- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Obi4a me??
Dneska esno mom4e s koeto si pi6a po skype ot 2 sedmici ne spira da mi pra6ta smsi kolko mn me haresva, obi4a, ne moje da jivee bez men i tn ... dosta sum oburkana poneje ne sme se sre6tali, samo sme si razmenili snimki ,a tvurdi 4e me obi4asu6to taka mn iskal da znae kvo izpitvam kum nego
znam 4e e mn lape6ko no sum mn oburkana, naprao ... misleh si 4e go haresvam ama ve4e i az nz
kvo da pravq?
p.p. na 15 sum, toi sa6to
mi sre6nete se,pogovorete i 6te razbere6 6to za 4ovek e i dali go haresva6 i taka.....oba4e vnimavai mom4eto da ne e nqkoi izpolzva4 i da te iska samo za sex!!!Uspeh!
ъхъхъхх..![]()
Може и той да е объркан или пък да няма много опит със свалките и въобще с момичетата
..Другото ми предположение е ..нъъх..може би е поредния "сваляч",който си кисне у тях по цял ден пред компа и като си хареса някоя готина мацка си мисли,че ще я спечели с подобни неща.По-добре говори с него на тая тема и разбери защо толкова избързва
![]()
абе как ше те обича при положение 1е не сте се виждали на живо...боже..
kak 6te te obi4a kato te e vijdal samo na snimka tva e nqkoi det ta tarsi za sex ili puk e nqkoi super zadrasten
Ъмм...за две седмици...само от някви снимки + общуване в кибер-пространствотоДа те обича?!
Не съм много убедена, въпреки че има какви ли не случаи
Ами най-добре излезте някъде, поговорете си
На живо все пак е по-различно - мимики, жестове, ала-бала...
То не че нещо пречи пак да е играч
Ама ти си опичай акъла, както се казва
И след срещата ще стане ясно какво е отношението ви един към друг
![]()
ако ще излизаш с него запръв път си земи електри4еска палка или както аз оби4ам просто по-дебел клон,тва ползвам за секи случай като се срещам с хора от нета (никога не знаеш дали не е 55 год дебелак,които няма ко друго да прави)
Не сте се виждали на живо-> не е възможно да те "обича"!Вероятно само се бъзика с теб.
Saglasna sam s mnenieto na Fluffy^;ppПървоначално написано от Fluffy^;pp
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
Не, не те обича!
xva6tam bas 4e ne te obi4a
prosto mu kaji kvo misli6
![]()
Hah i az taka si chateh s edin tupak , koito neprekusnato mi prashtashe celuvki i mili dumi i tvurdeshe, che me obicha![]()
![]()
tctcttc kolko sa zle horata v dneshno vreme
Ta vuprosnia chovek neprekusnato iskashe da se vidim i vse mi opredelqshe sreshti, ot koito na purvata ne otidoh, ponege bqh mn zaeta..okaza se , che i toi ne e otishul..na vtorata bqh po-seriozna, no toi taka i ne se poqvi, a NEPRESTANNO nastoqvashe da se sreshtnem...
i produlgavashe s tvurdeniata, che me obicha...
![]()
![]()
![]()
Nakraq sprq da mi pishe sled kato pak mi opredeli sreshta, na koqto dori ne znaehme tochnoto mqsto, a az taka i ne vuznamerqvah da doida, ..taka che ..ti si precenqvai sama
![]()
[/i]
Vij sq... VAZMOJNO E! az sym se vlubvala v edin chater na koito dori snimka ne bqx vijdala i si 4atihme ve4e 5 den i az mu kazah 4e sym ludo vlubena v nego ...
Obacheima i mnogo koito prosto tarsqt zabavlenie! zatova edin savet vinagi mojesh da prou4ish koi e 6to za 4ovek e i togava sama preceni
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
aaaaaaa az si lafq s edin deto sam ludo vlubena v nego i toi v men ama ne ot 2 sedmici a poi4e ot 1 godinka i 4uvstvata si gi priznahme predi 2-3 meseca nkade i sq na kraq na meseca 6e mi idva na gosti super ako iska6 pi6i li4no sob6tenie za poi4e info ae...
...oT nO DoBpUTe He KonuPau 3a Da Cu ToBa KoeT cu Cu...
Здравей!Според мен той не те обича,това е леко невъзможно,не сте се виждали,познавате се от малко време.Може да те харесва,да вижда в теб човек,с когото си прекарва много хубаво,подхожда,който го провокира,интригува!Това са предпоставки,за да се влюби в теб,но още е твърде рано да се говори за истинска любов!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Не батее![]()
Няма начин да те обича.Как ще обича някого,които дори не е виждал на живо?
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Абсолютно невъзможно е да те обича! Дори да казва, че е така не може да е сигурен като дори не сте се виждали. Предполагам, че е някакъв сладкодумец по чата, а на живо не струва. Бий му шута.