.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Guest
    А замислял ли си се, че може би не "дебелата" е проблем? Ако е някоя кучка и иска да преебава хората и 20 кг да е , пак ще го направи. Усепех... дано се оправят нещата

Повече от фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LGPz
    МИ цяла година почти ... Миналата година Август месец отлетя за Гърция... Еммм ако се ядосам,май така ще стане... По една майна и всеки от къде дошъл...А тая дибелата мога да я направя ПЕПЕЛ... само да дойде Септември...
    Пожелавам ти успех хмм така ако потръгнат нещата с твойто момиче така и така ще търсиш нова компания за нея ако може намери и за мен

Голям фен
    Момичето ти,може би е хубаво,но найвно и от части глупаво,щом прави така!
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар
    Цитирай Първоначално написано от nasty_f
    Момичето ти,може би е хубаво,но найвно и от части глупаво,щом прави така!
    Тrue ,true...

А относно за
    А замислял ли си се, че може би не "дебелата" е проблем? Ако е някоя кучка и иска да преебава хората и 20 кг да е , пак ще го направи. Усепех... дано се оправят нещата Smile
    Ммм тя не е такова момиче ... много е срамежливо.Не вярвам тя да е причината.Срамежливо,чаров но и хубаво ...

САМО ДЕТО ТАЯ ДЕБЕЛАТА КУЧКА МАМА И СТАРА...
    няма значение....ще дойде друга ...

пс. Дидо,ако четеш това -
    Incomplete..........

Guest
    гхахахахагха

Ми ти к'во искаш-ти да я обиждаш,пък тя после да говори колко си готин ли?!А и тя може да е казала например какво си й говорил и момичето да си е променило мнението за теб.

флууд-ленд

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си