- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- normalno li e
kura mi e dalag 25 sm....tova normalno li e?
ne ne e!Mnogo e i e po-dobre za teb da se ebava6 6toto ina4e 6te ima6 mn problemi s tui jivotin4e v ga6tite si!Krivo ama fakt!Biv6iq mi priqtel be6e s 21 i imah 4uvstvoto 4e me kara vseki den po nqkolko puti da rajdam!
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
az pitam 6oto me e strah kato eba gajeto mi da ne i izleze prez ustata![]()
ОМГДа ви имам проблемите
Тц тц тц... Абе...що не пробваш, пък ще видиш какво ще стане?!
![]()
ти пробвай да си махнеш л*йната от подписаПървоначално написано от mid_get
Ахахаха ми пробвай,пък ако иэлеэе се кефи![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тцтцтцтцтцтццтцтц
[size=7][b][u]fosse cos
Ми,не е нормално,определеноНо пробвай,няма сега заради тия,само 25 см,хахаха,да спираш да водиш полов живот,ако си започвал.Не си го вкарвай целия и готово,че може на момичето да му стане лошо.
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
eee golqma rabota kuf e problema maina pishi mi na skype-a sha ta zema pri mene shti go naprava po malyk sys shlaifa![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Nqkoi se oplakvat 4e im e maluk drugi 4e im e golqm ama ti prekalqva6:P ne e mnou normalno ama kakto kazaha i po gore ne go vkarvai celiq
![]()
=D> - няма какво друго да кажа(наистина ли е толкова дълъг?!)
=D>
Само да добавя че на тая тема не и е мястото тук !!! и с тея теми ебавки ... край нямате !!!
Имай цел в живота с висока летва и живей за да я постигнеш
Scary...
![]()
glee na teb da ne ti se prividi i kato 3ka!!!Първоначално написано от Gazence
vreme za reklama....
Първоначално написано от ™G-Baby™