- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво да правя аз?
такамм искам значи да питам..като се натискаме с приятеля ми хубаво той ходи да ме бара отдолу му аз незнам кво да правя...да му го пипам ли и аз..при положение че не сме голи още а сме си с дрехи.сори за тъпия въпрос ама наистина незнам какво трябва да правя аз?![]()
Мда.Първоначално написано от balgarianbg
Също може да му бръкнеш под блузата на гърба и да го галиш или да го дращиш леко (дори и да нямаш нокти, пак става и пак се усеща).
Също може да го галиш по брадичката, шията, гушата, личицето и прочие.
е аз това за гарба и т.н го правя ама ставаше въпрос че нз дали да му бракна в гащите /малко тъпо звучи/ при положения че той вече бърка...
Щом той те бара барай го и ти леко тругни от корема надоло и му го хвани и прави някавки движения.
Първоначално написано от {{{SuN4o}}}`F
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Може и ти да започнеш да го пипаш, със сигурност ще му достави удоволствие.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ami tvoq si rabota dali shte mu burkash ili ne no smao shte ti kaja 4e shte e super qko za nego ako iskahs da mu napravish kef naistina shte mu e kef i za teb zvu4i glupavo no za men zvu4i super qko
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
![]()
![]()
lelele.....be kvi sa tiq vuprosi ?!prosto se ostavi ma miga i na strasta ..ako iskash go pipai...tova reshavash ti ..
Mn ste interesni br br ... dali da mu byrkash v ga6tite ... emi zavisi ot tova kak go 4uvstvash ... ako iskash davai no ne go pravi nasila ako ne ti dostavq udovolstvie![]()
![]()
![]()
Да Ме СлуШаш Не НасТоЯваМ, Да Ме СраВнЯваШ С НяКой ЗаБраНяваМ, МоЖеш Да Ме ПоМниШ аКо иСкаШ, Не ЗаБраВяМ, иЗоБраЗяВаМ, Че СъБаРяМ, Не Се оТваРяМ, аМа ВляЗа Ли ЗаТфаРяМ!!!
Mi brukni oba4e trqaa da znai6 4e taka moje nqkoi put da se stigne i do ne6to poi4e xax![]()
HoUsE MuSiC mAkeS mE sTaNd,MaKEs mE DaNcE,MaKeS mE fEeL a LiVe LiStEn AnD uNcOvEr ThE rEaL eMOtIon...FeEL tHe pOwEr Of hOuSe,MakE yOuR bOdY mAdNeSS!HoUSe MuSiC wILL sAvE tHe World!!
Дете, стига се, ако тя позволи да се случи. Как така когато той се надърви, трябва да се прави секс?Първоначално написано от [!
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Бръкни, пък ако уловиш и некой шаран там, бонус ще вземеш!![]()
![]()
Обаче винаги съм се удивявал на дървеността на някои момичета - да му го пипам ли - ми пипай му го. И аз съм бил малък и аз не съм знаел какво точно да правя, но съм експериментирал и в крайна сметка съм се научил. Никъде не съм питал " да я пипам ли" или такива глупости
Awe vuzsrastna nqkoi vuob6te ne se interesuvat dali momi4eto pozvolqva ili ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
HoUsE MuSiC mAkeS mE sTaNd,MaKEs mE DaNcE,MaKeS mE fEeL a LiVe LiStEn AnD uNcOvEr ThE rEaL eMOtIon...FeEL tHe pOwEr Of hOuSe,MakE yOuR bOdY mAdNeSS!HoUSe MuSiC wILL sAvE tHe World!!
И как ще го направят, ако момичето не иска? То това ще си е изнасилване.Първоначално написано от [!
И аз това казвам. При жената нещата стоят по малко по-различен начин и тя позволява нещата да се случат. Мъжът е ясен, че е готов от момента, в който я види.Първоначално написано от Unexpected Error
mi 4opli si pupkite prez tfa vreme![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
emi da.. pravi go i ti..shtom toi go pravi...bii my edna chekiq
![]()
Mi....ako ne iska6 da go bara6 prosto mu kaji i toi da ne go pravi za6toto ne si gotova za sex. i ...mi da sled kato polaga6 usilie da nadurvi6 mom4eto malko tupi4ko posle da go zareje6 takai toi e 4ovek 1-2 puti ok ama posle si stava gadno. bara6 ako posle 6te go polzva6
![]()
=D> =D> \Първоначално написано от balgarianbg
/ \
/
Мъжете се дървят и само от гледане. Значи не трябва да облича малко по-разголени дрехи, след като не иска да я чукат веднага?Първоначално написано от Анонимко
Govorq za drugo. Tva 4e se durvi i ot gledane si e negov problem. Ama kogato ti suznatelno i celenaso4eno go durvi6 ne moje vse taka da go zarqzva6 to ne e nehumannoПървоначално написано от `Death`Whore``
Kogato mom4eto si vkara rukata v ga6tite ti ne go pravi s idetqta 4e posle ni6to nqma da se slu4i nali taka
![]()
Да, прави го с идеята да получи той самият оргазъм след това. Но мъжете грижат ли се жената да свършва след всяка възбуда?
А и някои хора правят удоволствие на другия, а не мислят само как да получат те удоволствие.