.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    vlubena bezumno
    Guest

Iskam da predloja brak no kak

zdraveite az na 18 godini i mnogo obi4am priqtelq mi s koito sme ot 3 godini i iskam da mu predloza da se zgodim no nz kak iskam da po romani4no i az nz kakvo da pravq daite ideq molq vi !

Повече от фен
    Град
    gr. Sofia
    emi mojje da organizira edna ve4erq samo dvamata ako ima pari moje da se uxar4i sa skup restorant i enebtualno hotel i moje prustena da go sloji v 4a6ata sas 6ampansko naprimer XA de da znam nqkoi moje da dade po dobra ideq
    Iskam da ti kaza ne6to vajno !!

Zna4i...
    I taka ! Uuuu.,,a,a,a !...O.. da !
    Dobre!Super !Da kaja , 4e iskam da kaja ... vsu6tnost kakvo trqbvashe da kaja ?
    Mamaka mu !O'K !
    Da kaja prosto :
    OBI4AM TE !

На 18? Брак? Помисли малко. Вие още нямате средно образование. А за да имате съвместен живот, трябва да работите и двамата доста сериозно.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Голям фен
    Град
    По света и у нас.

Re: Iskam da predloja brak no kak

Цитирай Първоначално написано от vlubena bezumno
    zdraveite az na 18 godini i mnogo obi4am priqtelq mi s koito sme ot 3 godini i iskam da mu predloza da se zgodim no nz kak iskam da po romani4no i az nz kakvo da pravq daite ideq molq vi !

Я се събуди. Нещо май не си на наща планета. Как ще му предлагаш да се жените.

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив

Ем навреме си се сетила, ако питаш мен.
    Защо просто не го кажеш, защо трябва да е романтично ?
    - Всички авто-части на едно място!

Абе, момиче ... къде ще се жениш на 18 бе! Та вие още сте деца! Замисли се... можете ли да направите стабилно семейство? Ти на бакшишите от кафенето ли ще разчиташ, за да платиш тока? Водата? Наема? Храната? Пътя? Дрехите? Кафенце с приятелките? Помисли реално...
    На който му се убива време...

Coupet
    Guest

dasj

Che kakvo im prechi da se sgodqt be ?!? Shtom momicheto go iska znachi e gotovo za tova a i ne e nujno da zajivqvat oshte zaedno i da rabotqt !Moje da si jiveqt pri roditelite oshte i kato se ojenqt sld 2-3 godini togava da zajiveqt samostoqtelno!Ta po temata mojesh da mu napishesh nqkolko pisma lubovni kato gi postavqsh na lubimite vi mesta i vsqko sledvashto da vodi do sledvashtoto mqsto i kraina spirka da e nqkoe priqtno i romantichno mestence da rechem restorantche ili neshty drugo i za prustena i as odobrqvam chashata btw ne trqbva li toi da ti predloji ?

Sorry ama ne si li malko malak za brak nqma da ti se barkam ! Mi zavediq na skap restorant i posle na hotel i na legloto da ima edno sarce ot rozi i v tva sarce prastena Oxx zame4tax se

Град
    София - или града на МечТиТе
    Миличка май мъжете предлагат на жените )) а относно това да се сгодите не прави тази грешка рано ти е още )
    Господи ... Научи ме да не искам непостижимото ... И да не плача за непоправимото ...

Guest
    e sigurno mn se obi4ate ama spored men po4akai malko o6te si edva na 18 kyde si se razbarzalaqsno e 4e 3 godini sa dosta no spored men ne pribarzvai

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ами как-както аз мърморя на моя през ден да се съберем заедно. Просто му го казвам, той отказва с аргумента пари, аз реввам, той ме утешава и..така до другата седмица или месец, когато пак реша, че го искам завинаги. Споко, на 18 си. Не е нужно да се обвързваш на този етап. Радвай се на безгрижието на връзката, че като дойдат сметките и децата ще плачеш горчиво.

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Абе не ти ли е рано още ?
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Град
    Там, където е сърцето...

Цитирай Първоначално написано от balgarianbg
    1во, Жена на мъж не предлага!
    2ро, Хмм Не мислиш ли, че сте малко млади, изчакай поне докъто станете на 20....22...... Според мен няма да е много приятно ако сега сключите брак, или той ти отвърне нещо от сорта на 'още не съм готов' Не мислишли,че тоя отговор ше ви разбие връзката?!?!?!

