- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Намек ли е това??
От Пловдив съм като за начало да си кажа.На 16 съм ,а въпросното момиче е на 15.Та днес си пишех нещо с нея и понеже отговаряше ,колкото да не си пиша сам и по-едно време и казвам май не ти се пише много или?И тя ми казва еми не писна ми да си пиша с всеки и накрая само с писането...Е та стана ми чудно това намек ли бе към мен или?Най-странното е ,че си има приятел.
[b]Moderated by a[N]D[i]T[k]a
7 точка от правилника!
Може би е някакъв намек,щом е казала така.Сигурно преди теб си е писала с доста момчета и те нещо са я залъгвали по скайпа,а тя е имала някакви надежди и на края не е излезнало нищо и и е писнало найстина.Сигурно си й симпатичен и ти намеква,че иска нещо повече.Ако беше обратното щеше да започне да измисля някакви тъпи оправдания.А това,че има приятел въобще не пречи.
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Пф не ми прилича на намек![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Др. идеи?
А какво по-точно сте си писали?Първоначално написано от Анонимко
![]()
Ако се "познавате" само в чата,може да иска да се запознаете и извън чата.
taz devoika ne mi haresva... nshto gnilo ima...shtom priqtel si ima i pak nameci puska...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Аааа да само от скайпа я познавам.
abe kato namek e ama ne ne6to polojitelno....prosto moje bi ti namekva 4e i stava dosadno da 4atite kato ne se poznavate a ne 4e 6te si zareje gajeto zaradi teb![]()
Най-странното е ,че приятеля и е за кратко в Испания.Или иска се видим лично ,или си търси някой за забава докат го няма ,или и аз незнам...Дано някой друг има предположения...
Предложи и да излезете! Сливи ли имаш в устата ?!?
Turn the key
turn the volume up to loud
Roll right
roll every window down
Let the whole block know what this is about
Е аз го направих и тя се съгласи ,ама...Първоначално написано от Albinos
saglasna sam!A tva za priqtelq ne znam v kakvi otno6eniq sa,no ima hora,koito sa s gadjetata si bez da gi haresvat.Nai-dobra se vij s neq i razberi kakvo iskaПървоначално написано от nasty_f
![]()
Някой друг?
Мерси.Макар че сигурно само тва ,че ми желаеш успех е вярно в изр. е вярно ,ама![]()
16.Защо?Първоначално написано от balgarianbg
Значи тя по-точно каза ,че и е омръзнало да пише.Че навсякъде пише с някой и вече и е писнало...
Някой друг?
според мен не и е било на кеф и просто се е чудила кво да ти пише щото понякога човек зацикля
Еви незнам.Както преди ми пишеше редовно ,ся изведнъж преди 2-3 месеца много се промени...Почна да пише едвам ,едвам ,да се държи едно странно...Ако си мисли ,че ще ме разиграва нещо ,не е случила човека...
Некой друг се изкаже?
emm nz moje6to ne q pita6
![]()
????
Този въпрос въобще не трябва да си го задаваш. А камо ли да си толкова впечатлен че да пускаш теми във форум.
Спри да анализираш толкова.