- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Намек ли е това??
mai e namek![]()
И защо?Първоначално написано от Coolguy
Не изглежда да е намек.Момичето явно е било разочаровано от някого,с когото е писало и затова е направило такъв коментар!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
ама кфо ?Първоначално написано от Анонимко
~!1912!~
Еми да знам поне ,с каква нагласа да отида.Да не е да си губя само времето...Първоначално написано от BaRaBa_GiRL
nito na meneПървоначално написано от Presley`n`Sum
da ti kaja chestno na men ponqkoga mi pisva da si pisha po skype shtoto me marzi ili mi stava ednotipno i skuchno...ako nqkoj me zaprikazva i pusne mn interesna tema super...ama me marzi da pisha... ta i s neq moje da e taka...drug variant e da se chuvstva gadno che ima gadje a si pishe s dr. momche i da e guzna syvestta i... pogovori s neq i ako nqma jelanie da obsyjda tezi neshta s teb prosto q zareji
...takiva debeli neuvreli glavi trqbva da si namerqt majstora...to ni taka ni onaka kato ne znae s koj kak da razviva vzaimotnosheniq ili horata i omrazvat barzo da si gleda rabotata spored men..
taka che ne se trevoji...napravil si dostatachno pone ot tova koeto si razkazal de....
uspeh!
Лично на мен, това не ми прилича на намек..
♥ ♥ ♥
koe da e namek be 4ovek? tq ti e kazala 4e ne i se pi6e sas seki ama ne e kazala to4no s teb!pak i ti kvo iska6 kat tq si ima priqtel?nai-lesnoto e prosto da q pita6 kvo zna4i tva i tolkova?oba4e moje neska prosto da ne i e den i za tova da se e darjala taka?ama pak ti kazvam 4e momi4etata mn 4esto obi4at da namekvat ne6to oba4e spored men to4no tova ne e namek.prosto sega ne i se e pisalo i tolkova!
{{}}