- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Sama sam
zdraveite pridi 3-4 dena zarqzah priqtelq si.Toi mi zvani i siska da se vidim o az ne jelaq.Oba4e problema mi e 4e sam mnogo samotna.Vsmisal otka4am v ky6ti.Bqh izlqzla predi 3 dena s edna priqtelka ve4erta.Na drugiq den 6tqh da izlizam s edno mom4e no mu vaznikna rabota.6Te se pobyrkam.Nqmam kakvo da pravq daite nqkvi saveti s kakvo da si zapylvam vremeto
Еми аз като не съм с приятеля ми излизам с приятелки, съученички.. прави и ти така.
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Или пиши по форумаПървоначално написано от Анонимко
аЗ така си убивам времето ... след нощна смяна не съм и спал ама като се записах тука и ми се и отспа..
![]()
Селяни Селяни ... моят град е ваша столица ...
http://www.flirt4e.com/justemohateyou
Mi... dosta typo e tva 4e bez gaje nqma kakvo da pravi6. spored men trqbva za malko da spre6 da hodi6 po mom4eta i da si nameri6 nqkvo hobi ne6to koeto ti haresva i ti e zabavno. ne moje taka da se ostavq6 da zavisi6 ot mom4eto do teb![]()
Здравей!Ами можеш да излизаш с приятелки,да спортуваш,да четеш,да си губиш времето пред PC-то,да си направите питник с френдове,да си правите снимки(ако обичаш да се снимаш),да си направите купон,да промениш външния си вид!Това са малка част от възможните занимания,но дано са ти от полза!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Сам вкъщи внимавай някои да не те изненада отзад![]()
![]()
Няма ли да престанете с тези глупави изказвания?!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
НеПървоначално написано от Memento mori!
ima mn ne6ta na4i : pi6i v foroma , izlizai do magazina ,gledai tv abe ti samo 2 priqtelki li ima6 izlizai s sao4eni4ki i taka
![]()
![]()
Първоначално написано от valantain_love
[size=7][b][u]fosse cos
Ми с мен. Не бе маитапа се. Излизай навънка за какво си седиш вкъщи!
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
Това са най-често използваните методиПървоначално написано от Memento mori!
![]()
и те ще запълват доста голяма част от времето ти и няма да скучаеш
![]()
I'll be all you need and more ...
Седенето по цял ден пред компютъра не е най-добрата идея-нито е здравословно, нито е толкова забавно..Излизай с приятели, това е най-доброто, което можеш да направиш.Но ако си си мислела да се събереш с приятеля си (бившия) само за да си убиваш времето, не го прави![]()
![]()
ТфОйТо*ПлЮшЕнУ*МеЧе
Ехх... 2 дена без гадже и вече ше умират.... лигли.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Убивам самотата с Метъл,Баскетбол и Фитнес.От вси4ко по много ,така че като се прибера да лягам и заспивам като пън и нямам време да мисля за бившата
едит за по-горния пост при мен е така ве4е 6 месеца
Еми на мене като ми е скучно:пиша във форума,гледам ТВ(свали си някои нови и хубави филми),хм...излизам с приятелки-на плаж,кафе,у нас,у тях...всъщност плажът е добро решение.Може да се поглезиш-аз си правя разни маски,импровизирам с гримовете...ох друго нещо нз какво да ти кажа.Надявам се това да помогне![]()
Първоначално написано от Анонимко
az sam v absolutno sashtoto polojenie..gledam si se zabavlqvam kakto znam i da si gubq vremeto ..ama drugo si e da si navun s gadjeto..[koeto nqmam]
![]()
=D>Първоначално написано от Lady Death
[size=7][b][u]fosse cos
Излизай с приятели и познати.Спортувай.....
След като си скъсала с гаджето не означава ,че света е свършил.
Muzika,Foruma,Shoping...Priqteli...ala-bala...Bez gadje verno e tupo!V tva polojenie sum v momenta mn e tupo.Chuda se kade da se zavra!![]()
Любовта настъпва тогава,когато заради друг ти си готов да измениш на себе си!
Мноо точно и го каза евала ... ... лигла!Първоначално написано от Lady Death
Хаха егати и аз съм без гадже ама има приятели за тая работа и кат изляза с тях е егати лудницата,тъй че и ти прави така излизай повече с приятели![]()
СЛАВА БОГУ, ЧЕ СИ СКЪСАЛА С ГАДЖЕТО СИ!
Сега най-накрая ще се научиш на най-великото човешко умение - умението да си независим! Много жалко, че до сега си живяла в зависимост от всички и всеки...
Хората ти дадоха полезни съвети с какво да си запълваш времето.
Аз ще ти дам съвет с какво да НЕ го запълваш: моля те, не скачай в хладилника...не убивай скуката с храна...и алкохол...
Всичко друго ти е позволено.
Every minute is another chance to turn it all around.
Излизай с приятелки насам натам, едва ли всички са толкова заети. Недей да си седиш във вас. Все пак е лято има толкова неща които можеш да правиш. Излизай, забавлявай се и така може и да намериш някое момче, но в никакъв случай не се връщай при предишния си само от скука.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..