.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    --1--1--1--
    Guest

На война и в любовта всичко е позволено...

"На война и в любовта всичко е позволено". Какво ще кажете за тази мисъл? Как я разбирате и дали сте съгласни с нея?

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    От части е вярно.Съгласна съм,защото когато е война,се биеш,хвърляш се в битката и си като сляп.И в любовта е така.Когато искаш да си с един човек,се бориш до край.Пък и любовта е спяпа. :P Зависи от разбиранията."Всичко".Кое всичко?Не знам.Няма забранени неща,ние сами си ги изграждаме.Никъде не пише кое е забранено.Но в една връзка не трябва да изневеряваш и т.н.Значи не всичко е позволено.Абе не знам.Не съм много наясно.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

men ako pitash ako e za lubofta bih napravil sichko i nishto ne bi moglo da me spre... no e dobre pyrvo da razberesh dali su struva
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

във войната да наранвяш е разрешено,а в любовта да го правиш е егоизъм.
    нямам повод да сънувам....

Re: На война и в любовта всичко е позволено...

Цитирай Първоначално написано от --1--1--1--
    "На война и в любовта всичко е позволено". Какво ще кажете за тази мисъл? Как я разбирате и дали сте съгласни с нея?

напълно съгласна! =D>
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Депресант
    Guest
    Ами тълкувай си сам това абсолютно клише което не е вярно.Има си правила за водене на война.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Депресант
    Ами тълкувай си сам това абсолютно клише което не е вярно.Има си правила за водене на война.
    Дам,така е!Не знам до колко е позволени всичко в любовта,не е така...
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си