.

Виж резултатите на анкетата: Какво мислите за Емо Стила?

Гласували
158. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Обожавам го..

22 13,92%
  • Пълна излагация е

51 32,28%
  • М.... неутрално мнение имам

85 53,80%
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 68

Hybrid View

Как да съм......

Как да стана емо??
    Освен пиърсинга и прическата....за стила на обличане говоря
    Примерно някакви съвети за дрешки ,обувки?Ама плс не прекалено изчанчени.....
    и си кажете мнението за този стил

Guest
    Дрешки - възможно най-гадните
    Обуща - възможно най-грозните
    Коса - хаотична
    Държание - гей депресия.

не казвам,че щом ще съм емо ще съм депресирана и ще се самоубивам харесва ми визията им

За да си емо трябва да слушаш емо кор...т'ва ясно ли ти е??
    Се едно да си метъл и да слушаш Грийн дей
    То за т'ва повечето емота са позьори...

Дидееееее,ако шЪ сЪ праиш на разбираща,мога да ти кажа(без да съм разбираща...),че ако слушаш емокор(имокор) и не водиш"имовски",да го наречем,начин на живот-не си имо...
    Имотата са позьори,не защото не слушат имокор(някой са позьори И СЛУШАТ),защото се правят на изстрадали и,едва ли не,с големите проблеми,неразбрани и отхвърлени,наранени и незнам си какви подобни...а всъщност са лигави и неориентирани...
    За да си"имо"(по нашумелите напоследък представи за имото) не ти трябва само да слушаш музиката,трябва ти и визия,и психическо състояние ( ),и разбиране за живота,и малоумщина ако щеш...Естествено един бритон също не те прави имо.Колкото и да е оплюван стила,той също е начин на живот.
    Да,не може да си метъл и д слушаш Грийн дей.(Всъщност ако някоя песен на Грийн дей ти харесва,защо да не я слушаш?!?)Но,ако не си забелязала метълите се отличават и на външен вид нали?
    Та,мисълта ми беше,че не е само музиката е достатъчна,не само бритона е достатъчен...

Цитирай Първоначално написано от Madness
    Дидееееее,ако шЪ сЪ праиш на разбираща,мога да ти кажа(без да съм разбираща...),че ако слушаш емокор(имокор) и не водиш"имовски",да го наречем,начин на живот-не си имо...
    Имотата са позьори,не защото не слушат имокор(някой са позьори И СЛУШАТ),защото се правят на изстрадали и,едва ли не,с големите проблеми,неразбрани и отхвърлени,наранени и незнам си какви подобни...а всъщност са лигави и неориентирани...
    За да си"имо"(по нашумелите напоследък представи за имото) не ти трябва само да слушаш музиката,трябва ти и визия,и психическо състояние ( ),и разбиране за живота,и малоумщина ако щеш...Естествено един бритон също не те прави имо.Колкото и да е оплюван стила,той също е начин на живот.
    Да,не може да си метъл и д слушаш Грийн дей.(Всъщност ако някоя песен на Грийн дей ти харесва,защо да не я слушаш?!?)Но,ако не си забелязала метълите се отличават и на външен вид нали?
    Та,мисълта ми беше,че не е само музиката е достатъчна,не само бритона е достатъчен...
    да де аз питам какво още трябва???
    Примерно стила на обличане къф точно трябва да е? И такива неща

Голям фен
    Ami spored men da si EMO trqbva da ti idva ot vatre...6tot ina4e kakto kazaha po-gore se prevra6ta6 v pozior

Ама е/имо/ е човек,който слуша имо кор...смисъл фешън/сори,само за т'ва са сетих/ не се определя от музиката,а от стила на обличане...
    Исках да кажа,че имо е човек,който слуша такава музика...
    а т'вас,че някой пуска едно бритонче и фаща едно бръснарско ножче,не означава,че е имо...

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Оф ма, много тъп въпрос.
    Обикновени дрехи ти трябват!!!
    Е/Имо-то е ДО СЪЧЕТАНИЕ на тези обикновени дрехи.
    Писна ми да го повтарям.
    Ей ти снимки.
    Пф.

Третата снимка е хард рок емо.

Всичко опира до съчетание!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    черинка е много права, всичко е до съчетание, най-същественото за стила са аксесоарите, с най-обикновени дънчици и черна блузка пак може да изглеждаш като имо, метъл, фешън, пънкар и тн
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

В много имовски дрехи има черепчета...също и лилавото на черно точки за дрехи...
    Много имота имат и пиърсинг на устната (:
    Ето ти снимки от сайтове за запознанства,така предполагам,че ще ти стане по-ясно'
    http://www.flirt4e.com/picgallery.php?u=484322
    http://www.flirt4e.com/picgallery.php?u=326425
    http://www.flirt4e.com/picgallery.php?u=505137

Фен
    Град
    Kazanlak
    Абе как можеш да станеш емо? Мен адски много ме кефи тоя стил, не само като стил на обличане ами и като стил музика (чесно казано увлякох се несъзнателно). Но да бъдеш емо означава да съчетаеш не само дрехите и музиката, а всички тези подробности, които емовците използват за да подчертаят същността си, философия, виждания и т.н. Това естествено ако искаш да си истински емо до мозъка на костите си. Ако искаш да се ограничиш до по - повърхностното (музика, външен вид) не миля че е толкова трудно. Е аз не мога да ти дам съвет как точно да го направиш, щото и аз може би търся начин...
    You're a looser. But I'm not.

