- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Зърната ми....
И мойте са такива,а като се възбудя стават със "топченца" както каза ти..а приятелят ми обожава да ми ги смуче![]()
![]()
![]()
moite pyk si imat 4erti4ka po sredata kato hap4encaama kato sa nastryhnali i ne si li4i izobshto
![]()
Хаха, спокойно и моите са такива... Не мжое всички да бъдем еднакви
mindscan
Първоначално написано от PoTaInATA
emi osven da otide6 na lekar da ti predpishe hormonalni tabletki ama ot tqh moje da ti porastat mustaci (pone taka sym 4uvala) A ina4e az nqmah osobeno golqm biust dokato ne stanah na 16.. predi tova beshe kop4e pod balatom kakto kazvat i edvam izpylvah 4ashka A.. sega za 1 godina minah na 4ashka C.. si4ko s vremeto si, a i mom4etata gledat dupeKolkoto do cikyla iskam da ti kaja 4e e super gadno da imash :P i seki mesec da te boli korem id a si podpuhnala... ;/ taka 4e ne se tormozi
Ааа, кво като нямаш цици, голяма работа, хората трябва да те харесват заради това, което си. Не носи сутиен, първо си личи, че е празен, второ ставаш за смях. Тъпо е да си слагаш сутиен без да имаш гърди, позьорско е. Няма страшно, все ще ти пораснат. Е, няма да са много големи, ама те вече така и така не са на модаПървоначално написано от jotitu
![]()
mindscan
Това е нормалноНе трябва да те е срам.Аз не си харесвам гърдите ,обаче като се събличам не ми пука от никой и нищо
Човека ще те харесва такава каквато си
![]()
zdraveite
ima li niakoi yuk na kogoto da sum prashtala snimki na busta si i moje li da mi gi izprati na tekitha17@gmail.com
Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!
Тц тц тц не се притеснявай, и аз бях като теб. Цикълът ми дойде малко преди зимната ваканция на 7ми клас, а сутиен почнах да нося малко преди края на годината, и аз така ревях, че нямам цици а са Це чашка носа, така че няма нищо страшно, и ти ще се развиеш, спокойноПървоначално написано от PoTaInATA
![]()
Първоначално написано от Tekitha
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mindscan