.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    geri18
    Guest

Moderated:Не зная дали харесвам гаджето си

zdraveite imam slednia problem ne sum sigorna v 4ustvata kum gadjeto mn me drazni ot vr na vr vuob6te nz dali iskam da sum s nego a puk toi mn durji na men i mn me obi4a mn e mil i vuob6te nz kak da postupia mojete li da mi dadete niakukuv suvet

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!

как да те посаватваме като само ти знаеш дали го обичаш или дали имаш силни чувства към него! Ако той замине за някъде или ти,ако ти е мъчно аз него значи го обичаш,но ако изобщо не ти пука за него...направо късайте

geri18
    Guest
    [quote="182+44_4adel"]Какво точно те дразни? [/quote
    mi durjaniaeto mu kum men smisul kato go pitam kude mu se hodi ko mu se prai i toi mi kazva ne e vajno nali sum s teb s teb sum 6tasliv tva e milo no da ti go kajat 1,2 puti a ne vs puta puk az iskam da ''u4astva v na6ta vruzka'' da vzima re6enia da ima mnenie a ne samo az da opredeliam koto i da bilo

Guest
    kurvo, mama ti da 4ukam, po-dobre go ostavi vmesto da go luje6 taka

Moderated by Aleandra
    т. 2 от Правилника!

Да ти имам и повода за дразнене. Явно момчето те обича много и за него е важно да е с теб. Ти се дразниш на това. Някои хора не ценят това, което имат.
    Като не искаш да си с него му го кажи, по-добре е от това да го лъжеш.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Цитирай Първоначално написано от lyly_lili
    как да те посаватваме като само ти знаеш дали го обичаш или дали имаш силни чувства към него! Ако той замине за някъде или ти,ако ти е мъчно аз него значи го обичаш,но ако изобщо не ти пука за него...направо късайте
    не е така, и на мен мн хора ми липсват като не ги виждам 2 седмици примерно, но не съм влюбена в тях
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Град
    Лапландия!?
    Просто скъсай с него щом не си щастлива когато сте заедно просто е,не може все да се съобразяваш с другите и да заебаваш себе си и собственото си щастие колкото и да му е трудно на него ако найстина те обича ще те разбре,че е по добре да те пусне отколкото да се измъчваш и да те боли.

да ама като ти замине гаджето е ако го обичаш супер много,определено ще ти е много мъчно за него отколкото за 1 приятелка или приятел

Мега фен Аватара на sasha_90
    Кажи му истината.Не е честно да го "мамиш" така.

Просто скъсай с него щом не си щастлива когато сте заедно просто е,не може все да се съобразяваш с другите и да заебаваш себе си и собственото си щастие колкото и да му е трудно на него ако найстина те обича ще те разбре,че е по добре да те пусне отколкото да се измъчваш и да те боли
    >>>
    нямам повод да сънувам....

Голям фен
    Имах един такъв приятел.Само ме дразнеше и се бъзикаше.Аз разбирам от бъзици,но той прекаляваше с тях,но не е мислел нищо лошо и много ме обичаше в същото време...Е,не го зарязах заради това,оказа се,че не го харесвам.Но щом ти не знаеш какво изпитваш,едва дали някой друг ще знае.
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

[quote="balgarianbg"]
    Цитирай Първоначално написано от geri18
    Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    Какво точно те дразни? [/quote
    mi durjaniaeto mu kum men smisul kato go pitam kude mu se hodi ko mu se prai i toi mi kazva ne e vajno nali sum s teb s teb sum 6tasliv tva e milo no da ti go kajat 1,2 puti a ne vs puta puk az iskam da ''u4astva v na6ta vruzka'' da vzima re6enia da ima mnenie a ne samo az da opredeliam koto i da bilo
    Според мен приятеля ти има следния проблем, който и той не е предполагал, че ще има...
    Когато той е с теб, нищо друго не е важно за него, времето спира, света става розов, той губи ума и дума...И когато го питаш нещо той е на автопило и отговаря с най-милите думи, които може да се сети....
    Не го, даже не си и помисляй да го зарязваш заради това, пича те обича прекалено много, и както казаха по-горе, трябва да си голяма кучка, за да го зарежеш заради това, защото такива момчета рядко се намират! Стегни си пуберското дупе и му драсни един смс за лека нощ!

Да,ама света не е розов,само така изглежда.
    Ок,Няма да го зареже заради това,че той я дразни,е и...нищо няма да се промени...тя ще продължава да се дразни и няма да се чувства на място
    И казаха,че не е сигурно в чувствата си също така.А щом не е сигурна тя,надали друг може да е сигурен,не може да се съобразвяваш винаги с другите.
    нямам повод да сънувам....

Guest
    И аз не знам.. и за теб и за себе си

Ами като те дразни го резни и готово!!

kakvo obto ima tova kolko mn toi te obi4a s tvoite 4uvstva ne moga da razbera!I men biv6iq mi priqtel mn me obi4a6e ama fakt be6e 4e az nqmah nikakvi 4uvstva kum nego i kakvo da napravq da go mu4a i nego 4e i sebe si zamo za6toto toi me obi4a!E ne e redno!!!
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

kaji my naranqva6 go taka

oooooo bii mu shuta, vaob6te ne izpitvash ni6to ym nego, 6tom se draznish ot takiva raboti ....
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си