.

Виж резултатите на анкетата: Какво мислите за Емо Стила?

Гласували
158. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Обожавам го..

22 13,92%
  • Пълна излагация е

51 32,28%
  • М.... неутрално мнение имам

85 53,80%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 68
    Супер фен
    Град
    в килера
    Цитирай Първоначално написано от Just_Be
    Цитирай Първоначално написано от vanchetox
    Mojesh da otsko4ish i do ОЧЗ там също има такива нещица
    какво е това ОЧ3??
    ПЛСССССССС кажи [-o<
    ОЧЗ е метълски магазин и доколкото знам няма емовски неща... и много трудно ще го намериш сама...

Фен
    Град
    България
    черна коса , с кичури падащи през лицето;тениски на точки, райета и карета;герданчета,колани,г леми обеци,ниски обувки на точки или на рйе...

Hubavo ama mn hubavo premisli emovskata ideq, za6toto za da si emo trqa da poddurja6 tehnite idei - 4e celiq jivot e stradanie, 4e nikoi ne iska da te 4ue, ne te obi4a, ne te razbira i 4e 1 fr nqma6 drug e vuprosut ako prosto haresva6 stila im na obli4ane 6toto az primerno ne namiram ni6to lo6o v tva da poddurja6 stil na obli4ane, koito prosto ti haresva bez da se depresira6 i/ili samoubiva6

Цитирай Първоначално написано от mi6uence
    Hubavo ama mn hubavo premisli emovskata ideq, za6toto za da si emo trqa da poddurja6 tehnite idei - 4e celiq jivot e stradanie, 4e nikoi ne iska da te 4ue, ne te obi4a, ne te razbira i 4e 1 fr nqma6 drug e vuprosut ako prosto haresva6 stila im na obli4ane 6toto az primerno ne namiram ni6to lo6o v tva da poddurja6 stil na obli4ane, koito prosto ti haresva bez da se depresira6 i/ili samoubiva6
    ами и аз така казвам!!
    Това ,че слушам музиката и искам да се обличам така не значи,че искам да се самоубия или да съм депресирана
    и ЩЕ ПРЕСТАНЕТЕ ЛИ ДА МИ КАЗВАТЕ ПОЗЬОРЧЕ??

Голям фен
    Град
    botevgrad
    ами и аз така казвам!!
    Това ,че слушам музиката и искам да се обличам така не значи,че искам да се самоубия или да съм депресирана
    Напълно си права!От скоро и аз се запалих по този стил и музиката и много ме кефи!Това че някои хора питат за това как да се облекат за да са в стил емо,не значи че са позьорчета...

Стилът определено не ми харесва,но неможем да съдим хората затова,че те имат други интереси и вкусове.....се пак трябва да има различни хора по света с различни интереси.
    Kogato cufnat temenujkite i rabotata trugne zle...ebi im maikata na si4kite i gledai ti da si dobre!!

Цитирай Първоначално написано от lunnoto_momi4e
    ами и аз така казвам!!
    Напълно си права!От скоро и аз се запалих по този стил и музиката и много ме кефи!Това че някои хора питат за това как да се облекат за да са в стил емо,не значи че са позьорчета...
    aхам аз си слушам музиката,и не виждам нищо лошо да се обличам и в този стил без да ме наричат позьорка

Guest
    АЗ СЛУШАМ ЕМО СТИЛ БЕ ХОРА..........................
    Дали щях да искам да стана ,емо ако не слушам ЕМО музика?
    Емоционалничка съм си.....
    ама ..... искам и на визия да го докарам
    В "НА ТЪМНО" има ли значки? Аз от доста време търся
    аве по-добре се разходи пред александър невски, оттам се намират разни ретро значки, не само ордени и са далеч по-оригинални от разни конвенционални значки от метъл шоповете.

ami emotata sa ZLEXI otvsqkude!!Ima nqkoi gotinki ama sa prekaleno malko..

no fucking way...тва се казва да си вманиячен в нещо...ше става имо...ммм давайте пози...напред

ами и аз така казвам!!
    ами да няма да е зле да прстанат защото ти и позьорче не си
    ама си на път да станеш-успех
    и я кажи ква е тая "емо музика" дет викаш че слушаш?
    BRING ME THE FUCKING HORIZON NOW!!!

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Добре, че съм чалгарка
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Na na na na na...BATMAAAN
    BATMAN & ROBIN CREW WILL STOP THE EVIL EMO GAY SQUAD FROM TAKING OVER THE MINDS OF RETARDED KIDSS!!!

