- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помогнете ни да я вразумим!
Наша приятелка на 13 е гадже с 32 годишен мъж (предполагаме взима пример от сестра си-тя е на 17 и приятелят й е на 24 и е турчин;била е и с мутри и с всякакви).Та въпросното момиче на 13 твърди,че го обича..и въобще не знаем какво да правим,майка й (понеже техните са разведени) скоро ще я изсели от тях..Как да я вразумим?Молим за помощ!
Майкa й, вместо да я изселва, не може ли да я заключи вътре? Или да подаде жалба срещу този? Предвид годините на момичето, дори само целувката се наказва от закона като блудство или нещо такова... Смисъл, това си е педофилия, а полицаите по принцип обичат да симулират дейност.
Ili i nabiite 6amarite da se vrazumi ... Kak na 13 e s gadje koeto e na 32 ... sled kato toq moje da ima super po qka pi4ka 6 e s nqkaf kele6 na 13 .... Malko temata e poizmislena spored men ...Първоначално написано от Gazence
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
Маце, педофилите са реалност.... Гадна, но реалност....Първоначално написано от A_JoLiE
Znam ama na 13 ... aide na 15, 16 ... dori 14 ama na 13 koq tupa p***a 6 se navie da tragne s muj na 32???Първоначално написано от Schneeflocke
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
Lele Ugas!!! Naistina trqbva da ovedomite policiata, ako maika i i sestra i ne se interesuvat, a tq e malka i glupava..Tva e mn seriozno neshto..tctctc
Ei, vzemete merki, hora!! Ne ne , napravo UGAS!!!!
Dano tva da e ebavka... [-o<
За съжаление не е ебавка!Хора,сериозно!Нужда м се от помощ!!!Тя не иска да ни слуша!!!!Дори не е кандидатствала тази година а е 7ми клас и като я питахме тя каза,че имала проблеми с гаджето си и майка си и затова!моля ви за помощ!!!Наистина не знаем какво да правим!Първоначално написано от Анонимко
Ми то е малко трудно да я вразумите, щото момичето е глупаво и ще ви е много трудно да и набиете в главата, че е прекалено голям. Дори се чудя как може да има такова момиче не осъзнава ли, че все едно ходи с баща си... То варно за любовта граници няма ама много ме съмнява някъв на 32 години на е влюбен в няква малка пикла на 13 години... СПОРЕД МЕН СЪЩО ТЕМАТА Е ЕБАВКА!!!
да си намери 50 годишен, да се оженят и да си народят цял отбор дечица.. после тя ще стане на 25, той ще пукне, тя ш' го наследи, и ще си фане некой по-млад.. май тфа е кирията...
It Is A Good Day To Die...By The Way...Every Day Is A Good To Die...!
http://lovestyle.org/ ... http://www.xnetbg.com/
Lele..to tva naistina e podsudimo...Obadete se verno v policiata ili kagete na nqkoi roditel da go napravi....tva napravo ne e vuzmogno..![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
![]()
![]()
Lele kakvo stava !!!Tozi sigurno e nqkakav pedofil i ne mislq,4e vie ste tezi,koito trqbva da pravite neshto.Kajete na roditelite-i na maika i i na bashta i!Te sa tezi,koito trqbva da vazpitavat deteto si i da se grijat za nego,no kato gledam ne go pravqt.
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Оффф тея деца беее влезнат в периода и веднага хормоните започват.Лудо дете...и тоя па верно към дърт пръч ше е на 32 та тази сигурно и цици няма още![]()
лякк!!!!!
![]()
Олееееее омръзна ми от тея педофили вече.Другите са прави че трябва да се обадите в полицията.Това е подсъдимо.А това момиче няма ли си акъл в главата?
Как бе?? Полиция! Може ли такова нещо!! Оставете веднъж любовта да победи - годините имат ли значениееееее...![]()
На 13, е това вече не мога да го разбера. Майка и не да я изсели от тях, а да се обади в полицията и да подаде жалба срещу него. Той е на 32, а тя на 13. После да я заключи в тях и да не и позволява да излиза, докато не се вразуми.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
6te ti kaja az durt pru4, tova nqkakvo li4no otno6enie li e... aaaaaaaaa nqma da se razbereme taka!Първоначално написано от `Tilia
Spox be az si znam 4e me obi4a6 i ne si imala tova predvid i 4e pri men e mn razli4no ama da se zaqm malko!
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
МММ дам или некъв център за рехабилитация или просто като гледам мозъкът и е бил промит,препоръчвам да я заведете некаде да го промият поне още 2/3 пъти и ако несе оправи препоръчвам добрия стар електрически стол!!!!Първоначално написано от Gazence
ex ex ex...do skoro 13 godi6nite se zadovolqvaxa s 20 godi6ni..sega ve4e i te ne im stigat tctctc
моми4ето е малолетно!!!!за тези неща е създаден съда!
Първоначално написано от Aleandra
Съгласна съм.
Що за майка е тази,нека направи нещо.След като има безакълна дъщеря,трябва да я вразуми малко,не грешка много трябва да я вразуми.Та тя е на 13,този и става за баща,това са 19 години разлика.![]()
Този е за затвор.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Полицията няма да помогне най-много да си плати гаранцията и толкова .Тва 32 годишно копеле трябва, ако не да се убие поне да изяде един хубав бой .Аз съм готов да помогна с боя.
УжасТ това не е хич нормално..та той може да и е баща
И аз незнам какво точно ще помогне в този случай..полицията наистина може би няма да помогне кой знае колко...Пробвайте да говорите пак с нея обяснете и че така ще си провали живота,но сега не го осъзнава и отидете и говорете и с майка й
Успех дано да успеете
И все пак може и с полиция да пробвате
До всички който си мислят, че темата е базик!
Когато бях 8ми клас в дойде една която от 6 месеца живеела при 36 годишния си приятел!
Бъзик??!?![]()
![]()
![]()