90% от мъжете не са много на кеф да се женат на 18-19-20......
    Факт...
    Ми прав си.
    Мила рано ти е още, недей прибързва, че после да не съжаляваш ако след 1-2 години осъзнаеш, че нямаш чувства към него или той към теб.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

На 18 ви е рано за брак. Изчакайте още няколко години. Вие все още нямате нужното образование, за да изградите стабилно семейство.
    А иначе, ако толкова много искаш да се жените, просто му го кажи на вечеря или нещо подобно.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Прекалено рано е да се жениш.На 18 не смятам,че си готова да се грижиш сама за себе си камоли и за семейство.Помисли имаш време,колкото искаш.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Тъй Тъй... не съм чела горните постове..и няма и да го направя,но

Мацка да те подкрепя. И аз имам шанс да се сгодявам тая година/хахаха,звучи ми супер смешно ,но и готино.. (форума може след някоя и др година да ви каня на сватба хъхъхъ/ . С приятеля ми се от 2 години и нещо заедно.Имаме планове за бъдещето и сме сигурни че искаме да сме заедно.
    Знам че на 80% от форума им звучи тъпо,налудничево и както искате го наречете,ваша си работа.
    Та нз ,аз бих изчакала ТОЙ да направи тази стъпка ,но ако държиш да си ти..хрумва ми - хотел в планината/хижа де../ нощ,мн звезди,вие прегърнати гледате небето..иии нататък си знаеш.

Успех,подкрепям те напълно
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    Na 18 da se jeni6 e ne6to tupo pone taka cgo vijdam seciq jivot e pred vas puk i iz4akai toi da ti predloji vse pak si jena!

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    1 vo 6te vi kaja 4e momi4eto ne govori za brak na taq vazras a za ''godej'' edin vid da se razberat.....dali 6e sa zaedno zavinagi ili prosto..... de a zna,....
    2 ro podkrepqm momi4eto za6toto samo 1 napalno ozrqlo i naistina obi4a6to sa6testvo moje da si pomisli za taq stapka na 18..... evala ti ! naistina go obi4a6
    3 to kvo i vikate 4e e luda kato tq za deca ne e govorila....
    i 4 to posledno.... pravi ste 4e za si4ko si ima vreme, no prosto ubovta e takava,ne pita kakv si i na kolko si .prosto ne6tata se slu4vat
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

щом пишеш тука значи не си за брак
    нямам повод да сънувам....

Guest
    хаха... бе вие дето си мислите, че имате супер сериозни връзки сте много смешни, честно...
    първо никое (ама никое -може би с 2-3 изключения, но те са луди) момче не иска да се жени на тая възраст ако ще откакто сте се родили да сте заедно..3 години нищо не значат.. бях с моя приятел 5години и никога не съм му споменавала нещо такова и само като му намекнех да заживеем заедно (просто щеше да ни излиза по-евтино) и той първо започна да търси съквартиранти, а после вдигна врява до небесата, че не искал да го връзват от сега (23г)..сега ще кажете, че не всички са такива, ама аз нормален човек не познавам, който да се жени на тая възраст.
    жените като се влюбят и си мислят кво ли не...ами замисляла ли си се ако ти откаже? аз лично бих се сринала!ебаси унижението би било.

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Призрачна
    Миличка май мъжете предлагат на жените )) а относно това да се сгодите не прави тази грешка рано ти е още )

Дам така е

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов

Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen_

Тъй Тъй... не съм чела горните постове..и няма и да го направя,но

Мацка да те подкрепя. И аз имам шанс да се сгодявам тая година/хахаха,звучи ми супер смешно ,но и готино.. (форума може след някоя и др година да ви каня на сватба хъхъхъ/ . С приятеля ми се от 2 години и нещо заедно.Имаме планове за бъдещето и сме сигурни че искаме да сме заедно.
    Знам че на 80% от форума им звучи тъпо,налудничево и както искате го наречете,ваша си работа.
    Та нз ,аз бих изчакала ТОЙ да направи тази стъпка ,но ако държиш да си ти..хрумва ми - хотел в планината/хижа де../ нощ,мн звезди,вие прегърнати гледате небето..иии нататък си знаеш.

Успех,подкрепям те напълно
    Абе и ние с моя сме така, ама не ща да се сгодяваме. толкова ли е трудно да излизем на квартира и да живеем заедно. Тъкмо да видим как ще стоят нещата със сметките, с дребните ежедневни проблеми. Аз все го навивам, ама той не ще-млади сме били. Е, на 22 сме, ама.....се обичаме и искаме да сме заедно. Какво още трябва? Пари...мразя ги тия пари!
    Жената също може да предложи. не живеем в 17 век!

Момичето пита как да предложи брак, а не дали е редно да предложи брак. А това с романтиката е смешно. То е само за жените, но попринцип един мъж изобщо не го вълнуват тези работи.

mmmm da menzis i akul ako ne ti doidat ne vreme ne gi 4akai vuob6te samo tova 6te ti kaja!
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

Ne ti li e rano o6te pomisli malko

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си