Re: Как да съм......

Цитирай Първоначално написано от dEScHy
    Как да стана емо??
    Освен пиърсинга и прическата....за стила на обличане говоря
    Примерно някакви съвети за дрешки ,обувки?Ама плс не прекалено изчанчени.....
    и си кажете мнението за този стил
    хмм поредното позьорче....ми емо стила не ме кефи и не за нещо друго ами заради такива позьорчета като тебе (нищо лично )
    10x...pozior4eta

Мега фен Аватара на koalka
    Не те съветвам да имаш такава прическа.Да ти кажа, сигурно не е много полезна за очите.

Guest
    OMG! 6tom ne mojete da precenite na vas kvi drehi vi haresvat vlezte v myspace i gledaite.tam e pulno! a i kvo e tolko slojnoto.. kupuva6 si converse ili vans i nekuf kolan s kapsi i si nosi6 tvoite si drehi... a i ne e nujno da slu6a6 SAMO emo... az slu6am i hardcore i screamo i NE ne sin reja venite ne mraza jivota si i nosq i cvetni drehi..

Guest
    Според мен си позьорче...от онея малките дето искат да са интересни. Бас държа, че си слушала пънк и дръм енд бейс, и сега понеже вече не е фешън, си решила да станеш емо. Щом сама не можеш да си измикслиш какво да облечеш, а чакаш съвети само за това мога да си мисля. Позьорчета малеее навсякъде са

Повече от фен Аватара на nellllly
    не казвам,че щом ще съм емо ще съм депресирана и ще се самоубивам харесва ми визията им
    не е достатъчно да го докараш само на визия.. това не те прави емо/имо.. дано се вразумиш скоро...
    It Is A Good Day To Die...By The Way...Every Day Is A Good To Die...!
    http://lovestyle.org/ ... http://www.xnetbg.com/

емото е пълна излагация. пфффф и вие ва хора ли го нари4ате???!!!

Цитирай Първоначално написано от aLL|aLoNe
    Добре, че съм чалгарка

MN SE NERVQ TAKA WEEE .... HIPER LE6 .. TVA TAQ GODINA SI ZNAEH 4E 6E STANE MODERNO PUNKA I EMO-TO ... ZIMATA BQH PUNKARKA I T.N AMA KATO USETIH 4E VSI4KO STAVA KOMERSIALNO I 4E VSI4KI PO4VAT DA KOPIRAT I SE OTKAZAH! KVO DA BUDA....??? EM AKO SI EMO NE OZNA4AVA SAMO DA SE NADUP4I6 I DA SLOJI6 DRE6KITE OZNA4AVA DA SI V TAKAVA KOMPANIQ ,NA4INA NA MISLENE DA TI E DRUG DA SLU6A6 EMO MUZIKA (PODSTIL NA PUNKA) I T.N ! I I KVO AKO SI MISLI6 4E KAT TAQ GODINA "SI EMO" DRUGATA KAT STANE NE6TY DR NA MODA I TI 6E SI SEDI6 NADUP4ENA I KUP DRE6KI 6E SEDQT V GARDEROBA I 6E E DO TAM ZAKOT POI4E NQMA DA GI OBLE4E6 SE PAK: ROZOV 4ARPOGA6NIK ZELEN POTNIK SINQ POLA I KECOVE A I DA NE ZABRAIM VRATOVRUZKA I IZTO6TENATA OT BOQDISVANE 4ERNA KOSA!EMI DA TI KAJA NAI HUBU STANI EMO!!! MU4NO MI STAVA ZA VAS .....
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Повече от фен Аватара на nellllly
    спокойно, другата година ще е друго.. дано само да не е нещо по-зле..
    It Is A Good Day To Die...By The Way...Every Day Is A Good To Die...!
    http://lovestyle.org/ ... http://www.xnetbg.com/

Карай го по-спокойно.Като гледам имаш проблем с капс лока

iskam da kaja,4e az ne obi4am emotata...ne me kefqt izob6to....plus tva,ve4e se razvaliha,6oto ako predi emo syle e bil na4in na mislene,muzika,obli4ane...em sq poi4eto go praqt za modata....tai 4e ima malko istinski emota(tam sas si4kite im misli za samoubiistva)....toq stil se razvali ve4e...ako predi emotata bqha pozior4eta,to sq savsem ne bivat.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си