.
Затворена тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    plovdivchankata
    Guest

ne moje da mu stane kogato e s prezervativ

Taka...da obesnq puk vie, ako mojete shte pomagate Po nqkoi put na priqtelq mi sled kato si sloji prezervativa ne mu stava poveche. Kato pravim drugi neshta vsichko e nared, no sled kato sloji prezervativ vsichko otiva na kino...ako imate ideq kakuv e problema i kak moje da se predotvrati shte sum vi mnoooogo blagodarna da spodelite

Emi vij macka ... vyzmojno e kogato si sloji prezervativa toi da mu stqga pove4ko i da ubiva vyzbudata v nego ... izpolzvaite nqkoi po golqm razmer koito 6te mu dostavi po golqm komfort... vyzmojno e i da ne e dostaty4no vyzbuden ili da ne priema prezervativite kato 4ast ot udovolstvieto (kakto mejdu drugoto e pri pove4eto mom4eta) prodavat se razni krem4eta predpolagam i na ne 4ak tolkova visoki ceni koito spomagat za po traina vyzbuda ... ne se vprqgaite prosto opitvaite pove4ko
    Да Ме СлуШаш Не НасТоЯваМ, Да Ме СраВнЯваШ С НяКой ЗаБраНяваМ, МоЖеш Да Ме ПоМниШ аКо иСкаШ, Не ЗаБраВяМ, иЗоБраЗяВаМ, Че СъБаРяМ, Не Се оТваРяМ, аМа ВляЗа Ли ЗаТфаРяМ!!!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Попринцип презерватива се поставя, когато пениса е в ерекция, а щом е в ерекция за къде ще "става повече"

Magence в хубав свят живееш
    Точно обратното... ако му е широк веднага ще му спадне. А ако е тесен ще задържи кръвта в оная му работа и ще стои даже повече надървен. Ползвайте по-скъпи (.т.е. по тънки) презервативи.
    Най-вероятното е, че много му притъпява чкото чувство презерватива и затова така става. И от там идва притеснението че пак ще се провали и съвсем се закопава момчето..
    Най-до0брото лекарство е да му помогнеш ти. Предразположи го, не му прави физиономии и не се разочаровай много като спадне, накарай го да се отпуснеи след време ще спре да му спада. Другото - докато аси го слага го възбуждай някак. барай го по топките или пък се опипвай (поддържай интереса му)
    А бе с 2 думи, помогни му и не го запичай... щот колкото да не ти казва и от протеснение допълнително му спада да знайш..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Make_Me_Laugh ne ti govorq da izpolzva prezervativ koito da si dyrji za kraq za da ne se izhluzi ... imam predvid 4e ako e prekaleno tesen za nego moje da mu pri4ini diskomfort koito opredeleno nqma da go nakara da kipi ot udovolstvie
    Да Ме СлуШаш Не НасТоЯваМ, Да Ме СраВнЯваШ С НяКой ЗаБраНяваМ, МоЖеш Да Ме ПоМниШ аКо иСкаШ, Не ЗаБраВяМ, иЗоБраЗяВаМ, Че СъБаРяМ, Не Се оТваРяМ, аМа ВляЗа Ли ЗаТфаРяМ!!!

А бе тихичко сега (нищо лично)
    То момчето няма да е тъпо, че да си сложи по-малък кондом... то всички се чудим, дори да нямаме нужда как да се напъхаме в по-големи гуми.. ти викаш, че носи по-малък .. айде бе :Д

Лека нощ ;р
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Re: ne moje da mu stane kogato e s prezervativ

Цитирай Първоначално написано от plovdivchankata
    Taka...da obesnq puk vie, ako mojete shte pomagate Po nqkoi put na priqtelq mi sled kato si sloji prezervativa ne mu stava poveche. Kato pravim drugi neshta vsichko e nared, no sled kato sloji prezervativ vsichko otiva na kino...ako imate ideq kakuv e problema i kak moje da se predotvrati shte sum vi mnoooogo blagodarna da spodelite

запек
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    Точно обратното... ако му е широк веднага ще му спадне. А ако е тесен ще задържи кръвта в оная му работа и ще стои даже повече надървен. Ползвайте по-скъпи (.т.е. по тънки) презервативи.
    Най-вероятното е, че много му притъпява чкото чувство презерватива и затова така става. И от там идва притеснението че пак ще се провали и съвсем се закопава момчето..
    Най-до0брото лекарство е да му помогнеш ти. Предразположи го, не му прави физиономии и не се разочаровай много като спадне, накарай го да се отпуснеи след време ще спре да му спада. Другото - докато аси го слага го възбуждай някак. барай го по топките или пък се опипвай (поддържай интереса му)
    А бе с 2 думи, помогни му и не го запичай... щот колкото да не ти казва и от протеснение допълнително му спада да знайш..
    Много точно. Просто докато слагаш презерватива се получава една кофти пауза, през която той бърза да го нахлузи, а повечето момичета стоят като пълни дървета и чакат без да правят нищо - просто ако щеш го целувай, ако щеш се гали или го гали него по топките или пък най-добре ти сложи презерватива и ще видиш, че няма да има проблем. Цялата работа идва от това, че се притеснява човека и просто докато си правите нещо възбудата надделява над притеснението, обаче като стане тая неловка пауза за слагането на презерватива и напрежението избива и резултата сама го виждаш.

И магенце - само да те светна - с малки изключения повечето марки презервативи са един и същи размер. Дурекс за цяла Европа са 54 или 56мм в диаметър - ако това му е тясно, ти гарантирам, че мацката дори няма да мисли за секс с него.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Тъпо мъжко оправдание, за да не ползва кондом. не на мен тия! Спада му, защото си мисли-уф пак ми се уби кефа с тая гума. Сложи му го ти. Гали пениса му после, преди да проникне в тебе. Пусни му 1 език непосредствено преди да го сложи(по пениса де). да го видим как ще спадне!

Всичко е на подсъзнателно ниво. Той си мисли, че ще му е гадно и затова му спада. Постави му го ти и ще видиш, че не би трябвало да има проблем. Или му кажи, че няма секс без презерватив, нищо чудно този проблем бързо да бъде разрешен.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

знаеш ли ко хубаво ще му стои надарвен и със и без презарваъив,като го оставиш извесно време без секс,като му кажеш,4е няма да правите секс без защото те е срах....не един ами и два няма да ги осеща тогава
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    oyy krem4eto neska e v dobro nastroenie ALI LUQQQ \/
    ta moje bi e alergi4en...durex proizvedoha nov produkt,koito se vpruskva i zadurja ...
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не съм в добро настроение, напротив. не мога да си намеря софтуер за уебкамерата. Искат ми сума ти пари, а бащата я взел без софтуер. По темата-аз така правех, когато му спадаше. Обикновено ставаше на 3-ти акт за вечерта, но с малко повече орални ласки и ръчен труд се оправеше :P

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    ne ti li4i taka me kefi6 pove4e... =D>
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    \/ \/ \/ \/

polvdivchankata
    Guest

:)

ei hora,blagodarq vi mnogo! =D> zlatni ste,napravo

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от polvdivchankata
    ei hora,blagodarq vi mnogo! =D> zlatni ste,napravo
    С това считам темата за приключена и я заключвам.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си