.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    Guest

momchetata i momichetata

vuprosa e kum momchetata. na kolko ste s kolko godishna bihte iskali da hodite ma seriozno. a i po kolko godishni se zaglejdate?

Ходила съм с набор, с мъж с 3 години по-голям от мен, с такъв, който е с 1 година по-малък, а сегашният ми мъж е с 5 години по-голям. Нямам ограничения.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Еми ако трябва да съм честен ме кефят по големите от мен аз сам на 16 съответно 17-18-19 ама не искам да ходя с тях искам просто да има нещо друго не ходене просто не варви да глеаш някфа 18-19 годишна п*тка супер яка да хои с 16 годишно момче.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

А ако е грозна, нормално ли е да ходи с по-малък?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

хахахаха
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

collar
    Guest
    az sum momiche na 14 i vinagi hodq s nqkoi na 16 17 daje imah edno gaje koeto navurshi 18 dokato hodihme

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    И какво научихме от тази толкова информативна и смислена тема ?
    - Всички авто-части на едно място!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    На 22 съм. Ходила съм с по-големи(до към 4 години), ама с моя човек сме си набори и ми е перфектно. не ща друг

Ми мисля, че няма значение възрастта... аз съм на 17 почти, ходил съм с момиче с 1 година по-малко, 2 години по-голямо, с момче 2 години по-голямо и с момче с 9 години по-голямо...
    На който му се убива време...

Ами аз съм на 17..искам 16-17-18 год. приятелка!
    Заглеждам се по момичета над 14год.

Град
    mAinA cItY...

Re: momchetata i momichetata

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    vuprosa e kum momchetata. na kolko ste s kolko godishna bihte iskali da hodite ma seriozno. a i po kolko godishni se zaglejdate?
    Miii az sam na 14 zaglejdam se po mom4eta nqkade mejdu 16-18 godini ina4e sam izlizala i s takiva na po 20-23 godini xaxa V momenta pruqtelqt mi e na 17
    HoUsE MuSiC mAkeS mE sTaNd,MaKEs mE DaNcE,MaKeS mE fEeL a LiVe LiStEn AnD uNcOvEr ThE rEaL eMOtIon...FeEL tHe pOwEr Of hOuSe,MakE yOuR bOdY mAdNeSS!HoUSe MuSiC wILL sAvE tHe World!!

на 16 съм(тва май е най-4есто срещаната възраст тука) от 15-18 год бих излизал с тях.

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    na 14 sum i ne se zaglejdam po nqkvi pikliovci po malki ot men hodq s po golemi ot 16-19 \/ priqtelq mi e na 17 ne 6ta drug!!
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

аз съм на 15 , ходила съм с момче с 1 година по-голямо, 2 години по-голямо, с момче 4 години по-голямо и ся се зарибявам с още едно,което също е с 4 години по-голямо
    Само кислород искам за да мога да дишам,
    само път свободен искам за да мога да тичам,
    само една надежа искам свободен да пея
    и една марихуана да се смея

Guest
    на 14 съм и се заглеждам по 17г :P

Град
    blaa

as sam na 15 i iskam da sam s nekoq kaka 20 +
    www.flipsider.com
    http://tinyurl.com/yomc5q

FootBaGinG All The Time ( FreeStyle)

19. Блажим 19. Не се заглеждам по каки, щото мойто си е най-добро!

Guest
    mi az sam na 17 i nikoga ne sam hodila s po malak ot 17-20 ..sega sam s edno mom4e ot mn vreme i toi e na 18 a nai golqmoto mi gadje e bilo na 20

На 19. Моята е колкото мен. Други не ми трябват

Цитирай Първоначално написано от Sam90
    Ми мисля, че няма значение възрастта... аз съм на 17 почти, ходил съм с момиче с 1 година по-малко, 2 години по-голямо, с момче 2 години по-голямо и с момче с 9 години по-голямо...
    Хахаха тука пише че си ходил/а с момчета и с момичета

Guest
    Цитирай Първоначално написано от K_O_K_A_T_A
    Цитирай Първоначално написано от Sam90
    Хахаха тука пише че си ходил/а с момчета и с момичета
    няма лошо

Град
    Do mr0b1 :PpP~

Цитирай Първоначално написано от [!
    p3rSoNaL s7yLe[!]]
    Miii az sam na 14 zaglejdam se po mom4eta nqkade mejdu 16-18 godini ina4e sam izlizala i s takiva na po 20-23 godini xaxa V momenta pruqtelqt mi e na 17
    е за тва някои на 14 неат гадже

Голям фен Аватара на 50cent
    az sum 15 i mi e kef i dori sega hodq s 16 17 godi6ni dori edna neznae6e 4e sum na 15 i taka 6tot sum malko po zrql mojebi neznam

Guest
    az sum na 18 iskam, da hodq s nqkoiq 30, 35 godi6na mrusnica xaxaxa

"{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}"
    И този надпис същестува на подпис на 14 годишно момиче...
    Bring the violence

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си