Повече от фен

Re: Как да съм......

Цитирай Първоначално написано от Just_Be
    Как да стана емо??
    sled kato pita6 mai mai ne si istinsko emo kato iska6 da prili4a6 ne nekoi zna4i dori da stane6 kato nego ti nqma da si emo mi 6te si pozior4e :P kakto pove4eto ..... az ne sum protiv taka nare4enite emo-ta. koito sigurno dori te ne se oprili4avat kato ne6to takova s dve dumi emo nqma da stane6 :P

Град
    Dreamland Varna
    Може да идеш до "На тъмно" или "Оз" абе метълските магазини, да си вземеш много значки и да се окичиш цялата
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

не казвам,че щом ще съм емо ще съм депресирана и ще се самоубивам харесва ми визията им
    Е тогава кво емо си

Как да стана емо??
    Освен пиърсинга и прическата....за стила на обличане говоря Rolling Eyes Rolling Eyes
    Примерно някакви съвети за дрешки ,обувки?Ама плс не прекалено изчанчени..... Rolling Eyes
    Ъх ми , аз ти предлагам да не се наричаш емо щото ставаш позьорче.
    Аз съм сигурна че съм доста по малка от теб, и от три месеца съм така да се каже почти истинско емо, никой не съм итала как да се обличам , ква прическа да си пра, направих си прическа каквато аз искам и се стила ми е между пънк и емо, така че, абе деазнам защо тря питаш другитеОО
    Не се биждай ама според мен нямаш вкус, деазнам, защо тря питаш другите квот ти хареса тва си вземаш!

awe az sum mom4e.......i ne se radvam na emotata ot moq pol.....no momi4etata emota mi har. mn mn sa krasivki pove4eto....... i stila na obli4ane me kefi.....
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Повече от фен
    Град
    south_park
    първо започни да слушаш имо
    помисли си дали си изобщо емоционална
    имо не се става отвън навътре.дрехите ще са само отражение на духовното ти състояние.
    показвай си емоциите,ако ти се реве-плачи,ако ти се смее се смей.

но не знам дали ти давам правилните съвети,защото когато имото мине като тенденция ти вече няма да се овличаш по него

не се обличам като има,някой да не сбърка

АЗ СЛУШАМ ЕМО СТИЛ БЕ ХОРА..........................
    Дали щях да искам да стана ,емо ако не слушам ЕМО музика?
    Емоционалничка съм си.....
    ама ..... искам и на визия да го докарам
    В "НА ТЪМНО" има ли значки? Аз от доста време търся

Повече от фен
    Град
    south_park
    ^ами,хубаво сега за да се облечеш си следвай чувсвата,не следвай шаблоните(освен,обувките,к ито са си...типични)

Град
    Сф

Как да стана емо??
    mucka izvinqwai ama takiwa kato teb mnogo me draznqt... emo stila e na4in na mislene,muzika,cqlostno e. ti kfo sq,moje da si 4algar4e,oba4e samo 6toto emoto e qko na wid dai sq i ti da si takawa,ami ne ne staa. to trqbva da ti idwa otwyre i da e zawyr6ek na sa6testwoto ti. w klasa si imam edna takawa poziorka det na ni6to ne mqza,a edna moq priqtelka e prosto uniklana,na4in na powedenie,mislene,obli4ane. EMO stila e kompex a ne samo edni dre6ki,aide uspeh

Цитирай Първоначално написано от ~ShaDoW~
    Как да стана емо??
    mucka izvinqwai ama takiwa kato teb mnogo me draznqt... emo stila e na4in na mislene,muzika,cqlostno e. ti kfo sq,moje da si 4algar4e,oba4e samo 6toto emoto e qko na wid dai sq i ti da si takawa,ami ne ne staa. to trqbva da ti idwa otwyre i da e zawyr6ek na sa6testwoto ti. w klasa si imam edna takawa poziorka det na ni6to ne mqza,a edna moq priqtelka e prosto uniklana,na4in na powedenie,mislene,obli4ane. EMO stila e kompex a ne samo edni dre6ki,aide uspeh
    не слушам чалга....слушам Емо ии още някои стилчета.като характер съм нещо подобно -но не искам да се самоубивам....
    А щом слушам музиката и освен това съм си емоционална като характер ,не виждам ,защо да не мога да бъда емо и като визия

Град
    София
    Mojesh da otsko4ish i do ОЧЗ там също има такива нещица
    Just_2_Smile =]

Most of our life is a series of images. They pass us by like towns on the highway. But sometimes a moment stuns us as it happens...

Цитирай Първоначално написано от vanchetox
    Mojesh da otsko4ish i do ОЧЗ там също има такива нещица
    какво е това ОЧ3??
    ПЛСССССССС кажи [-o<

Град
    zoo york

Как да стана емо??
    хмм поредното позьорче....ми емо стила не ме кефи и не за нещо друго ами заради такива позьорчета като тебе (нищо лично )
    Pet zaredeni pistoleta pravqt ra-ta-ta-ta ednovremenno i padash nazad broq do pet i kato pet pr1sta stisnati v iumruk chupim kr1sta i uhoto ti s1s zvuk

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    kefqt me

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си