.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    Guest

Moderated:Намек ли е това??

От Пловдив съм като за начало да си кажа.На 16 съм ,а въпросното момиче е на 15.Та днес си пишех нещо с нея и понеже отговаряше ,колкото да не си пиша сам и по-едно време и казвам май не ти се пише много или?И тя ми казва еми не писна ми да си пиша с всеки и накрая само с писането...Е та стана ми чудно това намек ли бе към мен или?Най-странното е ,че си има приятел.

[b]Moderated by a[N]D[i]T[k]a
    7 точка от правилника!

Голям фен
    Може би е някакъв намек,щом е казала така.Сигурно преди теб си е писала с доста момчета и те нещо са я залъгвали по скайпа,а тя е имала някакви надежди и на края не е излезнало нищо и и е писнало найстина.Сигурно си й симпатичен и ти намеква,че иска нещо повече.Ако беше обратното щеше да започне да измисля някакви тъпи оправдания .А това,че има приятел въобще не пречи.
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Мега фен
    Град
    София
    Пф не ми прилича на намек
    [size=7][b][u]fosse cos

Guest
    Др. идеи?

Град
    ^In the ObscurE FuturE^

Re: Ааа чудно ми е..

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Та днес си пишех нещо с нея...И тя ми казва еми не писна ми да си пиша с всеки и накрая само с писането...
    А какво по-точно сте си писали?

Има вариант момичето просто да не знае как да се изразява.... но може и да е било намек.
    На който му се убива време...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Ако се "познавате" само в чата,може да иска да се запознаете и извън чата.

taz devoika ne mi haresva... nshto gnilo ima...shtom priqtel si ima i pak nameci puska...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Guest
    Аааа да само от скайпа я познавам.

Guest
    abe kato namek e ama ne ne6to polojitelno....prosto moje bi ti namekva 4e i stava dosadno da 4atite kato ne se poznavate a ne 4e 6te si zareje gajeto zaradi teb

Guest
    Най-странното е ,че приятеля и е за кратко в Испания.Или иска се видим лично ,или си търси някой за забава докат го няма ,или и аз незнам...Дано някой друг има предположения...

Предложи и да излезете! Сливи ли имаш в устата ?!?
    Turn the key
    turn the volume up to loud
    Roll right
    roll every window down
    Let the whole block know what this is about

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Albinos
    Предложи и да излезете! Сливи ли имаш в устата ?!?
    Е аз го направих и тя се съгласи ,ама...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от nasty_f
    Може би е някакъв намек,щом е казала така.Сигурно преди теб си е писала с доста момчета и те нещо са я залъгвали по скайпа,а тя е имала някакви надежди и на края не е излезнало нищо и и е писнало найстина.Сигурно си й симпатичен и ти намеква,че иска нещо повече.Ако беше обратното щеше да започне да измисля някакви тъпи оправдания .А това,че има приятел въобще не пречи.
    saglasna sam!A tva za priqtelq ne znam v kakvi otno6eniq sa,no ima hora,koito sa s gadjetata si bez da gi haresvat.Nai-dobra se vij s neq i razberi kakvo iska

Guest
    Някой друг?

Guest
    Мерси.Макар че сигурно само тва ,че ми желаеш успех е вярно в изр. е вярно ,ама

Guest
    Цитирай Първоначално написано от balgarianbg
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Мерси.Макар че сигурно само тва ,че ми желаеш успех е вярно в изр. е вярно ,ама
    ти си на 14 нали?
    16.Защо?

Guest
    Значи тя по-точно каза ,че и е омръзнало да пише.Че навсякъде пише с някой и вече и е писнало...

Guest
    Някой друг?

Град
    Over the hills and far away
    според мен не и е било на кеф и просто се е чудила кво да ти пише щото понякога човек зацикля

Guest
    Еви незнам.Както преди ми пишеше редовно ,ся изведнъж преди 2-3 месеца много се промени...Почна да пише едвам ,едвам ,да се държи едно странно...Ако си мисли ,че ще ме разиграва нещо ,не е случила човека...

Guest
    Некой друг се изкаже?

emm nz moje 6to ne q pita6

Guest
    ????

Този въпрос въобще не трябва да си го задаваш. А камо ли да си толкова впечатлен че да пускаш теми във форум.

Спри да анализираш толкова.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си