- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да съм......
Някой дрехи на емотата са готини и мноу ми харесват,ама други...![]()
М.... неутрално мнение имам![]()
ПРИМЕР: Черна тениска, ултра къса пола на червено-черно каре, три-четвърти чорапи на червено-черно райе.
ПРИМЕР №2: Същата комбинация, но с черно и бяло.
ОчИтЕ тИ Са нЕжЕн СвЯт, уСтНиТе Ти - тОпЪл ШоКоЛад, пРоСто КаЗаНо нАкРаТко Ти сИ НеЩо мНоГо СлАдКо!!!
Първоначално написано от aLL|aLoNe
![]()
![]()
![]()
![]()
Такаа... добре се посмяхме и сега по темата: Обличай се както се чувстваш добре и както ти се харесваш. Не е нужно да копираш от някой образец за да си имо.![]()
Омг,педераслък от всякъде..![]()
емо дрешки можеш да намерош в момента в най комерсиалния магазин в българия теранова целия е пълен с такъв стил ....
а за да бъдеш емо не трябва да искаш съвети може би как да се обличаш и да изглеждаш то ти идва отвътре .....
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
КОГА ЩЕ СЕ НАУЧИТЕ ДА ПРЕСТАНЕТЕ ДА КРАДЕТЕ ВИЗИЯТА НА ДАДЕНА СУБКУЛТУРА ?!
абе харесвала ти визията им, тогава какво задаваш в тъп форум какви дрехи носят емотата, би трябвало да си наясно с това?харесва ми визията им
'какво да си облека за да бъда емо ? '
ох милата аз !направо не издържам в този свят на простотия![]()
ти си просто една лигла, която се чуди как да се направи на по-интересна и се чуди къде да пръска парите на маминка и татинка.
абе ще ти го кажа по най-краткия и прост начин -
НАЧУКАЙ СИ ГО, мърло !
олекна ми.
алелуя.
Не мога да търпя вече!!!Омръзна ми от нещастни позьорчета,които си мислят,че са много фешън и много интересни...Стига вече,бе!Смешни сте...
Ама и аз кво се занимавам...Депресирайте си се там и си ебете майката!!!
Ама само да се разберем Emocore иде от Emotional Hardcore и тва не значи да седнеш в някой ъгъл и да се депресираш или да си режеш вените ,а просто да си емоционален ... Аз за стила на обличане - емотата носят мнго раиета . Цветовете който са основние в облеклото им са : черно , розово и бяло . Носят гуменки и често те са със различен цвят връзки . Носят различни гривни с шипове , гети който носят на ъцете и рядно на краката си и доста използват черняи молив или черните сенки . По панталонтие им често има много значи било то на групи или други .Първоначално написано от Just_Be
О боже....ти наистина ли смяташ,че ще станеш емо беизвинявай много ама ти дори незнаеш как да се облечеш,аси ми тръгнала емо да ставаш...POOOOSER
Бой с тръбата бо главата бой, бой ,бой!....емота...тия ги мразя повече от фешаните...а фешани мразя най много![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
i az takaПървоначално написано от live2beCooL
![]()
ina4e .. kaf e smisala da se prai6 na emo? obli4ai se kakto te kefi(da kejem kato emo) slu6ai ako te kefi muzikata, ama ne se izlagai da kazva6 4e si emo...
i kvo kaza - edno ni6to - 4e mrazi6 emo pove4e ot fe6yn , pyk fe6yn mrazi6 nai mnogo, e na4i ne gi mrazi6 nai mnogoПървоначално написано от Quasar
![]()
![]()
ооо точно най-много ги мрази.
защото емотата са си баш фешън. \/
алелуя.
Syglasna sym sys vsi4ki koito kazvat 4e trqbva da go razbere6 toq stil..a ne samo da podryjava6 ili da si kato nqkoi...ina4e si pozior.....to kakto se kazva trqbva da ti idva otvytre,kak da sy4etava6 drehite si...i t.n....a ne da se natiri6 da sly6a6 takava myzika ili da se obli4a6 po snimki......kakto vseki stil...dali si hipi ili metyl..sy6toto e![]()
![]()
![]()
Поредната поза... Кфа си тъпа.. Ше дода да ти набия капаците.. Само кажи де живуркашПървоначално написано от Just_Be
Пфф... Ама мноо си проста ве! Я се порови малко повечко за тоя стил и тогава пиши "Как да стана имооо" УоУУ наиш ли как?НИКАК братче!
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
пфхахах за кво се борите бе деца?!
we give it all.
Недей да обиждаш,без да познаваш човекът срещу теб!!!Ти пък както вече разбрах си станала от чалгарка емо,така че недей да обиждаш другите,като ти си на сащото диридже.Ако нейното е поза,то твоето не е по-различно!Първоначално написано от monityY
Just haters make me famous! εĭз