.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    И мойте са такива,а като се възбудя стават със "топченца" както каза ти..а приятелят ми обожава да ми ги смуче

moite pyk si imat 4erti4ka po sredata kato hap4enca ama kato sa nastryhnali i ne si li4i izobshto

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Хаха, спокойно и моите са такива... Не мжое всички да бъдем еднакви
    mindscan

Re: Na 13 god no...

Цитирай Първоначално написано от PoTaInATA
    Zdraveite sega 6te sam za 7-mi klas i nqmam turpenie da po4na u4ili6te no...az sam edna ot tezi ili mojebi edinstvenata koqto se razviva bavno i nqma nito gurdi nito menzis!Znam 4e e normalno na moqta vyzrast tova za gyrdite no pone malko trqbva da imam apak az sam ploska kato dyska...Drugite ot klasa nosqt sutieni na pove4eto im doide a az ostavam nazad offf za6to li se smeq...Izlizam sas priqtelka vidi me nqkoi ot klasa i vednaga me zqpa v gyrdite dali imam imam cici
    EBAHTI SADACITE ... MI NQMAM KVO ME ZQPATE!
    v4era pak si 4atim po skype sas edno momi4e i to mi vika prati mi snimka i az mu pra6tam oba4e sam se oburkala i q pratih na edna druga ot klasa pak tq mi vika q mi prati v cql rast da te vidq (noro4no)
    i az i pratih edna deto sam sas sutien i ni6to e kaza ama...
    RAzBERETE NE MI KAZVAITE IMA VREME 6TE PORASNAT A MOGA LI DA NOSQ SUTIEN ???

emi osven da otide6 na lekar da ti predpishe hormonalni tabletki ama ot tqh moje da ti porastat mustaci (pone taka sym 4uvala) A ina4e az nqmah osobeno golqm biust dokato ne stanah na 16.. predi tova beshe kop4e pod balatom kakto kazvat i edvam izpylvah 4ashka A.. sega za 1 godina minah na 4ashka C.. si4ko s vremeto si, a i mom4etata gledat dupe Kolkoto do cikyla iskam da ti kaja 4e e super gadno da imash :P i seki mesec da te boli korem id a si podpuhnala... ;/ taka 4e ne se tormozi

Град
    София, Люлин

Цитирай Първоначално написано от jotitu
    Zdraveite sega 6te sam za 7-mi klas i nqmam turpenie da po4na u4ili6te no...az sam edna ot tezi ili mojebi edinstvenata koqto se razviva bavno i nqma nito gurdi nito menzis!Znam 4e e normalno na moqta vyzrast tova za gyrdite no pone malko trqbva da imam apak az sam ploska kato dyska...Drugite ot klasa nosqt sutieni na pove4eto im doide a az ostavam nazad offf za6to li se smeq...Izlizam sas priqtelka vidi me nqkoi ot klasa i vednaga me zqpa v gyrdite dali imam imam cici
    v4era pak si 4atim po skype sas edno momi4e i to mi vika prati mi snimka i az mu pra6tam oba4e sam se oburkala i q pratih na edna druga ot klasa pak tq mi vika q mi prati v cql rast da te vidq (noro4no)

emi osven da otide6 na lekar da ti predpishe hormonalni tabletki ama ot tqh moje da ti porastat mustaci (pone taka sym 4uvala) A ina4e az nqmah osobeno golqm biust dokato ne stanah na 16.. predi tova beshe kop4e pod balatom kakto kazvat i edvam izpylvah 4ashka A.. sega za 1 godina minah na 4ashka C.. si4ko s vremeto si, a i mom4etata gledat dupe Kolkoto do cikyla iskam da ti kaja 4e e super gadno da imash :P i seki mesec da te boli korem id a si podpuhnala... ;/ taka 4e ne se tormozi
    Ааа, кво като нямаш цици, голяма работа, хората трябва да те харесват заради това, което си. Не носи сутиен, първо си личи, че е празен, второ ставаш за смях. Тъпо е да си слагаш сутиен без да имаш гърди, позьорско е. Няма страшно, все ще ти пораснат. Е, няма да са много големи, ама те вече така и така не са на мода
    mindscan

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    За лисичите муцунки ли говориш ...
    Споко не циците са най важни .... а тва квое зад тях..вътре
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Това е нормално Не трябва да те е срам.Аз не си харесвам гърдите ,обаче като се събличам не ми пука от никой и нищо Човека ще те харесва такава каквато си

Фен
    Град
    NaDeJdA CiTy

hi

zdraveite
    ima li niakoi yuk na kogoto da sum prashtala snimki na busta si i moje li da mi gi izprati na tekitha17@gmail.com
    Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!

Мега фен Аватара на Spider4eto

Тц тц тц не се притеснявай, и аз бях като теб. Цикълът ми дойде малко преди зимната ваканция на 7ми клас, а сутиен почнах да нося малко преди края на годината, и аз така ревях, че нямам цици а са Це чашка носа, така че няма нищо страшно, и ти ще се развиеш, спокойно

Град
    София, Люлин

Re: hi

Цитирай Първоначално написано от Tekitha
    zdraveite
    ima li niakoi yuk na kogoto da sum prashtala snimki na busta si i moje li da mi gi izprati na tekitha17@gmail.com
    mindscan

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си