- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ..коментар?
http://vbox7.com/play:df1c563f
какво мислите ?
на мен лично ми стана много приятно, макар да не слушам такава музика .. още повече, че човека изпя завидно вярно химна!
П.С. клипчето го видях от профила на юзъра Child_In_Time
колкото пъти да го гледам ме побиват тръпки![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Мани мани мани.
Който и да изпълнява нашия химн, винаги, ама абсолютно винаги настръхвам ... и изтръпвам .. и прочие..
Харесва ми.
=D> (bow)
It Is A Good Day To Die...By The Way...Every Day Is A Good To Die...!
http://lovestyle.org/ ... http://www.xnetbg.com/
Защо като убида ? Обоснови се, защото наистина да си направиш труда да научиш чужд химн специално за еднократно посещение в държава, която така и може да не посетиш повече наистина е красив жест, който не се прави току така.Първоначално написано от LunaTriCk
Хаха
Гледах цяло клипче от дир.бг май.
Там има и интервю и казват.."Подготвили сме ви една изненада.Това никой никога не го е правил.Искаме да покажем уважение към нашите български фенове,които толкова време са страдали и са чакали да ни видят"..и така нататък.
И после почва химна..абе я да го изнамеря.
Момент.
http://m.dir.bg/new_video_open.php?s...836ee1c6b9bee1
Иначе..доста добре го пеят.
Едва ли някой друг си е правил труда за подобно нещо.
Най-много да се научат да казват Ракия и толкоз.
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
не ме кефи идеята чужденец да ми пей химнаПървоначално написано от Анонимко
химна за мен е нещо лично. някой друга народна песен, добре...ама точно химна ли трябваше ?
Евала!
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Не ми харесва.
Съгласна съм, че трябва доста труд да са хвърлили. Въпреки, че не слушам Manowar това, което са направили е наистина достоино.
Преди време имаше подобна инициатива всеки концерт да започва с БГ химна, но уви не стана реалност. Дори изобщо не го пееха, не само в началото.
Ето, че една чуждестранна група изпя нашият химн при това по доста добър начин. Не знам как са се справили с "Ъ"-то. Явно някой доста добре се е погрижил да го научат.
А за това, чужденец да пее химна- и какво от това. Те са си казали "...искаме да покажем уважение към нашите фенове..."-показателно за групата. До сега нито една звезда (дори и българска) не е казала искам да изпея химна, за да покажа колко уважавам феновете си.
Защото е на мнението, че така става различна.Сигурно се досещате защо, но нека оставим "дамата" да отговори на въпроса.Първоначално написано от TheNightRider
![]()
Като за чужденци, изпълнението е доста добро. Но не това е от значение, важен е жеста. Наистина е достойно за уважение!
Първоначално написано от Jaffs
+1
Първоначално написано от exploitedteen
еми сори не гледам от кога са
Вие двамата сега половин час ще се разправяте, че темата била стара, а?
Your pseudo sunshine I don't need.
хах неПървоначално написано от exploitedteen
видях, че един друг юзър беше писал тук
![]()
Върнете стария химн,мръсници!
Че си правим квoто искам![]()
Не ни търсете,ние ще ви намерим.......
Шуми Марица - ИВАН ВАЗОВ
Шуми Марица
окървавена,
плаче вдовица
люто ранена.
Припев:
Марш, марш,
с генерала наш
в бой да летим,
враг да победим!
Български чеда,
цял свят ни гледа.
Хей, към победа
славна да вървим!
Припев
Левът Балкански
в бой великански
с орди душмански
води ни крилат.
Припев
Млади и знойни
във вихрите бойни
ний сме достойни
лаври да берем.
Припев
Ний сме народа
за чест, за свобода,
за мила родина
който знай да мре.
Jebem te u usta, jebem te u oko
Много ми харесва!![]()
аз съм на мнение, че химнът на България трябва да се пее само от българи, убийте ме с камъни. Но пък са се постарали 'ората![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."