- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичетата на 13 години
Ми на 13 години съм и вече както се вика съм "разгонен". В нашия клас имаме една много яка, но тя имам чувството, че е някво бебе. Аз скоро имах връзка с една кака на 14и тя просто беше много отворена, по цял ден беше на вън и т.н Единственият й недостатък беше, че пушеше и пеше ракия на тази ранна възраст и просто я зарязах. По-голяма беше с половин година от мен, а и при мисълта, че може да почне да се дрогира(тя беше тръгнала на там) и... Сега си търся някоя връстничка както казах и по-спецялно тази яката от моя клас, но още си играе с куклички
Тва някви бебета ли са, или? Със приятелките си си носят куклички в клас, през междучасието танцуват в стаята на Зайо Баю и просто...незнам. Това нормално ли е за момичетата на тая възраст, че някъде бях чул, че момичетта се развивали по-бързо от момчетата
![]()
П.С Може да кажете и къде мога да си намеря приятелка![]()
![]()
(сериозно). А и ако някоя е навита да пише по ЛС
![]()
В темата де :PПървоначално написано от Анонимко
С кукличи, зайо байо OMFG Що за чудо е тва. Нищо де изчакай да порасне млако и ша са усъзнае
По-добре Зайо Байо отколкото цигари, алокохол и наркотици.
Омг ....![]()
Господи ... Научи ме да не искам непостижимото ... И да не плача за непоправимото ...
Хаха,по таз логика значи и аз съм му кака.![]()
Вярно е,че момичетата се развиват много по бързо от момчетата.Тези твоите са изключение,защото тук във форума са ни все много развити.Така че за гадже може да се разровиш еи тука във форума,обаче трябва да се регнеш,защото няма как да ти пишат по ЛС като си гост.
Айде успех.![]()
ОМГ братле както е казано фани си кака да те отрака. За това хващаш някоя 1-2 години по голяма от теб и си готов , няма вече да си играе на куклички.Не че намирам нещо лошо в това де , както казаха преди по добре това от колкото да пие като пор и да пуши като комин.
xaxaxa a be tva 4e vse o6te obi4a da si igrae na kukli ne zna4i 4e e bebe, osobeno ako ima po malka sestri4ka s koqto spodelqt igrite..... Pyk i po dobre nqkva takava po skromni4ka, otkolkoto kakata-narkomanka![]()
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
Тва за каката беше бъзик. Не може човек който е половин година по-голям от мен да ми е кака или батко![]()
btw Ей сега ще се регна![]()
Регнах се!![]()
Е да ама не мога да чакамПървоначално написано от sasha_90
Най-вероятно повечето тук го знаят тва чувство
![]()
На 13 и аз играех с куклите. Аз до 16-17 играех, ама това е друго. бях се вманиячила да ставам дизайнер и постоянно им шиех дрехи. Събирахме се в 1 беседка, ведехме си куклите и играехме. На гости си ходехме с куклите и играехме. А лятото майка ми застилаше терасата с 1 мокет, нареждах си цял кукленски апартамент и цяло лято се занимавах с куклите си. Обожавам ги. Играе ми се пак(не, че не го правя от време на време)
Няма лошо в това. на 13 е нормално. далеч по-нормално от това да си има гадже, да се целува с него, да пие, да пуши и да прави секс. като стане на 16-17 тогава търси подобни изживявания![]()
да и аз добре го знаяПървоначално написано от BlackQuality
![]()
На къде отива света
![]()
![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
za nqkoi tova e normalno, za dr ne. i nezna4i 4e ako ne si igrae6 s kuklite na 13, po4va6 da se drogira6 i t.n. a primerno s kukli ne sam si igrala na taq vazrastno da sam stanala nekva prosta narkomanka? ne sam ! prosto ima dr po podhodq6ti zanimaniq, ne 4e vijdam ne6to lo6o de......... prosto horata sa razli4ni i e v reda na ne6tata da si igra e ili ne.....vapros na vkus prosto. tva e prehodna vazrast i e mn trudno za opredelqne dali e normalno ili ne
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
![]()
![]()
![]()
Леле,ми не е нормално...Зарежи я тая-като стане късно ще трябва да се прибира да гледа Сънчо.![]()
а и що трябва да ти е връстничка?
Че и на 15 да е...
оф,много смешно ми стана,сори
Боже,аз съм на 13 и не познавам нито един мой връстник който да е както каза бебе всичке без значение момичета момчета сме отворковци и макар на някой 13 да му се струва малко за нас това си е супер възраст а тия твойте каде казваш че си играйкали сигорно са много зле
Щом тази на 14 ти кака, аз сигурно трябва да съм ти леля.....ОМГ........абе хора оставете децата да си играят с кукли, много ясно че е нормално...после защо поколението е такова, като на 12 вече са пробвали всички видове секс как няма да са такива...........нямам думи...![]()
Обичкам си те Слънчо!!!
ХАххХАхХахАхАхахХахА![]()
![]()
![]()
13годишен разгонен!!!
![]()
![]()
![]()
Много ободряващо![]()
![]()
o da...13 godishna-bremenna.......oshte po-obodrqvashto
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
А ти какво искаш като е на 13 да се ряска като шевна машина ли? Не, че и такива ги няма, но все пак....Аз на 13 години дори не се бях целувала...Абе нз направо ме учудвате с тези теми.Ми кат си играе с кукли кво и аз съм го паравила на 13 години!Пък и не ти ли е малко рано на 13 да си разгонен
![]()
Everything happens for a reason..
Сигурен ли си,че са на 13![]()
Хиляди пъти по-добре е да си играят с кукли, отколкото да мислят за секс и свирки. Малки сте още за гаджета. Изчакай малко и ще видиш, че и момичетата ще мислят за това. Тогава ще ти е много по-лесно да изградиш връзка.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!