Здравейте на всички от този форум. Доста неща съм научила от вас но сега искам да попитам нещо. Момиче на 20 години съм преди 6 месеца скъсах с приятеля си и не се бях обвързала с друг, имах сексуални контакти с др но само толкова може би ме е страх от чувството болка да не се повтори пак но.....Срещнах др момче и една вечер започнахме да се целуваме само толкова за една вечер /да отбеляжа аз с това момче имах връзка преди 2 години и сега го познавам мн добре добри приятели бяхме/ не съм си и помисляла че може нещо да се получи между нас чувства имам към него но са минимални но имам чувството че всеки изминал ден май се влюбвам страно но факт, в мислите ми само той и вечерите прекарни заедно. Виждаме се често тои през др време пътува мн мил, прекрасен човек, разлика в годините минимална. Та исках да попитам може ли от една вечер породена от нощни емоции, алкохол, и прекрасни мигове, нежности сладки думи и т.н. секс да има чувства? Възможно ли е това? не сме говори дали има нещо повече от сериозно просто не му е още дошло време пък и аз от една стран анейскам, все още не см преживяла старата раздаля но все някога трябва да намеря човека до мен, които да ме обича и уважава, нейскам пак да бъда наранена и предадена. Благодаря предварително на тези, които отделиха време за въпроса ми!