.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар

оФ - Оф - ОФ !!!

Оф ОФ ОФ !!!!
    За какво му е на света любов?!?! / и рима се заформи.../

Добре,защо някои момичета слушат толкова много по-големите /че и по размери/ си приятелки. Лелеее откачам ...

Просто исках да споделя ... Ако някой иска да му излея цялата си мъка да пише

е...денят не беше толкова лош де ...
    Incomplete..........

щото незнаят кво искат

МНОГО и нова музика влезте няма да съжалявате

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар
    Кат' се замисля ... имаш право ...
    Incomplete..........

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Като си почнал, разкажи - ще ти олекне....

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар
    Срам ме е пред целия Форум Говорех за ЛС ...
    Incomplete..........

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Цитирай Първоначално написано от Schneeflocke
    Като си почнал, разкажи - ще ти олекне....
    Давай

Град
    Цитирай Първоначално написано от LGPz
    Срам ме е пред целия Форум Говорех за ЛС ...
    Е, аз и ЛС приемам... Както прецениш...

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар
    Here is my story:

Има едно момиче ... миналата година ходихме,но тя замина за Гърция.Днес си дойде и когато се видяхме тя каза едно "Здравей" и нищо повече.Чак се прави /според мен де/ и се задява с другите момчета...Тя има една по-голяма приятелка /единствена/ от България,която е "малко" дебела и миналата година направих за резил... Беше ме ядосала де... Та тая същата сега иска да си го върне и е казала на въпросното момиче как да се държи с мен... Ако не ме харесваше /аз съм си и грозен де ххх / щеше поне да ми прави мохабет... а тя само мълчи ... ДРАЗНЯ СЕ,ЧЕ СЕ ВЛИЕ ОТ ДР-ТЕ.КАЖЕТЕ КАКВО ДА НАПРАВЯ.Мисля си утре сутринта да ида до тях...
    Incomplete..........

saglasna sam s Gazence

Град
    Ау, това е гадно. И аз по едно време имах една дебела приятелка, която съвсем ме беше сбъркала... Сама не знам защо й се връзваш толкова, но от този период имам дискове с разни странни метъл и готик групи, черни дрехи и разни неща... Ако тя сама не разбере, че другта й влияе зле, няма как да я убедиш... Опитай да й се извиниш, ако си я засегнал, изведи я някъде, намери й компания и нови приятелки и я отдалечи от другата...

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    А ти сигурен ли си, че това момиче слуша съветите на приятелката си??? Да не би сама да си е променила отношението към теб? Иначе да - добра идея е да поговорите

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар
    Ау, това е гадно. И аз по едно време имах една дебела приятелка, която съвсем ме беше сбъркала... Сама не знам защо й се връзваш толкова, но от този период имам дискове с разни странни метъл и готик групи, черни дрехи и разни неща... Ако тя сама не разбере, че другта й влияе зле, няма как да я убедиш... Опитай да й се извиниш, ако си я засегнал, изведи я някъде, намери й компания и нови приятелки и я отдалечи от другата...
    Нали знаеш,че дебелите нямат много приятелки.Като се лепнат за някоя готина и ... /няма нищо против дебелите,но тези,които ми правят мръсно.../
    Тя ходи постояно с нея ... Абе... не знам ... най-много да се ядосам и да я направя пред целия град за резил ... И ТО ЩЕ Е ГОЛЯМ РЕЗИЛ!!! /аз поне съм много брутален .... отдава ми се .../
    Incomplete..........

Vsqko momi4e si e imalo po edna zle vliqe6ta debela fr ... i az taka. Vse mi gi dranka6e nekfi i po tozi na4in dr mi kradqha mom4etata ;( ..
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар
    И аз какво да правя ся? _!_ Ще видя и утре какво ще става ... или не ... още утре ще ида при момичето ... Оффф НЕ ЗНАМ ... да теглим пръстчета?
    Incomplete..........

И аз какво да правя ся? _!_ Ще видя и утре какво ще става ... или не ... още утре ще ида при момичето ... Оффф НЕ ЗНАМ ... да теглим пръстчета?
    Ami zavisi ... utre nqma kfo da mu gleda6 ... pak 6 te podmine kato kraiputen znak ... govori s neq utre no ne obijdai neinata fr 6toto moje da se povliqe mn zle ot tva i da si izgradi gre6na predstava ....

Град
    Обади й се поне половин час преди да цъфнеш. Никой не обича изненадващи визити. И си дръж така, сякаш не знаеш защо ти се сърди. Прави се на разкаян. Кажи, че не знаеш какво си направил, но съжаляваш. И непременно й намери нова компания, нови приятелки.

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар
    ами ако не й знам номера?
    Incomplete..........

Ami cufva6 s edno cvete na vratata ... malkiqt jest e ne6to koeto momi4etata zabelqzvame

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар
    МНОГО БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ...Олекна ми!!!Утре...ммм ще видя какво ще правя.Но при всички положения няма какво да губя!
    Incomplete..........

Ami da, taka e ... aide uspeh4e pi4

Град
    ами ако не й знам номера?
    Как не знаеш номера на гаджето си, дори да ти е бивша....??? Обади се на услуги - 144. Поне адреса и фамилията й знаеш, нали?
    И...късмет! Дано се оправите...

Град
    Свищов
    Извод - Дебелите са лесбийки!
    Kill one person and you're a murderer, kill thousands and you're a conqueror, kill everybody and you've become a GOD!

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар
    Аз й имах номера-а ама миналата година си изгубих ГСМ-а ... Еммм набелязах си г-д стратегия ... Ча0 ча0 и лека вечер.
    Incomplete..........

Повече от фен Аватара на nellllly
    колко време е била в Гърция?
    ако питаш мене, тегли им по една майна и на двете... друга ш' си намериш...
    It Is A Good Day To Die...By The Way...Every Day Is A Good To Die...!
    http://lovestyle.org/ ... http://www.xnetbg.com/

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар
    МИ цяла година почти ... Миналата година Август месец отлетя за Гърция... Еммм ако се ядосам,май така ще стане... По една майна и всеки от къде дошъл...А тая дибелата мога да я направя ПЕПЕЛ... само да дойде Септември...
    Incomplete..........

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си