![]()
Не казвам, че е така, а предполагам...Първоначално написано от ThePainIsReaL
А аз нямам какво да осъзнавам, осъзнай се ти. И по-леко с нервите дето хабиш за глупости, не е на добре.
Vse oshte nqmame, no imame planove skoro da si napravim .. az sy6to ne mislq 4e e vypros na doverie ... moje da e poradi pri4inata 4e nqkoi ot tqh dvamata ne se 4uvstva syvsem komfortno, no v nikakyv slu4ai ne e ot strah 4e 6te byde razprostraneno ...
Да Ме СлуШаш Не НасТоЯваМ, Да Ме СраВнЯваШ С НяКой ЗаБраНяваМ, МоЖеш Да Ме ПоМниШ аКо иСкаШ, Не ЗаБраВяМ, иЗоБраЗяВаМ, Че СъБаРяМ, Не Се оТваРяМ, аМа ВляЗа Ли ЗаТфаРяМ!!!
Хихи .. (: имах предвид да осъзнаеш, че женската психика е много по-сложна от това, което предполагаш. Проблемите са й в главата на момичето и то не трябва да бъде съдено, че нямала доверие. Ти точно това беше направил, което прозвуча твърде рязко и категорично.Първоначално написано от Unexpected Error
Явно не съм се изразила добре в горния пост и си го приел като лична нападка. Както и да е..Peace
![]()
You're telling me..Първоначално написано от ThePainIsReaL
![]()
![]()
![]()
Извинявам се, че съм се изказал така. Но според мен проблемите не са само в момичето, просто момчето не знае как да я накара да се чувства абсолютно спокойна и доволна, за да се снима.Първоначално написано от ThePainIsReaL
Факт е, че повечето момичета не искат да имат не само голи, но дори и разсъблечени снимки защото не са доволно от телосложението си, мислят се за дебели, etc. ДОРИ И ДА НЕ Е ТАКА.
Ами малко нервно прозвуча, затуй. Не съм искал да те обидя, извинявай!Първоначално написано от ThePainIsReaL
За първи път се снимах със сегашния ми приятел иии настоящ мъж(:
Смятам,че е доста възбуждащо след това...когато съм сама (примерно) или пък той...
И смятам,че тук опира до мислите в главата на момичето.Бившият ми ме предразполагаше,но аз не се съгласих да правя подобни неща с него.
До нагласа си е (;