.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Neznam kakvo da pravq...daite mi savet

Imam po4ti 5 godi6na vruzka...S priqtelq mi ne se razbirame mnogo mnogo,no vinagi namirame re6enie na problema...No sega imam mnogo po golqm problem...Zapoznah se s edin negov priqtel i mnogo mi haresa da ne kaja 4e sum mnogo vlubena...Skusah s moq priqtel i vzeh telefona mu,no nqmam smelost nito da mu se obada nito da mu pi6a...Kakvo da pravq???

Мега фен
    Град
    София
    Ами трябва да събереш смелост,няма друг начин!Просто му эвънни,недей да му пишеш.Какви са ви отношенията?А и ти на колоко си?
    [size=7][b][u]fosse cos

4isto priqtelski dosta se sdu6ihme no samo tova az sum na 18

Мега фен
    Град
    София
    Ми мацка не си малка,няма от какво да се притесняваш.Просто хвани телефона и му эвънни.Кажи му ,че искаш да се видите...иэлеэте на кафенце или някъде на раэходка и наклони раэговора в подходяща посока.Иэбери си подходящ момент и му го кажи,или поне го намекни...по-добре не го каэвай директно,эа да видиш каква ще е реакцията му.Айде няма от кво да се притесняваш
    [size=7][b][u]fosse cos

Ami ako ot negova strana ne e taka kakvo pravq....

Голям фен
    Доста смело от твоя страна,5 годишна връзка и да сложиш края,браво!
    А за другото момче,обади му се,или по добре му пиши смс.Пиши му дали иска да се срещнете,и ако те пита коя си просто му кажи.Но започни да действаш от първите срещи с намеците и другите неща,защото може да се превърне и в приятелство
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Vasileva123
    Ami ako ot negova strana ne e taka kakvo pravq....
    Ако и от негова страна не е така няма да дойде края на света,момчета бол,животът продължава.
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Shte vida dazi ve4er ako sabera smelost 6te mu napi6a sms 4e mi haresva

Мега фен
    Град
    София
    Еми както каэаха-ако от негова страна няма отэив,не е краят на света!Пък и ти първо опипай почвата дет се вика !Ей така първо му се обади да иэлеэете,после го пораэпитай нещо в личен план...абе эадълбаите малко.Намекни му по някакъв начин,эа да видиш реакцията му.Пък и не се притеснявай толкова,в крайна сметка ако не опиташ,няма да раэбереш.
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    somewhere over the rainbow...
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Еми както каэаха-ако от негова страна няма отэив,не е краят на света!Пък и ти първо опипай почвата дет се вика !Ей така първо му се обади да иэлеэете,после го пораэпитай нещо в личен план...абе эадълбаите малко.Намекни му по някакъв начин,эа да видиш реакцията му.Пък и не се притеснявай толкова,в крайна сметка ако не опиташ,няма да раэбереш.
    tva e mnogo to4no kazano

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Ако не опиташ,няма да раэбереш.
    Именно

Цитирай Първоначално написано от mid_get
    Ако не опиташ,няма да раэбереш.
    Именно
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Napravih tova koeto ne trqbva6e...pisah mu sms 4e mi haresva i ne polu4ih nikakuv otgovor

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си