Цитирай Първоначално написано от Lady Death
Оплакваш се, че имаш пари... ?
Е, и аз получавам това, което искам, ама не се оплаквам..
Вашите донякъде са прави... с изключения на компанията.. нашите също ми казват да подбирам приятелите си.. но в друг смисъл, да не се събирам с "пропаднали" хора... и т.н.
А това, че приятелите ти не те разбират... не говори добре за теб. Ако повтаряш както тук, че само лукс..бла бла сичко имаш...ясна е работата
Сега знам, че след мен 10+ човека ще ме цитират и плюят, с тъпите си разбирания, че "има ли любов парите са без значение... ако съм с любимия човек това не ме интересува, нали сме заедно..."
Моля ви се... парите са след здравето, каквото и да си говорим.. може би успоредно с "ЛЮБОВТА" ... но рядко..
Това,че каэвам тук във форума,че имам всичко ,не го тълкувай като хвалба!Просто го каэвам ,эа да опиша положението си,а не с цел да се покажа..!А относно останалото-когато эаради парите достигнеш до това отчаяние ,до което аэ достигнах эапочваш да мислиш по коренно раэличен начин!Просто ти липсват много други неща,по-ценни!А и парите не са преди любовта,просто доста промених мисленето си...не мога да иэдържам това вече...все пак ти благодаря эа мнението!

Много ти благодаря Make_Me_Laugh!